kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.646
Φίλε μου αφού δεν έχεις φτιάξει κανένα πολύπριζο, γιατί θεωρητικολογείς??? 😀
Στην πράξη αλλά και στη θεωρία, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, από αυτά που αναφέρεις. Κάθε πολύπριζο είναι μία ξεχωριστή συσκευή με τη δικιά της οντότητα και το δικό της ήχο...
Θα τα αναλύσω συντόμως.
Κανένα πολύπριζο δεν είναι συσκευή , παρά μόνο διανομέας τάσεως.
Αν τώρα οι χαιεντάδες το θεωρείτε συσκευή , είναι δικό σας θέμα.
Πρέπει όμως να κατανοείτε τι εστί διανομέας τάσεως και τι συσκευή κατανάλωσης.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.234

Αν υπάρχει απάντηση, θα ήθελα κι εγώ να μάθω, γιατί χρησιμοποιείται κόλληση στις ενώσεις αυτού του πολύπριζου, και όχι κλέμμες.

Reaction score
686
συγνωμη?
το εν λογω πολυμπριζο εχει συμμετοχη στην ποιοτητα του ηχου απο τις συσκευες που θα τοποθετηθουν επανω του?
αν ναι (κατα την αποψη σου) θα ηθελα να μαθω το πως και το γιατι...
τωρα εμπλεξες:lol:

Reaction score
130
Κοίτα, επειδή εγώ το καλώδιο ρεύματος δεν το θεωρώ απλά διανομέα τάσεως, αλλά το πρώτο και σημαντικότατο εξάρτημα του τροφοδοτικού μιας οποιασδήποτε συσκευής, θα παραφράσω ως εξής :

Κανένα καλώδιο δεν είναι απλά ένας διανομέας τάσεως, αλλά το πρώτο εξάρτημα/υλικό του τροφοδοτικού των συσκευών.
Αν τώρα οι μη-χαιεντάδες το θεωρείτε μόνο διανομέα τάσεως, είναι δικό σας θέμα.
Πρέπει όμως να κατανοείτε τι εστί διανομέας τάσεως και τι εξάρτημα/υλικό ενός τροφοδοτικού.
:lolsign: :lolsign: :lolsign: 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Reaction score
130

Αν υπάρχει απάντηση, θα ήθελα κι εγώ να μάθω, γιατί χρησιμοποιείται κόλληση στις ενώσεις αυτού του πολύπριζου, και όχι κλέμμες.
Για τον ίδιο λόγο που κολλάω τους αγωγούς στις πρίζες και δεν τους βιδώνω.
Για τον ίδιο λόγο που εσωτερικά σε όλα τα μηχανήματα βλέπουμε κολλήσεις κι όχι κλέμες.
Η κόλληση υπερέχει της μηχανικής επαφής, ηχητικά και όχι μόνο.

Reaction score
633
Γιατί, αυτές οι κλέμες δε σου κάνουν; Είναι πολύ φτηνές για τα γούστα σου;

Ε, ναι. Με κλέμες από τον Καυκά τρως πόρτα στο πολύ εκλεκτό κλαμπ του χάι εντ.
Ρόδιο, ασήμι και χρυσός. Μόνο έτσι μπαίνεις.

Reaction score
3.477
Ε, ναι. Με κλέμες από τον Καυκά τρως πόρτα στο πολύ εκλεκτό κλαμπ του χάι εντ.
Ρόδιο, ασήμι και χρυσός. Μόνο έτσι μπαίνεις.
Δεν είναι απαραίτητο να είσαι χαιεντας για να κάνεις σωστές κινήσεις.Αλλως τε υπάρχουν και κλεμοπολυκαναλοχαιενταδες και μαλιστα εδώ μέσα.Κακο δικό τους.

Reaction score
686
Σιωπη εσυ.....δεν ξερεις...δεν εισαι χαι ...εντας......

Reaction score
633
Δεν είναι απαραίτητο να είσαι χαιεντας για να κάνεις σωστές κινήσεις.Αλλως τε υπάρχουν και κλεμοπολυκαναλοχαιενταδες και μαλιστα εδώ μέσα.Κακο δικό τους.
Οι σωστές κινήσεις είναι για τους ξύπνιους.
Άσε μας εμάς. Μη μας υπολογίζεις.

