kratos magic πολυμπριζο παρακαλω αποψεις???

Reaction score
20.694
Ελα ρε μη γράφεις τέτοια.
Καλά είναι τα ess.
Ούτως ή άλλως το dac δεν κάνει την διαφορά ,αλλά το αναλογικό στάδιο.
Άσε να τον πειράξω λίγο. :D

Εξάλλου απο αυτά που εχω καταλάβει για τα γούστα του το ESS (και στην χειρότερη "εκδοχή" της όποιας συμβολής του που δεν εχει δαμαστεί, να θεωρούσαμε ακόμη) είναι ιδανικό για αυτό που θέλει. Οπότε no harm no foul , θα το βγάλει καλή κριτική και θα του αρέσει να δείς. Και με τα καλώδια που θα βάλει θα το "φέρει" και λίγο εκει που θέλει. :D Κάποιοι μικροί ενδοιασμοί αρχικοί δηλαδή και μετά με τα καλώδια ... η κριτική θα είναι διθυραμβική. :D

Last edited:

Reaction score
2.953
Ελα ρε μη γράφεις τέτοια.
Καλά είναι τα ess.
Ούτως ή άλλως το dac δεν κάνει την διαφορά ,αλλά το αναλογικό στάδιο.
Αν δεν έκανε τη διαφορά το dac , τότε γιατί να υπάρχουν πολλά dac και όχι ένα για όλους ;

Reaction score
2.953
Άσε να τον πειράξω λίγο. :D

Εξάλλου απο αυτά που εχω καταλάβει για τα γούστα του το ESS (και στην χειρότερη "εκδοχή" της όποιας συμβολής του που δεν εχει δαμαστεί, να θεωρούσαμε ακόμη) είναι ιδανικό για αυτό που θέλει. Οπότε no harm no foul , θα το βγάλει καλή κριτική και θα του αρέσει να δείς. Και με τα καλώδια που θα βάλει θα το "φέρει" και λίγο εκει που θέλει. :D Κάποιοι μικροί ενδοιασμοί αρχικοί δηλαδή και μετά με τα καλώδια ... η κριτική θα είναι διθυραμβική. :D
Ωστόσο, είπε οτι ακούει με το DAC του ATC , κι όχι με το ESS του Eversolo, γιατί με ένα καλώδιο ρεύματος δεν γίνεται να ακουει δύο μηχανήματα μαζί. Καλώδια ρεύματος σε σειρά, όπως στα καλά high-end πολύπριζα Ουκρανίας, με δύο φίσες σούκο δεν νομίζω ότι υπάρχουν

Last edited:

Reaction score
20.694
Αν δεν έκανε τη διαφορά το dac , τότε γιατί να υπάρχουν πολλά dac και όχι ένα για όλους ;
Δεν ξέρω πως το έκανες αυτό ή είναι κάποιοι gitch στο σύστημα αλλά ενώ είναι reply σε post του Μάρκου , μου ήρθε εμένα ειδοποίηση ότι έκανες reply σε δικό μου μήνυμα.

Φαντάσματα. :D

Reaction score
2.953
Δεν ξέρω πως το έκανες αυτό ή είναι κάποιοι gitch στο σύστημα αλλά ενώ είναι reply σε post του Μάρκου , μου ήρθε εμένα ειδοποίηση ότι έκανες reply σε δικό μου μήνυμα.

Φαντάσματα. :D
Σε δήλωσα "εν σειρά' με τον κ. Μάρκου.
Όταν διακοπεί η τροφοδοσία στον ένα , να διακόπτεται η τροφοδοσία και στον άλλο

Reaction score
20.694
Ωστόσο, είπε οτι ακούει με το DAC του ATC , κι όχι με το ESS του Eversolo, γιατί με ένα καλώδιο ρεύματος δεν γίνεται να ακουει δύο μηχανήματα μαζί. Καλώδιο ρεύματος σε σειρά, όπως στα καλά high-end πολύπριζα Ουκρανίας, με δύο φίσες σούκο δεν νομίζω ότι υπάρχουν
Δεν τα "ξέρω" τα συγκεκριμένα μηχανήματα αλλά εάν υπάρχει δυνατότητα παράκαμψης τότε ακούει με το "Dac" (chip και μετέπειτα κύκλωμα αυτού .... όχι dac σαν component) του ATC και όχι του άλλου. Αλλιώς τι γίνεται ; επιδέχεται το (επιβάλλεται στο) σήμα δυο μετατροπές ;

Όπως και να έχει στην περίπτωση αυτή και τα δύο καλώδια ρεύματος θα παίξουν ρόλο (έχουν αντίκτυπο) στο όποιο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα κατά ΠΑΗ-Ευαγγέλιο βεβαίως βεβαίως. :D:D

Σωστή η παρατήρηση σου , θα την έκανα και φυσικά αμέσως την σκέφτηκα και εγώ αλλά προτίμησα να πάρω άλλο route για να τον πειράξω. :D :D Που να μην αφορά καλώδια per se που είναι και η ειδικότητα του. :D 😍

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.730
Γιατί όχι ?
Δεν στοιχίζει τίποτα , να φιάχνει ο καθένας το δικό του.
Πόσες χιλιάδες μηχανήματα υπάρχουν ?
Εχουν όλα τόσο διαφορετικό ήχο ?
Μπα !

Reaction score
20.694
Αφού όλα πλέον είναι ESS , οπότε πρέπει να λέμε και ποιά έχουμε συγκρίνει. :D

Κάτσε να του δώσω το δικό μου το R2R να δείς πως θα ακούσει διαφορές. :D (άσχετα και καλωδίων). :D Θα το βρεί πολύ 3D σαν τις λάμπες που δεν του αρέσουν. Δεν θα το βρεί όμως και τόσο πολύ 3D γιατί έχει τρανζίστορ ενισχυτή αλλά πάλι ένα μικρό ποσοστό θα το καταλάβει. Μετά θα βγαίνει και θα κάνει κριτική ... ε .... δεν ήταν και τόσο μεγάλη η διαφορά που μου έλεγες ρε thva.... μετά θα διαβάζει ο κόσμος και θα λέει και αυτός τα δικά του ..... κ.ο.κ και η ζωή στο audio land θα συνεχίζεται ευχάριστα μέχρι να πεθάνουμε κάποια στιγμή. :D:D😍

Reaction score
2.953
Γιατί όχι ?
Δεν στοιχίζει τίποτα , να φιάχνει ο καθένας το δικό του.
Πόσες χιλιάδες μηχανήματα υπάρχουν ?
Εχουν όλα τόσο διαφορετικό ήχο ?
Μπα !
Στοιχίζει δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια σε μία εταιρεία να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα νέο dac chip. Ανεξαρτήτως αν διαθέτει ήδη πολλά και για διιαφορερετικές εφαρμογές dac chips .
Δες πόσα dac chips κατασκευάζει σήμερα η ΑΚΜ, ESS, TI (BB) , Cirrus Logic , κ.λ.π.

Last edited:

Reaction score
20.694
Στοιχίζει δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια σε μία εταιρεία να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα νέο dac chip. Ανεξαρτήτως αν διαθέτει ήδη πολλα dac chips .
Δες πόσα dac chips έχει σήμερα η ΑΚΜ, ESS, TI (BB) , κ.λ.π.
Το κόστος δεν αντικατοπτρίζει τόσο την ποιότητα του αποτελέσματος κατά ανάγκην (η οποία είναι στην διακριτική κρίση και ηχητική αξιολόγηση του αγοραστή) αλλά την ακρίβεια υλοποίησης της.

Βέβαια η ακρίβεια υλοποίησης έχει αντίκτυπο στην ηχητική ποιότητα , εντός όμως των ορίων που καθορίζει η συγκεκριμένη τεχνολογία - υλοποίηση κάτω και μέσα απο την οποία έχει χρησιμοποιηθεί.

Το δε κόστος της πώλησης του είναι και αυτό άλλο θέμα και εξαρτάται απο και απο πολλά άλλα θέματα. . Π.χ. άλλο περιζήτητο αυτή την στιγμή (αλλά και πολυ περισσότερα κόστιζε και όταν πρωτοβγήκε συγκριτικά με το ESS) στοιχίζει 400 δολ. και το ESS πόσο καμιά 10 -20 δολλάρια ; ή λιγότερο κιόλας πλέον ;

Last edited:

Reaction score
2.953
Το κόστος δεν αντικατοπτρίζει τόσο την ποιότητα του αποτελέσματος κατά ανάγκην (η οποία είναι στην διακριτική κρίση και ηχητική αξιολόγηση του αγοραστή) αλλά την ακρίβεια υλοποίησης της.

