Kuzma Reference 2 προς αναζήτηση βραχίονα

Reaction score
1.046
Αρχικά να πω ότι το κυρίως πικάπ που έχω, είναι ένα Micro Seiki BL-111 με βραχίονα τον Dynavector DV 507 MK2 κ κεφαλή την Koetsu Rosewood Signature Platinum.Phono stage το Luxman eq-500.

Επειδή λόγο παιδιού,οι ώρες "ακρόασης" είναι πολύ περιορισμένες,αποφάσισα να μπω στην διαδικασία στησίματος ενός δεύτερου πικάπ,που θα επενδύσω σε άλλη κεφαλή,μικρότερου κόστους από την Koetsu,ώστε να μπορώ να ακούω τους δίσκους μου,ενώ παίζουμε παράλληλα με το παιδί.Η κεφαλή αυτή λοιπόν είναι η Dynavector Karat 17DX την την οποία κ έχω παραγγείλει.

Επόμενο κομμάτι,είναι το πλατώ που επίσης παραγγειλα κ περιμένω, Kuzma Reference 2.

Αυτό που μου λείπει πλέον κ ψάχνω τι να πάρω, είναι ένας αντάξιος βραχίονας.Σκεφτομουν τον Kuzma 4 point 9,αλλά μετά από κάποιες κουβέντες που είχα με κάποιους φίλους,μου είπαν ότι ο 4 point single (o 11 ιντσος με το VTA) είναι πολύ ανώτερος.

Ο προβληματισμός μου είναι στο ότι ξέρω πως για την χρήση που το θέλω (σαν 2ο πικάπ), ήδη γνωρίζω πως έχω κάνει υπέρβαση.Δεν θα ήθελα να την συνεχίσω,πηγαίνοντας στον 4 point single.

Ήθελα λοιπόν τις γνώμες,ανθρώπων που έχουν την εμπειρία στο κομμάτι αυτό, αν θα είχαν να μου προτείνουν κάποιον άλλον εναλλακτικό βραχίονα για την δουλειά αυτή. Πχ ένας SME V,ίσως να ταιριάζει,μιας κ θα είναι οικονομικότερος Άπτον 4 point single?

Πάσα πρόταση δεκτή κ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο

Reaction score
1.046
Βοηθάτε ρε χριστιανοί , μεταξύ του Kuzma 4 point 9 και του SME V, ποιον θα προτείνατε ??Ντε κ καλά τον Kuzma επειδή θα πάει σε Kuzma πλατώ ??Η' ο SME είναι καλύτερος ??

Reaction score
1.046
Αυτό είναι το θέμα ??Για να το λέω,τον έχω βρει να τον πάρω μεταχειρισμένο κ ρωτάω μια γνώμη μεταξύ των 2...

Reaction score
3.777
Αν τον βρήκες σε καλή τιμή πάρτον τότε. Είναι πασπαρτού βραχίονας και έχει διαχρονική αξία.

Reaction score
1.046
Είναι σε ΑΨΟΦΗ κατασταση ο SME V κ σχεδόν καινούριος ο Kuzma 4 point 9, με τον Kuzma να είναι €500 ακριβότερος...Η διαφορά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη αν είναι πραγματικά καλύτερος ο Kuzma.Απλα ο ενδιασμος μου είναι μην είναι καλύτερος ο SME V ...

Reaction score
3.777
Είναι σε ΑΨΟΦΗ κατασταση ο SME V κ σχεδόν καινούριος ο Kuzma 4 point 9, με τον Kuzma να είναι €500 ακριβότερος...Η διαφορά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη αν είναι πραγματικά καλύτερος ο Kuzma.Απλα ο ενδιασμος μου είναι μην είναι καλύτερος ο SME V ...
Έλαβα υπόψιν μου και την κεφαλή που θα βάλεις..

Reaction score
1.046
Ναι κεφαλή θα είναι αυτή η Karat 17dx που παίζει για πολύ παραπάνω απτά λεφτά της...Απλά έχω μπερδευτεί με τον βραχίονα τώρα...

Reaction score
3.777
Ναι κεφαλή θα είναι αυτή η Karat 17dx που παίζει για πολύ παραπάνω απτά λεφτά της...Απλά έχω μπερδευτεί με τον βραχίονα τώρα...
Αν εβαζες Koetsu θα σου πρότεινα τον Kuzma, με Dynavector & VDH ο SME είναι περισσότερο συμβατός ηχητικά.

Reaction score
1.046
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου φίλε malboro!!Άρα έχουμε μια ψήφο για SME.

Κάποιος ακόμα που να έχει καποια γνώμη ??

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.568
Δεν έχω γνώμη, απλώς, θα σου έλεγα, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, να βρεις την ενδοτικότητα της κεφαλής (Karat 17dx) & του υποψήφιου βραχίονα (SME ή Kuzma), πριν να αποφασίσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.718
Members
38.230
Νεότερο μέλος
doageorge