kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
3.473
Το να μην εκφράζουν τα ίδια τα μέλη του avsite τις απόψεις τους είναι θεμιτο.Ιδιαιτερα όταν έχουν πρόβλημα με άλλα μελη.
Άλλο μέλος δοκίμασε τρία επωνυμα πολυπριζα.Το Kratos νίκησε κατά...κράτος.
Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να μεταφέρω τις απόψεις μελών και μη για προϊόντα τα οποία δε θ' αγόραζα ποτέ.Ολες οι απόψεις πρέπει ν' ακούγονται.
Η άποψη μου για τα φίλτρα είναι γνωστή.Τυγχανει να συμφωνούν η να διαφωνούν πολλες εταιρίες με τις οποίες έχω συζητήσει σχετικά είτε κατασκευάζουν πολυπριζα είτε όχι.
Η άποψη μου για το Kratos ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο διότι το νέο μοντέλο δεν διαθέτει πλέον πρίζες δίχως φίλτρο.Φιλτρο στους ενισχυτές;Περάστε έξω,κύριε!
Όσο για την άποψη του μέλους για τους αδελφούς Τσακιριδη δεν μπορώ να πάρω θέση διότι δεν είχα ποτέ μηχάνημα της εταιρίας.Ισως να μιλά από θέση ισχύος η από πικρή πείρα.

Reaction score
371
Το όποιο μηχάνημα το ακούς πρώτα και αν σου αρέσει το παίρνεις, τέλος.
Πικρή πείρα από τους αδέλφους Τσακιρίδη αποκλείεται !!!
Είναι τόσο συνεργάσιμοι, τολμώ να πω "μέχρι αηδίας".

Reaction score
3.473
Το όποιο μηχάνημα το ακούς πρώτα και αν σου αρέσει το παίρνεις, τέλος.
Πικρή πείρα από τους αδέλφους Τσακιρίδη αποκλείεται !!!
Είναι τόσο συνεργάσιμοι, τολμώ να πω "μέχρι αηδίας".
Ε,τώρα με προκαλείς να αναφέρω κάποιον του οποίου ο αριθμός των επισκέψεων στο service της εταιρίας υπερβαίνει τις δέκα.Η εξυπηρέτηση είναι γεγονος όπως και η υπομονή του.Η δική μου θα είχε εξαντληθεί μετά την πρώτη επίσκεψη και θα είχα πουλήσει το μηχανημα.

Reaction score
371
Ε,τώρα με προκαλείς να αναφέρω κάποιον του οποίου ο αριθμός των επισκέψεων στο service της εταιρίας υπερβαίνει τις δέκα.Η εξυπηρέτηση είναι γεγονος όπως και η υπομονή του.Η δική μου θα είχε εξαντληθεί μετά την πρώτη επίσκεψη και θα είχα πουλήσει το μηχανημα.
Λόγια ..... Λόγια.... Λόγια...... Ούτε όνομα έχεις ούτε κάτι άλλο.
Απλά γράφεις για να γράφεις .......
Δεν ασχολούμαι άλλο , όπως κάνουν και τα αδέλφια από καιρό.
Είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιους καλούς Έλληνες κατασκευαστές (LAB12, Τσακιρίδηδες και αρκετούς άλλους σε πιο υψηλό κόστος συσκευών) που μπορούμε να μιλήσουμε μαζί τους.

Reaction score
3.473
Λόγια ..... Λόγια.... Λόγια...... Ούτε όνομα έχεις ούτε κάτι άλλο.
Απλά γράφεις για να γράφεις .......
Δεν ασχολούμαι άλλο , όπως κάνουν και τα αδέλφια από καιρό.
Είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιους καλούς Έλληνες κατασκευαστές (LAB12, Τσακιρίδηδες και αρκετούς άλλους σε πιο υψηλό κόστος συσκευών) που μπορούμε να μιλήσουμε μαζί τους.
Το λάθος σου είναι ότι εξ' ίδιων κρίνεις τα αλλότρια.
Υπάρχουν κι άλλοι εκτός από σένα που δεν είχαν την ίδια εμπειρία με σένα.Αλλοι συνεχίζουν να είναι πελάτες και άλλοι όχι.
Μήπως θέλεις τα στοιχεία του προαναφερθέντος(και μη μέλους)για να πειστείς; Μάλιστα,ο συγκεκριμένος συνεχίζει να είναι πελάτης της εταιρίας και από μέρους του καλά κάνει.

Reaction score
3.473
Αν έχεις ναι θα ήθελα. Δημόσια.
Έχω γράψει ξανά ότι όποιος θελει να εκτεθεί ας το κάνει από μόνος του.Ποσο μάλλον αν δεν είναι μέλος.
Αφού όμως γνωρίζεις τους αδελφούς,ρώτησε τους πόσους μετασχηματιστές έχουν αντικαταστήσει τον τελευταίο καιρό και πόσους πρόκειται να αντικαταστήσουν στο άμεσο μέλλον.Επισης τον λόγο της αντικατάστασης.Τα υπόλοιπα,τηλεφωνικά το βράδυ.

Reaction score
371
Με τα πολύπριζα γίνεται χαμός, από πολλές απόψεις και για πολλούς λόγους!!!

Για αυτό και εγώ φτιάχνω τα δικά μου κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. :D

Ενδεικτικά μια εσωτερική φωτό (εσωτερική καλωδίωση Mundorf 12AWG), ενός συγκεκριμένου πολύπριζου, από τα πολλά και διαφορετικά που έχω κατασκευάσει. ;)

View attachment 361427
Και μια άποψη δύο δικών μου.