Reaction score
1.832
Για τον ίδιο λόγο που κολλάω τους αγωγούς στις πρίζες και δεν τους βιδώνω.
Για τον ίδιο λόγο που εσωτερικά σε όλα τα μηχανήματα βλέπουμε κολλήσεις κι όχι κλέμες.
Η κόλληση υπερέχει της μηχανικής επαφής, ηχητικά και όχι μόνο.
οριακα επικυνδινο. να ευχεσαι να μην υπαρξει ποτε καποια ψυχρη η παλαια κολληση σε οτι κολλας.

συν οτι η κολληση περιεχει μολυβδο (σε ορισμενες περιπτωσεις) και κασσίτερο, δεν ειναι και τα καλυτερα και ποιο αγωγιμα μεταλλα. ιδιαιτερα σε συγκριση με μεγαλη δυναμη μηχανικης επαφης. περιμενετε τα 3% ασημι να σας σωσει xD

Reaction score
6.850
Εγώ πραγματικά τους ζηλεύω πάρα πολύ όλους αυτούς που πιστεύουν πχ ότι ένα πολύπριζο δεν είναι η πιο σημαντική συσκευή σε ένα σύστημα.
Μηδέν βάσανα λοιπόν και πλήρη άγνοια. Ότι καλύτερο.
Υπάρχουν και άλλα άπειρα παραδείγματα στη ζωή παρόμοια που πραγματικά είσαι ευτυχισμένος όταν δεν γνωρίζεις😁😁

Reaction score
686
Εγώ πραγματικά τους ζηλεύω πάρα πολύ όλους αυτούς που πιστεύουν πχ ότι ένα πολύπριζο δεν είναι η πιο σημαντική συσκευή σε ένα σύστημα.
Υπάρχουν και άλλα άπειρα παραδείγματα στη ζωή παρόμοια που πραγματικά είσαι ευτυχισμένος όταν δεν γνωρίζεις😁😁
Αλλο σημαντικο ως προς ρευμα αυξομοιωσεις τασεων ,καλυτερη προστασια κλπ και αλλο οτι αλλαζει το ηχητικο αποτελεσμα

Reaction score
1.832
ποιος το χέζει και το δωματιο, και τα ηχεία, αμα δεν έχεις πολυμπριζο....

ρε σείς το έχετε πάει σε άλλο λεβελ...
1741732484853.png

Reaction score
130
οριακα επικυνδινο. να ευχεσαι να μην υπαρξει ποτε καποια ψυχρη η παλαια κολληση σε οτι κολλας.

συν οτι η κολληση περιεχει μολυβδο (σε ορισμενες περιπτωσεις) και κασσίτερο, δεν ειναι και τα καλυτερα και ποιο αγωγιμα μεταλλα. ιδιαιτερα σε συγκριση με μεγαλη δυναμη μηχανικης επαφης. περιμενετε τα 3% ασημι να σας σωσει xD
Δεν μου έχει τύχει ποτέ ψυχρή κόλληση, αλλά θεωρητικά όντως είναι πρόβλημα.

Μεγάλη δύναμη μηχανικής επαφής από ένα κυκλάκι με διάμετρο 2-3 χιλ. που είναι το τελείωμα μιάς βίδας. Ε ΟΧΙ ΔΑ!!!
Άσε που τις περισσότερες φορές, εάν πρόκειται για πολύκλωνο καλώδιο, κόβονται οι μισοί κλώνοι με το δυνατό βίδωμα.

Για τα περί αγωγιμότητας είναι μεγάααααααλη ιστορία. Προσωπικά από τον άργυρο της κόλλησης δεν περιμένω τίποτα. Άλλοι πάλι περιμένουν τα πάντα από τον τυπικό χάλκινο αγωγό/καλώδιο του εμπορίου θεωρώντας ότι είναι 100% χαλκός, ενώ στην πραγματικότητα είναι κράμα διαφόρων αγώγιμων μετάλλων, ένα εκ των οποίων είναι ο χαλκός.

Last edited:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.639
Members