Το δε κόστος της πώλησης του είναι και αυτό άλλο θέμα και εξαρτάται απο και απο πολλά άλλα θέματα. . Π.χ. άλλο περιζήτητο αυτή την στιγμή (αλλά και πολυ περισσότερα κόστιζε και όταν πρωτοβγήκε συγκριτικά με το ESS) στοιχίζει 400 δολ. και το ESS πόσο καμιά 10 -20 δολλάρια ; ή λιγότερο κιόλας πλέον ;
θεωρώ ότι δεν αποτελούν τα παραπάνω απάντηση στα δικά μου σχόλια , όπου ανέφερα γενικώς το υψηλό κόστος για μία εταιρεία να διαθεσει στην αγορά ένα νέο dac chip. Εννοείται ότι στο συνολικό κόστος συμπεριλαμβάνονται τα πάντα , το R&D , η παραγωγή, το marketing και η διαφήμιση

Last edited:

Reaction score
20.694
Δεν αποτελούν τα παραπάνω απάντηση στα δικά μου σχόλια , όπου ανέφερα γενικώς το υψηλό κόστος για μία εταιρεία να διαθεσει ένα νέο dac chip στην αγορά
Αφορούν μόνο με την στενή έννοια (την ανεφερες αλλά την επεκτείνω) για ποιούς σκοπούς η τεχνολογία αυτή που αναπτύχθηκε εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο ειδικό σκοπό η εφεύρεση του (στην προκειμένη του audio) ή έχει πολλές (πολυ περισσότερες) και γενικότερες εφαρμογές όταν έγινε η σύλληψη της.

Στα chips πάντως κυρίως είναι νομίζω μεγαλύτερο το κόστος της παραγωγής τους και όχι της σύλληψης σαν ιδέα (μαζί και η έρευνα).¨Ερευνα η οποία μπορεί να βασίζεται και σε επιστημονικές εργασίες κρατικών Πανεπιστημίων με σχετικά χαμηλή χρηματοδότηση τους απο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Μου ελειψε πολύ ο @Bhutia και μετά και απο κάτι ανταλλαγές πόστ σκέτη απογοήτευση που είχα πολυ πρόσφατα για άλλα θέματα άσχετα με το audio ... κατάλαβα την αξία του να εκφράζεται κάποιος ανάλογα και με αυτό τον τρόπο και ποσο απαιραίτητος και αναγκαίος είναι αυτός ο τρόπος σε συγκεκριμένες στιγμές. :D 😍 😍

Last edited:

Reaction score
3.576
Αφού όλα πλέον είναι ESS , οπότε πρέπει να λέμε και ποιά έχουμε συγκρίνει. :D

Κάτσε να του δώσω το δικό μου το R2R να δείς πως θα ακούσει διαφορές. :D (άσχετα και καλωδίων). :D Θα το βρεί πολύ 3D σαν τις λάμπες που δεν του αρέσουν. Δεν θα το βρεί όμως και τόσο πολύ 3D γιατί έχει τρανζίστορ ενισχυτή αλλά πάλι ένα μικρό ποσοστό θα το καταλάβει. Μετά θα βγαίνει και θα κάνει κριτική ... ε .... δεν ήταν και τόσο μεγάλη η διαφορά που μου έλεγες ρε thva.... μετά θα διαβάζει ο κόσμος και θα λέει και αυτός τα δικά του ..... κ.ο.κ και η ζωή στο audio land θα συνεχίζεται ευχάριστα μέχρι να πεθάνουμε κάποια στιγμή. :D:D😍
Γράψε πόσο κοστίζει το r2r σου και θα σου πω πόσους στάβλους με γαιδουρομουλαρα συγκρίνεις.

Reaction score
2.953
Αφορούν μόνο με την στενή έννοια για ποιούς σκοπούς η τεχνολογία αυτή που αναπτύχθηκε ή εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο ειδικό σκοπό η εφεύρεση του (στην προκειμένη του audio) ή έχει πολλές (πολυ περισσότερες) και γενικότερες εφαρμογές όταν έγινε η σύλληψη της.

Στα chips πάντως κυρίως είναι νομίζω μεγαλύτερο το κόστος της παραγωγής τους και όχι της σύλληψης σαν ιδέα (μαζί και η έρευνα).¨Ερευνα η οποία μπορεί να βασίζεται και σε επιστημονικές εργασίες κρατικών Πανεπιστημίων με σχετικά χαμηλή χρηματοδότηση τους απο ιδιωτικό κεφάλαιο.
Ο μοναδικος σκοπός είναι οι περισσότερες πωλήσεις .
Διαφορετικά δεν θα συμφωνήσουν οι επενδυτές να προχωρήσει το project της παραγωγης ενός νέου dac chip.
Παρεμπιπτόντως το high-End και το Audio είναι μία μικρή αγορά για τους κατασκευαστές ημιαγωγών γενικώς.
Στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και σε όλες τις φορητές συσκευές επενδύονται σήμερα τα πολλά εκατομμύρια από τους μεγάλους κατασκευστικούς οίκους.

Last edited:

Reaction score
20.694
Γράψε πόσο κοστίζει το r2r σου και θα σου πω πόσους στάβλους με γαιδουρομουλαρα συγκρίνεις.
Είπαμε τα χρήματα έχουν σχέση αλλά όχι και τόσο. Εξαρτάται και τι θέλει, εκτιμά και αποζητα o καθενας απο τον ήχο.

