kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
3.404
Σαν την πορδή κ εγώ από το πουθενά , καθώς είδα φως και μπήκα...να ποστάρω αυτό....

Kαλημέρες στην forumoπαρέα!

View attachment 360661 View attachment 360662

υγ. Πάντως εγώ με το audiolab dc blocker 6 αν και φτωχό σε κυκλώματα είμαι super happy και δεν το ξαναβγάζω από την δικιά μ αλυσίδα. Επίσης δεν ένιωσα πως έκοψε κάτι από δυναμικές κτλ ούτε άλλαξε κάτι στον χαρακτήρα του συστήματος μου. Το μοναδικό αρνητικό του για εμέ
μπα.... σε οργασμό θα είναι και μόνο που τα βλέπει !! :p
Αν ήθελα κάτι αντίστοιχο θα έπαιρνα ένα κορυφαίο,με κορυφαία υλικά που το άκουσα σε κορυφαίο σύστημα.Τα κάνει όλα και συμφέρει.Και με κορυφαίες πρίζες.

Reaction score
435
ολα ειναι θεμα γουστου και αντιληψης.
σαφως οι πυθωνες και τα μαντζουνια ειναι κροικος της αλυσιδας, αλλα η αλυσιδα η χρυση κοστιζει, και μαλιστα παρα πολυ!
Δεν χρειαζονται ουτε πυθωνες ουτε χρυσαφια. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε οτι υπαρχουν διαφορες και μαλιστα καθολου αμελητεες. Παντα υπαρχει η σχεση τιμης αποδοσης που εχει απειρα ενδιαμεσα σταδια. Εκει ο καθενας μας μπορει να βρει την βελτιστη λυση για τα αυτια του με το αποδεκτο κοστος για την τσεπη του.

Reaction score
20.421
Φιλικά θα παρατηρήσω να μην το θεωρείς καθόλου βέβαιο. Στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ισχύει και τονίζεται συνεχώς από την παγκόσμια πλειοψηφία του audio, κάτι που είναι σαφές για όποιον παρακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις, κρίσεις και απόψεις.

Πράγματι ένας αξιόλογος ενισχυτής, ένα ζευγάρι πολύ καλά ηχεία και μια εξαιρετική πηγή, χωρίς καλώδια "πύθωνες" και μαντζούνια, θα αποδώσουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!!!

Δυστυχώς για να αποδώσουν τα μέγιστα χρειαζόμαστε τα μαντζούνια, τα μπλιμπλίκια και τους "πύθωνες" που ανέφερες.
Ένα κόρνο (πανομοιότυπο) που λες Makchem φτιάχνεται απο τρία μέταλλα. Κυρίως χαλκό, ψευδάργυρο και λίγο νικέλιο. Λίγο να αυξήσεις ποσοτικά την ποσότητα του χαλκού σε αυτό ο ήχος γίνεται σκοτεινός. Λίγο να αυξήσεις το Νικέλιο ο ήχος γίνεται λαμπρός. Επιστημονική εξήγηση δεν υπάρχει και για αυτό αλλά δεν ενδιαφέρει τους κορνίστες όταν επιλέγουν και αγοράζουν. :D

Reaction score
148
View attachment 360676
Αυτό είναι
Οπότε υπερβολή η τιμή
Βέβαια σου δίνει κ 6 καλωδια ρεύματος….
Ε ναι...λίγο η μάρκα , λίγο το τακτοποιημένο κ όμορφο σασί στο ωραίο ανθρακί χρώμα (που η αλήθεια είναι έχει χώρο αρκετό για αλχημείες αργότερα ) , λίγο το oled display μπροστά , λίγο κ τα 6 pc καλώδια που περιλαμβάνει , λίγο και αυτα που κανει για να δικαιολογήσει την ύπαρξη του
Κοινώς :
  • DC offset elimination
  • RF interference reduction
  • Transformer hum removal
  • Mains quality improvement

λίγο κ τα 3 χρόνια εγγύησης , φτάσαμε πια στα 400 ευρώπουλα.:)

Παρά την φτώχεια πάντως της κατασκευής εσωτερικά και πέραν της καλαισθησίας του εξωτερικά - plus + μπαίνει κ σε ρακ , το σημαντικό είναι πως όντως δουλεύει . Δεν θα γράψω για το τι άκουσα...έχουν γίνει γραφικοί πια αυτοί οι σχολιασμοί. Στα δικά μου αυτιά πάντως στον δικο μ χώρο κ με το υπάρχων σύστημα είμαι ακόμα πιο ικανοποιημένος από πρίν.

Τώρα έχω πάνω του κουμπωμένα 3 anthem, 1 eversolo , 1 marantz , και στην 6η υποδοχή μπαλαντέζα με όλα τα σκατολοιδια προβολείς , ρούτερ , ps5 και τα συναφή.

Reaction score
455
View attachment 360676
Αυτό είναι
Οπότε υπερβολή η τιμή
Βέβαια σου δίνει κ 6 καλωδια ρεύματος….
εχω αναρωτηθει πολλες φορες, ολες οι συσκευες ειτε πολυμπριζου , ειτε ενισχυτων , κανενα δεν εχει εσωτερικα (ΠΟΛΥ) χοντρα καλωδια, και εμεις απο εξω βαζουμε βοες και κροταλιες.....
ισως ακυρο παραδειγμα
εαν λεμε(αν) αγορασω ενα 1400cc αμαξι, και του βαλω 20αρες ζαντες απο porsche θα στριβει και θα πηγαινει καλυτερα?
μα με την καμια λεμε...........................(παραδειγμα ηταν μην πεσετε να με φατε)....