Attachments

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.645
Εγω τώρα να ρωτήσω γιατί τόσα καλώδια και όχι χαλκόμπαρες ?
Γιατί τόση μόνωση μέσα ?
Φύλλο χαλκού είναι ?

Reaction score
461
θα ηθελα να μαθω αυτες οι ιδιοκατασκευες τι το διαφορετικο εχουν , απο ενα αξιοπιστο πολυμπριζο σαν και αυτο που ειχα , μεχρι να επιρρεαστω και να παρω το κρατος με κοστος 27-28 ευρω!

Attachments

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.350
θα ηθελα να μαθω αυτες οι ιδιοκατασκευες τι το διαφορετικο εχουν , απο ενα αξιοπιστο πολυμπριζο σαν και αυτο που ειχα , μεχρι να επιρρεαστω και να παρω το κρατος με κοστος 27-28 ευρω!
Τίποτα :p
Καλύτερες πρίζες και "καλύτερα" καλώδια πιθανότατα...
Συνήθως αντί να έχουν 3 μακριές μπάρες μετάλλου και εκεί πάνω να κουμπώνουν οι πρίζες, έχουν 3 σημεία όπου εκεί ενώνονται τα καλώδια από τις πρίζες.... υποτίθεται έτσι πως η μία πρίζα δεν επηρεάζεται από τα ρεύματα που κινούνται στις άλλες...
Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι χαιεντάδες είναι "αντί να έχουμε τις πρίζες σε ...σειρά, τις έχουμε σε ...αστέρα..."
Στην πραγματικότητα και στις 2 περιπτώσεις είναι πάντα παράλληλα...
Αν κάνεις τις πράξεις στο "σε σειρά" υποθέτωντας πως τραβάς υψηλά ρεύματα, θα δεις πως η πτώση τάσης από την πρώτη μέχρι την τελευταία πρίζα είναι για γέλια και εντελώς ανάξια λόγου.
Βέβαια αν και κοροϊδεύω αυτή την "τοπολογία αστέρα" (τρομάρα τους).... αν έφτιαχνα κανένα πολύπριζο (μόνο για να έχω καλύτερες πρίζες), και εγώ έτσι χαιεντάδικα θα τις συνέδεα (..."αστέρα") γιατί στο DIY βολεύει.... τι να έκανα , να τρύπαγα μπάρες χαλκού;
Αυτα!!!!! :)

Reaction score
3.473
Συνήθως αντί να έχουν 3 μακριές μπάρες μετάλλου και εκεί πάνω να κουμπώνουν οι πρίζες, έχουν 3 σημεία όπου εκεί ενώνονται τα καλώδια από τις πρίζες.... υποτίθεται έτσι πως η μία πρίζα δεν επηρεάζεται από τα ρεύματα που κινούνται στις άλλες...
Οι φράσεις που χρησιμοποιούν οι χαιεντάδες είναι "αντί να έχουμε τις πρίζες σε ...σειρά, τις έχουμε σε ...αστέρα..."
Στην πραγματικότητα και στις 2 περιπτώσεις είναι πάντα παράλληλα...
Αν κάνεις τις πράξεις στο "σε σειρά" υποθέτωντας πως τραβάς υψηλά ρεύματα, θα δεις πως η πτώση τάσης από την πρώτη μέχρι την τελευταία πρίζα είναι για γέλια και εντελώς ανάξια λόγου.
Βέβαια αν και κοροϊδεύω αυτή την "τοπολογία αστέρα" (τρομάρα τους).... αν έφτιαχνα κανένα πολύπριζο (μόνο για να έχω καλύτερες πρίζες), και εγώ έτσι χαιεντάδικα θα τις συνέδεα (..."αστέρα") γιατί στο DIY βολεύει.... τι να έκανα , να τρύπαγα μπάρες χαλκού;
Σε λίγο θα μας πεις πως οι καλύτερες πρίζες και η καλύτερη καλωδιωση προσφερουν και καλυτερο ήχο.Ελπιζω τότε να μνημονεύσεις την πηγή διαφορετικά θα ζητήσω πνευματικά δικαιώματα!

Reaction score
123
......................
Φίλε μου αφού δεν έχεις φτιάξει κανένα πολύπριζο, γιατί θεωρητικολογείς??? 😀
Στην πράξη αλλά και στη θεωρία, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, από αυτά που αναφέρεις. Κάθε πολύπριζο είναι μία ξεχωριστή συσκευή με τη δικιά της οντότητα και το δικό της ήχο...
Θα τα αναλύσω συντόμως.

Reaction score
461
Φίλε μου αφού δεν έχεις φτιάξει κανένα πολύπριζο, γιατί θεωρητικολογείς??? 😀
Στην πράξη αλλά και στη θεωρία, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, από αυτά που αναφέρεις. Κάθε πολύπριζο είναι μία ξεχωριστή συσκευή με τη δικιά της οντότητα και το δικό της ήχο...
Θα τα αναλύσω συντόμως.
συγνωμη?
το εν λογω πολυμπριζο εχει συμμετοχη στην ποιοτητα του ηχου απο τις συσκευες που θα τοποθετηθουν επανω του?
αν ναι (κατα την αποψη σου) θα ηθελα να μαθω το πως και το γιατι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.634
Members
38.351
Νεότερο μέλος
andreas_kam