kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
20.672
Αυτό τώρα που κολλάει ωρέ???
Είσαι εκτός τόπου, εκτός χρόνου, εκτός νήματος, εκτός θέματος, εκτός Hi-Fi και μάλλον εκτός σύμπαντος!!! 😀 :D
Φυσικά είμαι εκτός τόπου και χρόνου όπως και όλοι μας καθώς δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος.
Εδώ ένα απόσπασμα απο τα δυο παρακάτω πόστ μου όπου μπορείς να δείς γιατί δεν υπάρχει χρόνος, πράγματα αποδεδειγμένα απο την κβαντική φυσική αλλά και απο το χωροχρονικό συνεχές του Αινστάιν ακόμη ακόμη ήδη. Παρόμοιως δεν υπάρχει ούτε χώρος αλλά δεν έχω αναφερθεί σε αυτό ακόμη αναλυτικά. Would you like me to ? :DΑυτό όμως θα βγεί μεγάλο σεντόνι καθώς εάν και πιο εύκολο στην κατανόηση του συγκριτικά με τον χρόνο είναι πολυ πιο δύσκολο να το εξηγήσει κάποιος.

Θα βρείς και κάποια ωραία στοιχεία μέσα που αφορούν την πραγματικότητα με την οποία πολυασχολούνται οι audio people. :D

"Το σύμπαν δεν έχει ηλικία, ούτε χρόνο. Όλα τα σύγχρονα μαθηματικά μοντέλα για την περιγραφή των ιδιοτήτων του χωροχρόνου δεν εμπεριέχουν τον χρόνο. Όταν μόνο σπάσεις σε επιμέρους μέρη τον χωροχρόνο και την κυματική μορφή του σύμπαντος - όπως αυτή περιγράφεται και σύγχρονα απο την πληθωριστική κοσμολογία, πειραματικά αποδεδειγμένα, απο την λεγόμενη συνάρτηση ψ - τότε μόνο υπεισέρχεται ο χρόνος. ¨Οταν όμως εισέλθει ο χρόνος οι ιδιότητες που προκύπτουν για το σύμπαν, δεν έχουν σχέση με τα πειραματικά δεδομένα και η πραγματικότητα δεν είναι αντικειμενική, ούτε αληθινή. Ακόμη ήδη απο την γενική θεωρία της σχετικότητας του Αινστάιν αυτά είναι γνωστά αλλά στον κόσμο μαθαίνουν αλλά ντάλον."

Όσον αφορά τα "γήινα" ερωτήματα περί γείωσης ο Κος Μάρκου να ξέρεις είναι πιλότος και η εξέταση της γείωσης των αεροπλάνων βοηθάει να καταλάβουμε τι είναι η γείωση και ότι δεν είναι η συνδεση με την γή κατ' ανάγκη. Για αυτό εξάλλου ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι όταν ανεφοδιάζεις με καύσιμο ένα προσγειωμένο αεροπλάνο και με ένα λεγόμενο ως boinding cable ενώνεις (εκτός ότι τα γειώνεις και τα δυο) και το όχημα ανεφοδιασμού με το μεταλλικό σκελετό του αεροσκάφους συνήθως απο ότι έχω παρατητρήσει σε κάποιο bolt του μπροστινού τροχού ή σε ειδικά σημεία για μεγάλα αεροσκάφη. Τι να κάνεις όσο περιμένεις στο αεροδρόμιο ; Ιδίως όταν παλιά δεν είχαμε και κινητά ; Παρατηρώ κάτι τέτοια εγώ. :D

:D :D

Last edited:

Reaction score
20.672
εκτός σύμπαντος
Τα παραπάνω αναφερθέντα είναι απλώς τα αποδεδειγμένα όπως εξάλλου κάπου το αναφέρω.

Για το "εκτός σύμπαντος" πρέπει να πάμε σε θεωρίες. Η επικρατέστερη που εξετάζεται είναι ότι είμαστε προβολές ανθρώπων και οντοτήτων που στην πραγματικότητα βρίσκονται στην επιφάνεια του μπαλονιού του συνεχώς επκετεινόμενου συμπάντος σε περισσότερες διαστάσεις και αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως σώμα , υλη , χρόνο με την φυσιολογία των αισθητήριων οργάνων μας είναι απλώς οικοδόμημα μη πραγματικό που έχει χτίσει το μυαλό μας καθώς αυτή η προβολή αναγκαστικά γίνεται στις τρείς διαστάσεις. Εκτός σύμπαντός δηλαδή δεν είμαι, αυτά είναι ιδιότητες του Θεού ο οποίος ως εκτός ενός ανοιχτού (και όχι κλειστού όπως το θεωρούμε σύστημα για εμάς) θα μπορούσε να εισαγάγει νέα πληροφορία (ενέργεια) εντός αυτού χωρίς να καταστρατηγεί τους νόμους της φυσικής ενός κλειστού συστηματος. Εάν είσαι μέσα στο σύστημα όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν εσυ να το κάνεις. Αυτό είναι φυσική Λυκείου. Αυτά είναι θέματα που συνδέουν την φιλοσοφία της επιστήμης αλλά πρόσφατα και την ίδια την πειραματική επιστήμη ως ενδείξεις, με την Θεολογία και φιλοσοφία. Οι ίδιότητες αυτού που αποκαλούμε Θεός είναι (και) προιόν της ίδιας της επιστημονικής αναρώτησης μας και οι ιδιότητες του αυτές προκύπτουν και από εκεί.

:D:D

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.723
Κατά τον ανεφοδιασμό , πρώτα γειώνεται το αεροπλάνο με το όχημα αντλία σε κάποιο σημείο του αεροπλάνου , όχι στον τροχό αλλά σε σημείο κοντά στην δεξαμενή , και μετά ξεκινά ο ανεφοδιασμός.
Πάντα.

Reaction score
20.672
Κατά τον ανεφοδιασμό , πρώτα γειώνεται το αεροπλάνο με το όχημα αντλία σε κάποιο σημείο του αεροπλάνου , όχι στον τροχό αλλά σε σημείο κοντά στην δεξαμενή , και μετά ξεκινά ο ανεφοδιασμός.
Πάντα.
Λογικά για πλήρη ασφάλεια πρέπει να γειώνονται και τα δύο πρώτα (όχι μόνο το αεροπλάνο μέσω μόνο τους οχήματος ανεφοδιασμού ??) ... μετά μεταξύ τους για να έρθουν στο ίδιο δυναμικό και ώστε να μην υπολειπόμενος συγκεντρωμένος στατικός ηλεκτρισμός (όσος δεν έχει φύγει απο τα λάστιχα δηλαφή ??) δεν βρει path και κάνει κανένα arc μεταξύ του μεταλλικού ακροστομίου ανεφοδιασμού και σώματος αεροπλάνου και πάρει φωτιά το καύσιμο ... και μετά να είναι ελεύθερο προς ανεφοδιασμό.

Ναι θα υπάρχουν ειδικά σημεία φαντάζομαι στα μεγάλα αεροσκάφη. Κοντά στην δεξαμενή κασυίμων ακόμη καλύτερα.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.723
Το όχημα αντλία γειώνεται μέσω του σωλήνα που κουμπώνει στο έδαφος , μιάς και οι δεξαμενές είναι υπόγειες , και το όχημα εκτελεί μόνο απάντληση , από κει και εν συνεχεία πρεσσάρει το καύσιμο στο στόμιο του αεροπλάνου.
Αυτό στα μεγάλα αεροδρόμια. Πχ Βενιζελος.
Στα μικρά που έρχεται κανονικό βυτιοφόρο , ναι γειώνεται και αυτό και το αεροπλάνο επάνω του.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.723
Κάποιο πολύκλωνο και πολύ σκληρό από όσο θυμάμαι.
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο , σαν τσίγκος είναι .
Σίγουρα δεν είναι χαλκός, ή αν είναι , μάλλον έχει επικάλυψη κασσίτερου ή κάτι τέτοιο.
Μοιάζει με τα συρματόσχοινα που χρησιμοποιούμε για αντηρίδες .

Reaction score
2.935
Κάποιο πολύκλωνο και πολύ σκληρό από όσο θυμάμαι.
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο , σαν τσίγκος είναι .
Σίγουρα δεν είναι χαλκός, ή αν είναι , μάλλον έχει επικάλυψη κασσίτερου ή κάτι τέτοιο.
Μοιάζει με τα συρματόσχοινα που χρησιμοποιούμε για αντηρίδες .
Παρόμοια καλωδια μου είχαν δώσει από τη ΔΕΗ , καθώς και εκείνα τα πολύ χοντρά που κατασκευάζονται από πολύκλωνους αγωγους αλουμινίου . Απίθανα υλικα για κατασκευή καλωδίων ρεύματος , ηχείων και πολυπριζων

Reaction score
3.560
Παρόμοια καλωδια μου είχαν δώσει από τη ΔΕΗ , καθώς και εκείνα τα πολύ χοντρά που κατασκευάζονται από πολύκλωνους αγωγους αλουμινίου . Απίθανα υλικα για κατασκευή καλωδίων ρεύματος , ηχείων και πολυπριζων
Δώσε θάρρος στον χωριάτη @christos77 !
Mαζι θα πρωτοπορησετε!

