KRELL FPB 400 CX

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

η εγγραφη ειναι τελικα φεικ σε συγκριση με τη μουσικη που .... γραφτηκε, περνωντας μεσα απο 400 μετρα καλωδια, απο 20 μηχανακια, 36 -72 καναλια,απο εκατο ποτενσιομετρα της κονσολας,απο PC , απο επεξεργαστες, απο limiters, compressors και αυτια ηχοληπτων που πολλοι δεν εχουν σχεση με audio η high end.

Οπότε, η φεικ εγγραφη ειτε απο λαμπες περασει ειτε απο παγακια
ποτε δε θα ειναι το ιδιο με τη ζωντανη μουσικη που παιζοταν προκειμενου να εγγραφει στο μεσο.

Απλα εμεις που εχουμε την κονσερβοποιημενη και φεικ πληροφορια την περναμε ξανα μεσα απο λαμπες η τρανζιστορ η ice,η ταξη Α, ΑΒ, Δ κλπ.

Τωρα , αν μας αρεσει περισσοτερο το ''διαβα'' της μεσα απο '' πυρακτωμενους γλομπους η ζεστα η κρυα τρανς''αυτο πια ειναι θεμα γουστου. Και περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Τωρα που σκεφτηκα την κολοκυθοπιτα ...:136:θυμηθηκα τον Μελιδη, τον ΕΑΡ, το Βλαση , το Νικο που εστησαν μεγαλο τσιμπουσι στη Θεσσαλονικη και δεν μας εστειλαν ΤΙΠΟΤΑ.:141::142:
ναι αλλα για την εγγραφη δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

ασε που υπαρχουν και σωστες εγγραφες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Που για να αντέξεις την μουσική τους πάνω από 15λέπτο πρέπει να σ έχουν δεμένο στην καρέκλα και ή να σε τσιμπάνε με καρφίτσα για να μην σε πάρει ο ύπνος είτε να σου υποσχεθουν την Σκάρλετ Γιοχάνσον για μετά.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

ναι αλλα για την εγγραφη δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

oντως εκει ''ποναει'' το πραγμα και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...:110:

σιγουρα υπαρχουν σωστες εγγραφες, αλλα και παλι δεν μπορει να ηχογραφηθει η ''ζωη'' της μουσικης και το 100% ολης της ''αληθειας'' , αλλά μονο ποσοστα της που εμεις προσπαθουμε να αναπαραγουμε με καθε τροπο και μεσο.

Με αυτα τα μικροτερα η μεγαλυτερα ποσοστα εχουμε να κανουμε.

Reaction score
1.766

Που για να αντέξεις την μουσική τους πάνω από 15λέπτο πρέπει να σ έχουν δεμένο στην καρέκλα και ή να σε τσιμπάνε με καρφίτσα για να μην σε πάρει ο ύπνος είτε να σου υποσχεθουν την Σκάρλετ Γιοχάνσον για μετά.
δυστυχως αυτο ειναι ενα προβλημα.

η λογικη ομως (imho) λεει:

ας φτιαξουμε το συστημα να παιζη σωστα και ακουμε οτι μας αρεση

σε αυτο παρα να αλλαζουμε μηχανηματα στην τυχη αφου θα

κανουμε ενα βημα εμπρος και δυο πισω.

υ.γ.εναλλακτικα μπορουμε να αλλαξουμε χομπι.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

η να σου φερει ο Βλασης τις 3 φιλες του:443::623::442: που κολυμπουσε στην πισινα.

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

η να σου φερει ο Βλασης τις 3 φιλες του:443::623::442: που κολυμπουσε στην πισινα.
σου στοιχισε πολυ που δεν ησουν εκει ετσι;:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

ας φτιαξουμε το συστημα να παιζη σωστα και ακουμε οτι μας αρεση
Ρε γμτη μου εδώ είναι που μου χαλάει η σάλτσα.Γιατί κάτι νεα τραγουδάκια που γουστάρω δεν ακούγονται τα ρημάδια όταν πας να τ ακούσεις απο κανά σύστημα της προκοπής.Όλο φλάτ είναι..
Τες πά..
Αρκετά με το off topic..

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.444

Ρε γμτη μου εδώ είναι που μου χαλάει η σάλτσα.Γιατί κάτι νεα τραγουδάκια που γουστάρω δεν ακούγονται τα ρημάδια όταν πας να τ ακούσεις απο κανά σύστημα της προκοπής.Όλο φλάτ είναι..
Τες πά..
Αρκετά με το off topic..

Γιώργο μήπως να αλλάξεις γούστα μουσικής?

Reaction score
777
Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Γιώργο μήπως να αλλάξεις γούστα μουσικής?
όχι έχει δίκαιο σε αυτό που λέει.χρόνια το εξηγώ και ουδείς...

ένα κλάμπικο κομμάτι θα ακουστεί άσχημα σε ένα φλάτ σύστημα.το έχω αποδείξει πολλές φορές σε δύο συστήματα.το ένα είναι το δικό μου που έχει ξεχειλωμένο μπάσο.το άλλο είναι το b&w800d.και όμως στο δικό μου το αποτέλεσμα είναι αρκετά θεαματικό.στο άλλο είναι κρύο, ρηχό, στεγνό.

βέβαια μόλις μπεί ένα χορωδιακό έργο τα πράγματα αλλάζουν άρδην...το δικό μου βγάζει μια ψεύτικη μύξα...

Reaction score
10
Οι καλές ηχογραφήσεις είναι χιλιάδες δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για αυτό κατά τη γνώμη μου. Πλέον σχεδόν τα πάντα από Jazz, Classical, Rock μπορούν να βρεθούν σε XRCD, DCC, SHM-CD, Japan Editions, MFSL, RCA, DECCA, CHESKY etc.

Υ.Γ. Βλασάρα κράτα αγόρι μου τον προ σου, το μηχάνημα και μαμάει και το χρειάζεσαι!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Οι καλές ηχογραφήσεις είναι χιλιάδες δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για αυτό κατά τη γνώμη μου. Πλέον σχεδόν τα πάντα από Jazz, Classical, Rock μπορούν να βρεθούν σε XRCD, DCC, SHM-CD, Japan Editions, MFSL, RCA, DECCA, CHESKY etc.
Χιλιάδες μπορεί να είναι αλλά βρες μου καλή ηχογράφηση απο Kasabian,Hard Fi,Kaizer Chiefs,Muse,Linkin Park καναν Morissey(έτσι μερικά που μου ήρθαν πρόχειρα).Για pop δεν πιάνω καν κουβέντα.
Τι ν ακούσω ρε Μάικ;
Τζαζ για πεθαμένους,μπλουζίστες που απο ένα σημείο και μετά δεν ξέρουν τι σολάρουν και κλασσική που είναι λές και παίζουν ρομπότ;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

όχι έχει δίκαιο σε αυτό που λέει.χρόνια το εξηγώ και ουδείς...

ένα κλάμπικο κομμάτι θα ακουστεί άσχημα σε ένα φλάτ σύστημα.το έχω αποδείξει πολλές φορές σε δύο συστήματα.το ένα είναι το δικό μου που έχει ξεχειλωμένο μπάσο.το άλλο είναι το b&w800d.και όμως στο δικό μου το αποτέλεσμα είναι αρκετά θεαματικό.στο άλλο είναι κρύο, ρηχό, στεγνό.

βέβαια μόλις μπεί ένα χορωδιακό έργο τα πράγματα αλλάζουν άρδην...το δικό μου βγάζει μια ψεύτικη μύξα...
Μπα δεν είναι ανάγκη να είναι κλαμπίσιο.Βάλε καμιά σύγχρονη ποπ παραγωγή(Katie Pary πχ) ή καμιά Loreena McKennit και θα κλ@σεις στο γέλιο..

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Χιλιάδες μπορεί να είναι αλλά βρες μου καλή ηχογράφηση απο Kasabian,Hard Fi,Kaizer Chiefs,Muse,Linkin Park καναν Morissey(έτσι μερικά που μου ήρθαν πρόχειρα).Για pop δεν πιάνω καν κουβέντα.
Τι ν ακούσω ρε Μάικ;
Τζαζ για πεθαμένους,μπλουζίστες που απο ένα σημείο και μετά δεν ξέρουν τι σολάρουν και κλασσική που είναι λές και παίζουν ρομπότ;
Εξαρτάται πάντα τι ακούς, είσαι και δύσκολος εσύ. :136:

Προσωπικά αυτά που ακούω, τα περισσότερα τα βρίσκω και σε καλές ηχογραφήσεις.

Παρεπιπτόντως έχω όλα των Smiths και κάποια των linkin Park, Muse σε SHM-CD. :126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Και οριζοντίως αμα θές.Δεν χαλάω χατήρια:138:

Αλλά στο Mystic's Dream(The Mask and the Mirror) πχ το μπάσσο είναι άστα να πάνε.
Και στον επόμενο δίσκο(An Ancient Muse) ακόμα χειρότερο.
Kαι επεισδή την έχω ακούσει live η φωνή της έχει διακυμάνσεις που δεν φαίνονται πουθενά στο δίσκο.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Αυτο δεν ειναι ποσταρισμα τεχνολογιας

Ειναι περιοδικο ποικιλης υλης:116:

Να μεταφερθει παραυτα στα γενικα θεματα με γενικο τιτλο "Γραψε οτι θες,μεσα εισαι"

Reaction score
1.766
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

χμ...εδώ θα διαφωνήσω κάθετα...
+1 εκτος απο τα τονισμενα συριστικα μια χαρα μπασο και

διακυμανσεις εχει.

υ.γ. για τα κλαμπαδικα δεν εχεις αδικο.

η λυση ειναι δυο συστηματα αλλα που ειναι ο χωρος.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Και οριζοντίως αμα θές.Δεν χαλάω χατήρια:138:

Αλλά στο Mystic's Dream(The Mask and the Mirror) πχ το μπάσσο είναι άστα να πάνε.
Και στον επόμενο δίσκο(An Ancient Muse) ακόμα χειρότερο.
Kαι επεισδή την έχω ακούσει live η φωνή της έχει διακυμάνσεις που δεν φαίνονται πουθενά στο δίσκο.
την έχεις ακούσει live σε χώρο χωρίς ηχητική εγκατάσταση?

γενικότερα το φλάτ ηχείο θα σου βγάλει το αποτέλεσμα όπως πρέπει αυτό να είναι.ας πούμε αν το χαμηλό στην ηχογράφηση είναι ριγμένο το φλάτ θα στο βγάλει ριγμένο.οπότε με ένα ηχείο που τσιμπάει θα το ακούσεις καλά.
επίσης το να εισάγουμε παραμορφώσεις δέν σημαίνει οτι κάνει το αποτέλεσμα κακό.γενικότερα μία λάμπα δίνει ένα πλαδαρό χαμηλό.ίσως γι αυτό μας αρέσει.
πράγματι όμως....δέν μπορώ να σου αποδείξω τίποτα με τα λόγια και δέν θεωρώ απόλυτο το παράδειγμα των μετρήσεων.πρέπει να σου βάλω δύο συστήματα- ένα ακριβό και ένα φτηνό- και να στα δείξω στο ρίνκ πώς ανταπεξέρχονται.
βέβαια το όλο ερώτημα είναι ποιό είδος παραμορφώσεων μας αρέσει και γιατί.

Reaction score
19

Αυτο δεν ειναι ποσταρισμα τεχνολογιας

Ειναι περιοδικο ποικιλης υλης:116:

Να μεταφερθει παραυτα στα γενικα θεματα με γενικο τιτλο "Γραψε οτι θες,μεσα εισαι"
ΩΠΑ!!!
ΚΑΤΣΕ!!! ΜΙΣΟ...!!!

ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!

:137::142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