KRELL FPB 400 CX

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

ζεστά ή κρύα ρεύματα?ιδού το δίλημμα...:105:
Ειτε καυτα ειτε κρυα τα ρευματα ειναι ρευματα και ειναι η χαρα του ηχειου και τσαχπινια του τυχερου ιδιοκτητη!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια Αλεξ τυχερε...ρευματοκατοχε!!!!!:143::143:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.089
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Ρε χαμένε; Άμα τον βραχυκυκλώσεις τί παθαίνει; Τινάζει τα πέταλα ή κλείνει; Για δες και πες μας, να ξέρουμε δηλαδής... :114: :114:

Reaction score
4.245

Ρε χαμένε; Άμα τον βραχυκυκλώσεις τί παθαίνει; Τινάζει τα πέταλα ή κλείνει; Για δες και πες μας, να ξέρουμε δηλαδής... :114: :114:
Με τι τροπο να τους βραχυκυκλωσει? Ενω παιζει σε δυνατες εντασεις, να του πεταξει ενα κουβα παγωμενο νερο?

Reaction score
6
:111:

χε χε...για βραχυκυκλωστε τους ενισχυτες σας....γιατι τα σερβις χρειαζονται δουλεια και οικονομικη τονωση..:137::107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Με τι τροπο να τους βραχυκυκλωσει? Ενω παιζει σε δυνατες εντασεις, να του πεταξει ενα κουβα παγωμενο νερο?
Γιατι δηλαδης ,αμα ειναι ζεστο το νερο δεν θα παθει κατι?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Δεν με λες Αντωνη παιδι μου,αυτη η μεθεδος κανει για περμαναντ?Να γλυτωσουμε κανα κομμωτηριο....
Το καλωδιο ηχειων γιατι ειναι πολυχρωμο?Για να παιζει πλουσια ηχοχρωματα?:608:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712

Ρε σκατοφλωροι εχετε λυσσαξει βρε ξεμαλλιασμενες παρηγορητρες με το εργαλειο μου.....τοση ζηλεια πια?????

Ενταξει δεν ειναι δυνατον να εχουμε ολοι το ιδιο εργαλειο..τι να καμνομεν δηλαδης..!!!

Ειμαστε προικισμενοι,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε......
Αντε να μην το βγαλλω καμια φωτο και σας καουνε τα μονιτορια σκατοπαιδα...ρε ου να μου χαθειτε ζηλοφθονοι τυποι!!!!!:137::137:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

"και σας καουνε τα μονιτορια σκατοπαιδα"

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΠΥΡΟΣ

Πληρ.Κορινθος τηλ 6969696969

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712

Γιατι δηλαδης ,αμα ειναι ζεστο το νερο δεν θα παθει κατι?
Και συ τεκνο ΒΡΟΥΤΕ....και ελεγα στο παρτυ του AVSITE να σε χορεψω κανενα πιασαρικο μμμπλουζζζ για να ζηλεψουν μερικες μερικες κακιασμενες ,αλλα τωρα να χορεψεις μονος ρε !!!!!!!

Παρε τον Κογια η τον Σκαφατο να χορεψετε ,εγω θα σας ριξω πορτα !!!!!!!!!!!!!!!!

Λυσσαξατε ρε..........:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

Ρε ρουφιανε ...ετσι ρε να σου κανει ο γιοκας σου και μετα απο αυτο να σου καρφωσει στα ψωροηχεια σου και ενα BIC στυλο ,ενα σε καθε γουφερ ...να μαθεις βρε καριολη......ολη νυχτα ρε αποψε να το σκεφτεσαι και να σε πιασει συγκριο και κρυος ιδρωτας και να πεταχτεις το πρωι απο τον υπνο να πας στο στερεο να δεις αμα βγηκε η ευχη μου μωρη κουφαλα!!!!!!!

Να μαθεις ρε.......

Ακους εκει που θες και SUPRA στον τελικο.....να σου ξεραθει βρε κιαρατα το βυσμα και να πετσωσει με το σασι ...σκασμενο!!!!!

:143::138::135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εγω θα χορεψω με καποια αλλη φιλη που θα ερθει μαζι
[/IMG]

Reaction score
460

Φτυσε με βρε...αντεχω :143::135:

Εκτος λοιπον των χορωδιακων και κλασικων ασματων ηρθε και η ωρα των drumers...ε ρε γλεντια ...νομιζαμε οτι θα μας σπασει το πλεμονι ...με μια ατακα τρελλα λεμε και το καλλιτερο....ειιναι μουσικοτατος ο φουστης

Σε καποιες στιγμες στα χορωδιακα μιλαμε ηταν τετοια η πληροφορια που ειλικρινα ειπαμε οτι ειμαστε διπλα στο stage με τους αρτιστες να τα παιζουν ολα....δινει ο σκυλος τετοια wattικη ενεργεια που σε τρομαζει.....εργοστασιο καθαρης και πανισχυρης ισχυος.

Ευχαριστω τον αγαπητο Μανωλη για τα καλα του λογια και φυσικα τις ροχαλες..........

Παιδακια..ενα πραμα θα σας πω ....παρτε ενισχυτικα με ρευματα========το συστημα ξεφευγει και τα λεει ολα======
Καλως ηρθες στο κλαμπ Βλασσακο.Την ισχυ ουδεις εμισησε.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712

Καλα ρε....θα σκασεις 1500 ευρα για να μας μπεις στο ματι ???????

:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712

Καλως ηρθες στο κλαμπ Βλασσακο.Την ισχυ ουδεις εμισησε.
Μα τι ναπω βρε Αντωναρε...δεν τις βλεπεις τις παλιομπετουγιες που απο την μια θελουν μου ριξουν νερα στο εργαλειο και απο την αλλη θελουν να μου καει και να παρεβρεθουν στο τρισαγιο????

Reaction score
1.766

Ρε σκατοφλωροι εχετε λυσσαξει βρε ξεμαλλιασμενες παρηγορητρες με το εργαλειο μου.....τοση ζηλεια πια?????

Ενταξει δεν ειναι δυνατον να εχουμε ολοι το ιδιο εργαλειο..τι να καμνομεν δηλαδης..!!!

Ειμαστε προικισμενοι,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε......
Αντε να μην το βγαλλω καμια φωτο και σας καουνε τα μονιτορια σκατοπαιδα...ρε ου να μου χαθειτε ζηλοφθονοι τυποι!!!!!:137::137:
μη φοβασαι βλασαρε.

δεν παθαινη τιποτα αμα τον βραχυκλωσεις.

για το νερο ομως καλυτερα να μην μαθεις.:142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712

Βρε Μπακουσιε τωρα που μας βλεπεις τελικα τι DI Box προτεινεις?
Passive η active????αν ξεβρεις και το γιατι θα σου ημουν υποχρεος βρε φιλαρακι Κρητικο!!!!!!:142:

Reaction score
1.766

Βρε Μπακουσιε τωρα που μας βλεπεις τελικα τι DI Box προτεινεις?
Passive η active????αν ξεβρεις και το γιατι θα σου ημουν υποχρεος βρε φιλαρακι Κρητικο!!!!!!:142:
στο ξαναγραψα βρε τρελοκορινθιε αλλα δεν προσεχεις.

θα σε αφησω στην ιδια ταξη:143:

passive λεμε.

γιατι ειναι μονο ενας μ/τ.

ουτε τροφοδσιες ουτε opamp ουτε τιποτα.

σιμπλερ ις μπετερ ιν δις κεις.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

best DI box = Krell pro:623::620:

Αντεχεις?????????????????????????????????????????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent