KRELL FPB 400 CX

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736
Απάντηση: KRELL FPB 400 CX

Ωχ..............μας βλεπει ο Παντελος και ο Μανωλης.............
Σε βλεπω κ σε καμαρωνω μουργο! Ανοιξε το σωστο thread, αυτο που χει περιθωριο απο 2000 ποστ κ πανω γιατι βλεπω να γραφεται καινουρια Οδυσσεια κ γω στο μεταξυ παω να αγορασω ενα καινουριο απατητο πληκτρολογιο :602: :142:

Reaction score
1.685

Βλαση, κρελιδι θελεις για να οδηγησεις κρελιδι...

Οχι ομως KCT.
KRC2, KRC3 η HR ειναι τα απολυτα ταιρια, ειναι και φουλ τρανζιστορια και οχι με τσιποειδη που εχει ο Levinson.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712

Βλαση, κρελιδι θελεις για να οδηγησεις κρελιδι...

Οχι ομως KCT.
KRC2, KRC3 η HR ειναι τα απολυτα ταιρια, ειναι και φουλ τρανζιστορια και οχι με τσιποειδη που εχει ο Levinson.
HR .....????Θυμασαι που τον ακουγαμε στον Χρηστο και πιναμε και κατι ξεγυρισμενες μπυρες.........βρε Κωστα αυτον δεν εχεις η κανω λαθος??

Reaction score
1.685

Οχι, εχω τον KRC3.

Αυτον ακουγαμε στον Χρηστο, τον δικο μου δηλαδη.

Ο HR, ειναι το επομενο μοντελο με εξωτερικο τροφοδοτικο αλλα με υποδεεστερη σχεδιαση και συμβατικο ποτενσιομετρο, ενω ο δικος μου ειναι με ρελεδες.

Παντως ο KRC3 μου ειναι πολυ αδυναμος ...... βγαζει εξοδο μονο 9 volts unbalanced και 18 volts balanced στα 12 ohm !!! ψυχουλακια.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Βλασούκο,αμα θες προ άνοιξε καινούργιο νήμα να τ'ακούσεις απο τους γνωστούς άγνωστους........
Αυτό είναι νήμα ιερό .

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.712

Βλασούκο,αμα θες προ άνοιξε καινούργιο νήμα να τ'ακούσεις απο τους γνωστούς άγνωστους........
Αυτό είναι νήμα ιερό .
Μανο εχουν παει ολοι τους σε διακοπες γιαυτο σηκωσα κεφαλι και τα γραφω........μεχρι τον Σεπτεμβρη που θα γυρισουν θα τα εχουμε πει ολα!!!!!!!!!!!!!!!:626::626:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.734
Απάντηση: Re: KRELL FPB 400 CX

τον μικρο τον άκουσα πρόσφατα :404: σοβαρό παίξιμο

7 χλιαρκα :425:
Βλασούκο,πόσες θήκες πάει αυτός? Πόοοοοσσσεεεεεες???? :204:

Reaction score
140
πάρε και ένα αμερικάνικο μηχανάκι με σωστή τιμή

parasound jc2

http://www.avmentor.gr/reviews/parasound_halo_jc2_2.htm

Τελικώς...
... είχα πολύ καιρό να ακούσω έναν τόσο απολαυστικό προενισχυτή και ο JC 2 είναι, πράγματι, ακριβώς αυτό: Απολαυστικός. Ουδέτερος, εξαιρετικά αθόρυβος και ως εκ τούτου αστείρευτος από πλευράς δυναμικών, φαίνεται να είναι μια ιδανική επιλογή για συστήματα ικανά να αντεπεξέλθουν σε κορυφαίες ηχογραφήσεις. Προσθέστε σε αυτό και την εντελώς λογική τιμή του και έχετε απέναντί σας μια συσκευή που επάξια θέτει το επίπεδο αναφοράς στην κατηγορία.

Δημήτρης Σταματάκος

Reaction score
1.685

Προ με τελεστικα και διαφορα αλλα τσιποειδη......ντεν θελει.....

Ξερει αυτος τι εχει ακουσει, (τοτε) δεν ξερω μονο ποσο καλα κοιμαται απο τοτε ... :107:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Αυτό είναι νήμα ιερό .

Πες τα ρε Μάνο.

Αντε Βλασάρα κάνε και μια μεταφορά στο νέο θέμα οτι γράφτηκε για pro.

Reaction score
2.004

Στο site τούτο, μόνο για παθητικό μπορείς να πας χωρίς λιντσαρισμα! :114:
Πρόσεχε μη σου περάσει καμία τέτοια ιδέα...;)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.307

Επειδή σε ξέρω βρές τον προ που παίρνει το περισσότερο ''χέριασμα''..

Reaction score
1.766

Καλημερααααααααααααααααααααα...........λοιπον απο χθες διαβαζω το νημα και ειλικρινα μου εχει φυγει το κλαπετο απο τα καλαμπουρια,καποιες απιστευτες ατακες πολλων βλαμμενων,τις φωτο,τα πειραγματα και φυσικα την ωραια διαθεση που ειχαμε ολοι οταν σχολιαζαμε το θεμα του Κρελλιδη........

Ρε τι γελια ειχαμε κανει...........

Παντως μας ειχε κρατησει παρεα το θεμα για τα καλα το περσινο καλοκαιρι.........για να δουμε τωρα που ψαχνομαι για τρανζιστορατο προενισχυτη λετε να το ξαναξεκινησουμε????????????????????:143::143::143:
αργεις λιγο αλλα στο τελος κανεις το σωστο.:126:

εγω θα αλλαζα το cd βεβαια να παρω κανενα με σοβαρη προενισχυση και να μην χρειζομαι προ

αλλα εσυ εισαι αλλο

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members