Klipsch + Trends > Αποριες

Reaction score
4
Η εύκολη λύση αγοράζεις μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3600mAH 12 Volts και ένα φορτιστή και καθάρισες. Ρώτησε καλού κακού τι ανοχές στη διακύμανση της τάσης έχει ο ενισχυτής γιατί μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία είναι 13 και κάτι volts.
Η δεύτερη και σαφώς καλύτερη λύση αγοράζεις δύο μπαταρίες σαν τη παραπάνω, τις βάζεις εν σειρά (έχεις δηλαδή 24 Volts) και προσθέτεις ένα σταθεροποιημένο τροφοδοτικό 12 Volts στα 3 Amperes (τουλάχιστον) με αυξημένη χωρητικότητα στην έξοδο.
Οκ Thanks!!!! :615:

Reaction score
1.213
Τι εγινε pseirako ? Kανα νεοτερο ειχαμε ? Οχι απο την μπαταρια..αλλα απο τις ακουστικες σου εντυπωσεις !!

Για πες μου και λιγα λογια για τα klipsch (οσο αφορα τη μουσικη μονο , για αρχη-αν και θα ακουσω σε ενα φιλο ενα setup)..προτερηματα , αδυναμιες ..διαφορες με ηχεια που ειχες πριν..κλπ κλπ.

Αντε παρατα τη κονσολα και ξεκινα...:137:

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.225
σε εναν καλο δρομο ακομα και ενα μετριο αυτοκινητο θα παει καλα.
Ψιλο-εκτός θέματος και άσχετο είναι, αλλά καλό για ένα μικρό διαλειμματάκι. Σε ένα καλό δρόμο το μέτριο αυτοκίνητο θα πάει καλά τρώγοντας σκόνη ατελείωτη από το καλό. Στον κακό δρόμο, ίσως και να επιζήσει, ακόμα και να προηγηθεί.

Reaction score
4
Τι εγινε pseirako ? Kανα νεοτερο ειχαμε ? Οχι απο την μπαταρια..αλλα απο τις ακουστικες σου εντυπωσεις !!

Για πες μου και λιγα λογια για τα klipsch (οσο αφορα τη μουσικη μονο , για αρχη-αν και θα ακουσω σε ενα φιλο ενα setup)..προτερηματα , αδυναμιες ..διαφορες με ηχεια που ειχες πριν..κλπ κλπ.

Αντε παρατα τη κονσολα και ξεκινα...:137:
Κοιτα οπως πρωτοειπα ειμαι ασχετος οποτε κακες συμβουλες θα σου δωσω.
Παρολα αυτα ολη η ιστορια ξεκινησε απο διαφορα reviews που διαβασα οπου και εκθειαζαν την ποιοτητα των tripath και το πολυ καλο ματσαρισμα με τα klipsch αλλα και με αλλα πολυ ευαισθητα ηχεια.
Οπως τα υπολογισα με ενα συνολικο κοστος γυρω στα 800 ευρω φτιαχνεις ενα ωραιο συστηματακι και εχεις ενα καλο ξεκινημα στο χωρο.
Επειδη τα ειχα τα 800 και πριν γινουν κουρτινες και χαλακια ειπα να παω να τα παρω γρηγορα :142:
Σκοπος μου ειναι να παρω φουλ συστημα αλλα λεω για τοσα λεφτα ας κανω την αρχη και βλεπουμε ετσι και αλλιως βαζω αυτα που πηρα για surround επειτα.
Απο ακουστικης πλευρας και για να μην φαω ντοματες δεν θα σου πω πολλα. Ετσι και αλλιως τον modded Trend ακομη τον περιμενω απο Αμερικη και αυτην την στιγμη χρησιμοποιω εναν 2χ70w sansui 15ετιας.
Τον ακουσα ομως σε ενα μαγαζι με τα klipsch και ψιλοξερω τι να περιμενω μιας και εφυγα με το στομα ανοικτο.

Αυτο που ακουω μεχρι στιγμης πραγματικα με εχει εντυπωσιασει γιατι παιζουν ολοκαθαρα (αναλογα την εγγραφη).
Το αλλο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι τα χαμηλα του που ειναι ακριβως οπως τα θελω. Ελαστικα κοφτα και στις μεγαλυτερες εντασεις κουνιεται το σπιτι.
Φυσικα βοηθαει πολυ οτι ο χωρος δεν ειναι τεραστιος και τα εχω μπροστα μου στα 2μιση μετρα.

Οταν θα ερθει ο Trends θα συγκρινω και θα γραψω περισσοτερα.
Σε λιγες μερες θα δοκιμασω και τον αρχαιο λαμπατο να δω τι γινεται.
Παντως πιστευω για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις αλλα θελει να ακουει την μουσικουλα του , ειναι μια πολυ τιμια επιλογη ολο το σετ για τα λεφτα που ζηταει και το προτεινω ανεπιφυλακτα.

Reaction score
8
Ψιλο-εκτός θέματος και άσχετο είναι, αλλά καλό για ένα μικρό διαλειμματάκι. Σε ένα καλό δρόμο το μέτριο αυτοκίνητο θα πάει καλά τρώγοντας σκόνη ατελείωτη από το καλό. Στον κακό δρόμο, ίσως και να επιζήσει, ακόμα και να προηγηθεί.
Σωστος. Αλλωστε ενα καλο αυτοκινητο δεν το παιρνεις μονο για να εκμεταλευτεις ολες του τις δυνατοτητες, αλλα και για την χαρα της κατοχης. Αυτο εχουμε κανει και καποιοι απο εμας που εχουμε δωσει καποια μεγαλα ποσα για ενα ηχητικο συστημα, εστω και αν ο χωρος μας δεν ειναι τελειος. Το κακο με καποιους απο εμας, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου, εια οτ εχουμε χασει την χαρα της ακροασης και της απολαυης της μουσικης, προσπαθωντας συνεχως να βελτιωσουμε συνεχως τις πραγματικες η φανταστικες ατελειες του συστηματος μας, στην αναζητηση της τελειοτητας.
Εχω πιασει πολλες φορες τον εαυτο μου να απολαμβανει μετρια μουσικα βιντεακια απο το YOU TUBE απο τον παραπανω ενισχυτακο και τα παλια ηχεια, χωρις αγχος για την στερεοφωνικη εικονα, την σψστη αποκριση του φασματος κ.λπ. Απλα απολαμβανω μουσικη, πραγμα που δεν συμβαινει με το πανακριβο συστημα του σαλονιου, που ειμαι διαρκως σε εγρηγορση για την ανακαλυψη τυχον ατελειων, παρα για την απολαυση της μουσικης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS