- Reaction score
- 20.678
Φυσικά είμαι εκτός τόπου και χρόνου όπως και όλοι μας καθώς δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος.Αυτό τώρα που κολλάει ωρέ???
Είσαι εκτός τόπου, εκτός χρόνου, εκτός νήματος, εκτός θέματος, εκτός Hi-Fi και μάλλον εκτός σύμπαντος!!!![]()
![]()
Εδώ ένα απόσπασμα απο τα δυο παρακάτω πόστ μου όπου μπορείς να δείς γιατί δεν υπάρχει χρόνος, πράγματα αποδεδειγμένα απο την κβαντική φυσική αλλά και απο το χωροχρονικό συνεχές του Αινστάιν ακόμη ακόμη ήδη. Παρόμοιως δεν υπάρχει ούτε χώρος αλλά δεν έχω αναφερθεί σε αυτό ακόμη αναλυτικά. Would you like me to ?
Θα βρείς και κάποια ωραία στοιχεία μέσα που αφορούν την πραγματικότητα με την οποία πολυασχολούνται οι audio people.
"Το σύμπαν δεν έχει ηλικία, ούτε χρόνο. Όλα τα σύγχρονα μαθηματικά μοντέλα για την περιγραφή των ιδιοτήτων του χωροχρόνου δεν εμπεριέχουν τον χρόνο. Όταν μόνο σπάσεις σε επιμέρους μέρη τον χωροχρόνο και την κυματική μορφή του σύμπαντος - όπως αυτή περιγράφεται και σύγχρονα απο την πληθωριστική κοσμολογία, πειραματικά αποδεδειγμένα, απο την λεγόμενη συνάρτηση ψ - τότε μόνο υπεισέρχεται ο χρόνος. ¨Οταν όμως εισέλθει ο χρόνος οι ιδιότητες που προκύπτουν για το σύμπαν, δεν έχουν σχέση με τα πειραματικά δεδομένα και η πραγματικότητα δεν είναι αντικειμενική, ούτε αληθινή. Ακόμη ήδη απο την γενική θεωρία της σχετικότητας του Αινστάιν αυτά είναι γνωστά αλλά στον κόσμο μαθαίνουν αλλά ντάλον."
Όσον αφορά τα "γήινα" ερωτήματα περί γείωσης ο Κος Μάρκου να ξέρεις είναι πιλότος και η εξέταση της γείωσης των αεροπλάνων βοηθάει να καταλάβουμε τι είναι η γείωση και ότι δεν είναι η συνδεση με την γή κατ' ανάγκη. Για αυτό εξάλλου ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι όταν ανεφοδιάζεις με καύσιμο ένα προσγειωμένο αεροπλάνο και με ένα λεγόμενο ως boinding cable ενώνεις (εκτός ότι τα γειώνεις και τα δυο) και το όχημα ανεφοδιασμού με το μεταλλικό σκελετό του αεροσκάφους συνήθως απο ότι έχω παρατητρήσει σε κάποιο bolt του μπροστινού τροχού ή σε ειδικά σημεία για μεγάλα αεροσκάφη. Τι να κάνεις όσο περιμένεις στο αεροδρόμιο ; Ιδίως όταν παλιά δεν είχαμε και κινητά ; Παρατηρώ κάτι τέτοια εγώ.
Why Do Airplanes Need Grounding?
Many of you probably know what happened to Boeing 737 MAX. By the beginning of 2021, its drawbacks that had led to two catastrophes with human victims have been identified and repaired.
Last edited: