- Reaction score
- 140
εγώ έχω διακοπτικο ενισχυτή , είναι κάτι άλλο? please help δεν ξέρω τι να κάνω ....
Ο φίλτατος acoustics είχε ανοίξει ένα καταπληκτικό νήμα περί "analog warmth"Λοιπόν αν οι ψηφιακοί είναι τέλειοι ενισχυτές (λέμε και καμιά βλακεία να περνάει η ώρα)...
πως γίνεται όλοι οι υποστηριχτές τους (ονόματα δεν λέμε)να προτείνουν την, παρωχημένη, λαμπίτσα στη προενίσχυση?
Τυχαίο? Δεν νομίζω:138::138::138:
ναι, στο πρώτο δευτερόλεπτο του επόμενου αιώνα θες να πεις, σίγουρα...:137::138:Βάστα,εδώ είσαι φάουλ.Το κινεζόνι έχει περάσει απ το εν λόγω σαλόνι.Στο επόμενο δευτερόλεπτο θα καταλάβει την αλλαγη.:137:
ΕΓΩ! Για τα μούτρα μας, παραείναι "τέλειοι".ποιος ειπε οτι ειναι τελειοι;
καλά, εσύ μην ακούς "ψηφία", άκου μαύρους δίσκους. με λάθος κεφαλή, λάθος στημένη, σε λάθος βραχίονα, με λάθος γεωμετρία, σε λάθος πλατό, με λάθος στήριξη, με λάθος προπρο, με λάθος καλώδιο, με λάθος προ, σε λάθος χώρο, με λάθος ηχεία για τον λάθος χώρο, με λάθος καλώδια για τα ηχεία, και με λάθος ενισχυτή για τα λάθος ηχεία με τα λάθος καλώδια στο λάθος χώρο, και με το μεγάλο λάθος να μην κάνεις ενεργή πολυενίσχυση. :138:Κάναν τα ψηφία κ@λο κεχεσαν τον κόσμο όλο :136:
νά'σαι καλά για την ευγενική σου χορηγία. η συνέχεια που είναι? τίποτα σε ολόσωμο της κοπελιάς διαθέτεις? αναμένω εναγωνίως ....:126:
έχω και βίντεο αν σε ενδιαφέρει με την κοπελίτσα να δίνει ρέστα...:142::143:νά'σαι καλά για την ευγενική σου χορηγία. η συνέχεια που είναι? τίποτα σε ολόσωμο της κοπελιάς διαθέτεις? αναμένω εναγωνίως ....:126:
:404::609::626:έχω και βίντεο αν σε ενδιαφέρει με την κοπελίτσα να δίνει ρέστα...
κάνε μια σαλάτα, με φρέσκια ντοματούλα, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι....:126:εγώ έχω διακοπτικο ενισχυτή , είναι κάτι άλλο? please help δεν ξέρω τι να κάνω ....
έλα που δέν το έχεις...βούιξε ο τόπος όταν βγήκε...:142::404::609::626:
Που βγάνει ακτινογραφίες αφτή η κοπελίτσα?νά'σαι καλά για την ευγενική σου χορηγία. η συνέχεια που είναι? τίποτα σε ολόσωμο της κοπελιάς διαθέτεις? αναμένω εναγωνίως ....:126:
Κωστη, εισαι απλα "υπερβολικα λαθος".καλά, εσύ μην ακούς "ψηφία", άκου μαύρους δίσκους. με λάθος κεφαλή, λάθος στημένη, σε λάθος βραχίονα, με λάθος γεωμετρία, σε λάθος πλατό, με λάθος στήριξη, με λάθος προπρο, με λάθος καλώδιο, με λάθος προ, σε λάθος χώρο, με λάθος ηχεία για τον λάθος χώρο, με λάθος καλώδια για τα ηχεία, και με λάθος ενισχυτή για τα λάθος ηχεία με τα λάθος καλώδια στο λάθος χώρο, και με το μεγάλο λάθος να μην κάνεις ενεργή πολυενίσχυση. :138:
αλλά με όλγουεϊς του-θέρτι. εκείνο μας μάρανε... το του-θέρτι. μη χε.
έκαναν τα λάθη κώλο κι έχεσαν τον κόσμο όλο! :137:
Οι διαφορές μας είναι χαώδειςκαλά, εσύ μην ακούς "ψηφία", άκου μαύρους δίσκους. με λάθος κεφαλή, λάθος στημένη, σε λάθος βραχίονα, με λάθος γεωμετρία, σε λάθος πλατό, με λάθος στήριξη, με λάθος προπρο, με λάθος καλώδιο, με λάθος προ, σε λάθος χώρο, με λάθος ηχεία για τον λάθος χώρο, με λάθος καλώδια για τα ηχεία, και με λάθος ενισχυτή για τα λάθος ηχεία με τα λάθος καλώδια στο λάθος χώρο, και με το μεγάλο λάθος να μην κάνεις ενεργή πολυενίσχυση.
αλλά με όλγουεϊς του-θέρτι. εκείνο μας μάρανε... το του-θέρτι. μη χε.
έκαναν τα λάθη κώλο κι έχεσαν τον κόσμο όλο!
Γιατί καλέ; Τί έχει η μουτράκλα μου; Μια χαρά μουτράκλα είναι... :114:ΕΓΩ! Για τα μούτρα μας, παραείναι "τέλειοι".