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.287
εχω αναρωτηθει πολλες φορες, ολες οι συσκευες ειτε πολυμπριζου , ειτε ενισχυτων , κανενα δεν εχει εσωτερικα (ΠΟΛΥ) χοντρα καλωδια, και εμεις απο εξω βαζουμε βοες και κροταλιες.....
ισως ακυρο παραδειγμα
εαν λεμε(αν) αγορασω ενα 1400cc αμαξι, και του βαλω 20αρες ζαντες απο porsche θα στριβει και θα πηγαινει καλυτερα?
μα με την καμια λεμε...........................(παραδειγμα ηταν μην πεσετε να με φατε)....
και μετά τους βόες... συνεχίζει (στη συντριπτική πλειοψηφία) στον τοίχο, καλώδιο ότι να' ναι από τον ηλεκτρολόγο :p
αλλά δεν το κάνουμε θέμα :p ....

Reaction score
148
και μετά τους βόες... συνεχίζει (στη συντριπτική πλειοψηφία) στον τοίχο, καλώδιο ότι να' ναι από τον ηλεκτρολόγο :p
αλλά δεν το κάνουμε θέμα :p ....
Μόνο ένας τα κατάφερε πολύ καλά με τα ρεύματα και respect....με δικιά του κολώνα DEH!!! 😁😁

Reaction score
4.847
Άρα εμένα που τράβηξαν νέα γραμμή από την διπλανή κολώνα στην αποθήκη λόγω καλών γειτόνων έχω δική μου κολώνα ;;;;
τι λες ρε φίλε
Θα γ@μ@ει το σύστημα ρεεεεε

Reaction score
629
Λογικα σε ενα μηνα θα ειμαι στο καινουργιο μου σπιτι. Κυριακη θα το εχει αδειασει η νοικιαρα οποτε μπαινω να δω τι χρειαζεται. Για το θεμα του ηχητικου (συστημα hifi τηλεοραση sonos κλπ ) Σκεφτομαι να φερω ενα φιλο ηλεκτρολογο να μου τραβηξει απο τον πινακα 2 γραμμες αποκλειστικα για αυτα .Δλδ να βγαλει 2-3 πριζες στον τοιχο δικια τους ασφαλεια μονα τους και τελος.
Να μην παρεμβαλεται τιποτα οταν παιζει το συστημα
Γνωμες? καλα τα λεω η λεω βλακειες?

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.287
Λογικα σε ενα μηνα θα ειμαι στο καινουργιο μου σπιτι. Κυριακη θα το εχει αδειασει η νοικιαρα οποτε μπαινω να δω τι χρειαζεται. Για το θεμα του ηχητικου (συστημα hifi τηλεοραση sonos κλπ ) Σκεφτομαι να φερω ενα φιλο ηλεκτρολογο να μου τραβηξει απο τον πινακα 2 γραμμες αποκλειστικα για αυτα .Δλδ να βγαλει 2-3 πριζες στον τοιχο δικια τους ασφαλεια μονα τους και τελος.
Αν σου είναι εύκολο κάντο.... όχι πως θα αλλάξει κάτι στον ήχο άλλα μπορεί να γλυτώσεις κανα "τσακ-τσουκ" θόρυβο από ψυγεία κ.λπ. λόγω μεγαλύτερης απόστασης άρα και εξασθένισης θορύβων...

Reaction score
3.404
Κύριοι,ηρεμήσετε! Κανένα καλώδιο δεν ξεπερνά μια συγκεκριμένη διατομή(δεν μου 'ρχεται το νούμερο σε awg)Ούτε οι βοες ούτε οι πύθωνες ούτε αλλά ερπετά.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.605
Μην κάνεις τίποτα , αν δεν βάλεις σύστημα να παίξει.
Βάλτο και βλέπεις .

Reaction score
629
Μην κάνεις τίποτα , αν δεν βάλεις σύστημα να παίξει.
Βάλτο και βλέπεις .
ρε γιαννη αν το σπιτι βαφτει και επιπλωθει μετα που να μπλεκω με μαστοριλικια... η το κανω πριν η καθολου

Reaction score
435
Aν οι μπριζες αυτες ειναι τελειως απομονωμενες απο το υπολοιπο δικτυο αξιζει, μη σου πω αν ειναι ευκολα εφικτο να αλλαξεις και την γραμμη με καλυτερης ποιοτητας χαλκο.

ισως ακυρο παραδειγμα
Εχεις αναρωτηθει τι ταση περναει σε καθε ενα απο τα εσωτερικα καλωδια αυτα και τι απο τα εξωτερικα? Χρειαζονται την ιδια θωρακιση? Πχ τα εσωτερικα καλωδια που εχει ο ενισχυτης μου εχουν διατομη χαλκου μεγαλυτερη απο πολλα καλωδια ρευματος. Προσεξε αυτο που λεω διατομη χαλκου ο πυθωνας που λες ειναι ετσι λογω πολλαπλων μονωσεων και θωρακησης οχι απο την διατομη του χαλκου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.553
Members
38.340
Νεότερο μέλος
loukas21