- Reaction score
- 123
Είναι πολύ αρχικό στάδιο της κατασκευής, στο τέλος μονώνονται τα πάντα.Σα να το βλέπω λίγο επικίνδυνο
Ε δε θα δείξω και τα μυστικά μου.
Είναι πολύ αρχικό στάδιο της κατασκευής, στο τέλος μονώνονται τα πάντα.Σα να το βλέπω λίγο επικίνδυνο
Ε,τώρα με προκαλείς να αναφέρω κάποιον του οποίου ο αριθμός των επισκέψεων στο service της εταιρίας υπερβαίνει τις δέκα.Η εξυπηρέτηση είναι γεγονος όπως και η υπομονή του.Η δική μου θα είχε εξαντληθεί μετά την πρώτη επίσκεψη και θα είχα πουλήσει το μηχανημα.Το όποιο μηχάνημα το ακούς πρώτα και αν σου αρέσει το παίρνεις, τέλος.
Πικρή πείρα από τους αδέλφους Τσακιρίδη αποκλείεται !!!
Είναι τόσο συνεργάσιμοι, τολμώ να πω "μέχρι αηδίας".
Λόγια ..... Λόγια.... Λόγια...... Ούτε όνομα έχεις ούτε κάτι άλλο.Ε,τώρα με προκαλείς να αναφέρω κάποιον του οποίου ο αριθμός των επισκέψεων στο service της εταιρίας υπερβαίνει τις δέκα.Η εξυπηρέτηση είναι γεγονος όπως και η υπομονή του.Η δική μου θα είχε εξαντληθεί μετά την πρώτη επίσκεψη και θα είχα πουλήσει το μηχανημα.
Το λάθος σου είναι ότι εξ' ίδιων κρίνεις τα αλλότρια.Λόγια ..... Λόγια.... Λόγια...... Ούτε όνομα έχεις ούτε κάτι άλλο.
Απλά γράφεις για να γράφεις .......
Δεν ασχολούμαι άλλο , όπως κάνουν και τα αδέλφια από καιρό.
Είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιους καλούς Έλληνες κατασκευαστές (LAB12, Τσακιρίδηδες και αρκετούς άλλους σε πιο υψηλό κόστος συσκευών) που μπορούμε να μιλήσουμε μαζί τους.
Έχω γράψει ξανά ότι όποιος θελει να εκτεθεί ας το κάνει από μόνος του.Ποσο μάλλον αν δεν είναι μέλος.Αν έχεις ναι θα ήθελα. Δημόσια.
Και μια άποψη δύο δικών μου.Με τα πολύπριζα γίνεται χαμός, από πολλές απόψεις και για πολλούς λόγους!!!
Για αυτό και εγώ φτιάχνω τα δικά μου κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Ενδεικτικά μια εσωτερική φωτό (εσωτερική καλωδίωση Mundorf 12AWG), ενός συγκεκριμένου πολύπριζου, από τα πολλά και διαφορετικά που έχω κατασκευάσει.
View attachment 361427
Τίποταθα ηθελα να μαθω αυτες οι ιδιοκατασκευες τι το διαφορετικο εχουν , απο ενα αξιοπιστο πολυμπριζο σαν και αυτο που ειχα , μεχρι να επιρρεαστω και να παρω το κρατος με κοστος 27-28 ευρω!
Σε λίγο θα μας πεις πως οι καλύτερες πρίζες και η καλύτερη καλωδιωση προσφερουν και καλυτερο ήχο.Ελπιζω τότε να μνημονεύσεις την πηγή διαφορετικά θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!Τίποτα
Καλύτερες πρίζες και "καλύτερα" καλώδια πιθανότατα...
Συνήθως αντί να έχουν 3 μακριές μπάρες μετάλλου και εκεί πάνω να κουμπώνουν οι πρίζες, έχουν 3 σημεία όπου εκεί ενώνονται τα καλώδια από τις πρίζες.... υποτίθεται έτσι πως η μία πρίζα δεν επηρεάζεται από τα ρεύματα που κινούνται στις άλλες...
Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι χαιεντάδες είναι "αντί να έχουμε τις πρίζες σε ...σειρά, τις έχουμε σε ...αστέρα..."
Στην πραγματικότητα και στις 2 περιπτώσεις είναι πάντα παράλληλα...
Αν κάνεις τις πράξεις στο "σε σειρά" υποθέτωντας πως τραβάς υψηλά ρεύματα, θα δεις πως η πτώση τάσης από την πρώτη μέχρι την τελευταία πρίζα είναι για γέλια και εντελώς ανάξια λόγου.
Βέβαια αν και κοροϊδεύω αυτή την "τοπολογία αστέρα" (τρομάρα τους).... αν έφτιαχνα κανένα πολύπριζο (μόνο για να έχω καλύτερες πρίζες), και εγώ έτσι χαιεντάδικα θα τις συνέδεα (..."αστέρα") γιατί στο DIY βολεύει.... τι να έκανα , να τρύπαγα μπάρες χαλκού;
Αυτα!!!!!![]()
Φίλε μου αφού δεν έχεις φτιάξει κανένα πολύπριζο, γιατί θεωρητικολογείς???Τίποτα
Καλύτερες πρίζες και "καλύτερα" καλώδια πιθανότατα...
......................
Βέβαια αν και κοροϊδεύω αυτή την "τοπολογία αστέρα" (τρομάρα τους).... αν έφτιαχνα κανένα πολύπριζο (μόνο για να έχω καλύτερες πρίζες), και εγώ έτσι χαιεντάδικα θα τις συνέδεα (..."αστέρα") γιατί στο DIY βολεύει.... τι να έκανα , να τρύπαγα μπάρες χαλκού;
Αυτα!!!!!![]()
συγνωμη?Φίλε μου αφού δεν έχεις φτιάξει κανένα πολύπριζο, γιατί θεωρητικολογείς???
Στην πράξη αλλά και στη θεωρία, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, από αυτά που αναφέρεις. Κάθε πολύπριζο είναι μία ξεχωριστή συσκευή με τη δικιά της οντότητα και το δικό της ήχο...
Θα τα αναλύσω συντόμως.