Reaction score
2.935
Βάλε τέτοιο καλωδιο για να μαλακώσει λίγο το ES9038Q2M του Eversolo Α6 :D

που σχεδιάστηκε για χαμηλή κατανάλωση κυρίως για χρήση σε κινητά , ταμπλέτες ... έξυπνες καφετιέρες ... :D

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.748
Τα παραπάνω αναφερθέντα είναι απλώς τα αποδεδειγμένα όπως εξάλλου κάπου το αναφέρω.

Για το "εκτός σύμπαντος" πρέπει να πάμε σε θεωρίες. Η επικρατέστερη που εξετάζεται είναι ότι είμαστε προβολές ανθρώπων και οντοτήτων που στην πραγματικότητα βρίσκονται στην επιφάνεια του μπαλονιού του συνεχώς επκετεινόμενου συμπάντος σε περισσότερες διαστάσεις και αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως σώμα , υλη , χρόνο με την φυσιολογία των αισθητήριων οργάνων μας είναι απλώς οικοδόμημα μη πραγματικό που έχει χτίσει το μυαλό μας καθώς αυτή η προβολή αναγκαστικά γίνεται στις τρείς διαστάσεις. Εκτός σύμπαντός δηλαδή δεν είμαι, αυτά είναι ιδιότητες του Θεού ο οποίος ως εκτός ενός ανοιχτού (και όχι κλειστού όπως το θεωρούμε σύστημα για εμάς) θα μπορούσε να εισαγάγει νέα πληροφορία (ενέργεια) εντός αυτού χωρίς να καταστρατηγεί τους νόμους της φυσικής ενός κλειστού συστηματος. Εάν είσαι μέσα στο σύστημα όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν εσυ να το κάνεις. Αυτό είναι φυσική Λυκείου. Αυτά είναι θέματα που συνδέουν την φιλοσοφία της επιστήμης αλλά πρόσφατα και την ίδια την πειραματική επιστήμη ως ενδείξεις, με την Θεολογία και φιλοσοφία. Οι ίδιότητες αυτού που αποκαλούμε Θεός είναι (και) προιόν της ίδιας της επιστημονικής αναρώτησης μας και οι ιδιότητες του αυτές προκύπτουν και από εκεί.

:D:D
Θα ήθελα να σου συστήσω μια παλιά νουβέλα επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "απόψε πέφτει ο ουρανός", μα δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου σήμερα ούτε πώς θα μπορούσες να την αναζητήσεις. Δεν θυμάμαι συγγραφέα ούτε έκδοση, μετά από 35 χρόνια που το είχα διαβάσει. Δυστυχώς, είναι κλεισμένη σε σε αποθήκη, σε κούτα με βιβλία, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες ίδιες κούτες. Μάς έχουν ρημάξει οι ερμπιενπήδες κι αναγκαστήκαμε να περιοριστούμε σε δικό μας σπίτι, πολύ μικρότερο.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.071
ΠΑΗ έχω δώσει στον βοηθό μου κ. Μαλιμπορο ένα πολυπριζο 8 θέσεων αν θέλεις μπορείς να το πάρεις να το κάνεις ριβγιου αν δεν θέλεις και μου είσαι αντιδικίας θα το κάνω δωρεά στον κ. THVA

Reaction score
3.560
ΠΑΗ έχω δώσει στον βοηθό μου κ. Μαλιμπορο ένα πολυπριζο 8 θέσεων αν θέλεις μπορείς να το πάρεις να το κάνεις ριβγιου αν δεν θέλεις και μου είσαι αντιδικίας θα το κάνω δωρεά στον κ. THVA
Ελπίζω τουλάχιστον να έχει γωνίες ώστε να ξυνομαι στα σημεία που δεν φθάνω.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.071
Όχι δεν έχει γωνιεςτο ριβγιου θέλω να το κάνεις όχι με τα παλιοπανκια που ακούς αλλά με κλασική μουσική και να με πεις της διαφορά υπάρχει μεταξύ όμποε και κόρνα γκλε επισεις τι διαφορά υπάρχει μεταξύ τρομπέτας και κορνετας και πως ακούγονται η ντο τρομπέτα και η σι τρομπέτα δε νομιζω να σου βάζω δύσκολα άλλωστε εσύ είσαι ριβγιουερς

Reaction score
3.560
Όχι δεν έχει γωνιεςτο ριβγιου θέλω να το κάνεις όχι με τα παλιοπανκια που ακούς αλλά με κλασική μουσική και να με πεις της διαφορά υπάρχει μεταξύ όμποε και κόρνα γκλε επισεις τι διαφορά υπάρχει μεταξύ τρομπέτας και κορνετας και πως ακούγονται η ντο τρομπέτα και η σι τρομπέτα δε νομιζω να σου βάζω δύσκολα άλλωστε εσύ είσαι ριβγιουερς
Κόρνα Γκλε δεν γνωρίζω όμως ίσως να έχω ακουστα τον χλεχλε που την παίζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.674
Members
38.358
Νεότερο μέλος
Γιαννα