Επίσης απο τους συμβιβασμούς που καλείται να κάνει μεταξύ κάποιου θέματος που μια επιλεγμένη απο αυτόν τοπολογία, του προσφέρει ή excels in ενώ δεν του πρσοφέρει κάποια άλλα πράγματα που μια άλλη τοπολογία του προσφέρει και τα θεωρεί όμως ότι έχουν μικρότερο αντίκτυπο σε αυτόν ώστε να βιώσει και να κατανοήσει σε διάφορα επίπεδα καλύτερα την μουσική που ακούει.

Reaction score
2.953
Μου ελειψε πολύ ο @Bhutia και μετά και απο κάτι ανταλλαγές πόστ σκέτη απογοήτευση που είχα πολυ πρόσφατα για άλλα θέματα άσχετα με το audio ... κατάλαβα την αξία του να εκφράζεται κάποιος ανάλογα και με αυτό τον τρόπο και ποσο απαιραίτητος και αναγκαίος είναι αυτός ο τρόπος σε συγκεκριμένες στιγμές. :D 😍 😍
Θεωρώ κι εγώ με τη σειρά μου ότι ο αγαπητός Bhutia θα μας λείψει .
Κρίμα να τον μπανάρουν για 3 μήνες επειδή αγαπούσε τόσο πολύ τα subwoofers. Όλοι κάποτε αγαπήσαμε , δεν είναι έτσι ;

Reaction score
20.694
Ο μοναδικος σκοπός είναι οι περισσότερες πωλήσεις .
Διαφορετικά δεν θα συμφωνήσουν οι επενδυτές να προχωρήσει το project της παραγωγης ενός νέου dac chip.
Παρεμπιπτόντως το high-End και το Audio είναι μικρή αγορά για τους κατασκευαστές ημιαγωγών γενικώς.
Στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και σε όλες τις φορητές συσκευές επενδύονται σήμερα τα πολλά εκατομμύρια από τους μεγάλους κατασκευστικούς οίκους.
Το audio ποτέ δε ήταν μέσα στους υπολογισμούς. Για αυτό και βλέπεις οι κατασκευαστες (του Hi End) ψάχνουν ποιά τσιπάκια ακούγονται καλά και σε ποιες εφαρμογές και υλοποιήσεις και όταν τα βρίσκουν αγοράζουν και μεγάλα batches αυτών. Μέχρι και "πάνω" τους σχεδιάζουν (οι πολυ true Hi End και πολυ λίγοι κατασκευαστές).

Το ίδιο συνέβαινε και παλιά με τις λάμπες. Και ακόμη συμβαίνει.

Υπάρχουν σε όλη την ιστορία του audio, πολύ λίγα τσιπάκια (δύο απο ότι γνωρίζω εγώ , άντε να υπάρχουν πέντε) που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό καθαρά το audio και με χαρακτηριστικά κατάλληλα (αντικειμενικά μιλάω) και δύο λάμπες.

Απο αυτά εγω έχω το ένα τσιπάκι και την μία λάμπα. Η άλλη λάμπα δεν είναι τόσο καλή όσο η δική μου. Το άλλο τσιπάκι είναι (ήταν όταν επέλεξα) θέμα γούστου και επιλογής για εμένα για καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένα είδων μουσικής που ακούω πιο πολύ.

Last edited:

Reaction score
3.576
Το audio ποτέ δε ήταν μέσα στους υπολογισμούς. Για αυτό και βλέπεις οι κατασκευαστες (του Hi End) ψάχνουν ποιά τσιπάκια ακούγονται καλά και σε ποιες εφαρμογές και υλοποιήσεις και όταν τα βρίσκουν αγοράζουν και μεγάλα batches αυτών.

Το ίδιο συνέβαινε και παλιά με τις λάμπες. Και ακόμη συμβαίνει.

Υπάρχουν σε όλη την ιστορία του audio, πολύ λίγα τσιπάκια (δύο απο ότι γνωρίζω εγώ , άντε να υπάρχουν πέντε) που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό καθαρά το audio και με χαρακτηριστικά κατάλληλα (αντικειμενικά μιλάω) και δύο λάμπες.

Απο αυτά εγω έχω το ένα τσιπάκι και την μία λάμπα. Η άλλη λάμπα δεν είναι τόσο καλή όσο η δική μου. Το άλλο τσιπάκι είναι (ήταν) θέμα γούστου και επιλογής για εμένα ια το συγκεκριμένα είδη μουσικής που ακούω πιο πολύ.
Και τα ονόματα αυτών;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.683
Members
38.357
Νεότερο μέλος