La cie cinema 500gb

Reaction score
0
Καλησπέρα!
Μήπως υπάρχει κανεις out there να με βοηθήσει? :113:
Έχω ένα πρόβλημα με τους υπότιτλους στο παραπάνω μηχάνημα.
Κατέβασα το απαραίτητο προγραμμα από την la cie (3.10) για να διαβάζει ελληνικά, πράγμα που κάνει τωρα, αλλα αναγνωρίζει μόνο τους ενσωματωμένους οχι τους εξωτερικούς υποτιτλους.
Υπάρχει κάποιος να μου πει τι να κάνω -step by step - please γιατί τα εχω χαμένα. :121:

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Κατι πρεπει να μετατρεψεις με το wordpad τους υποτιτλους απο το ενα φορμα σε κατι αλλο..αλλα δεν ειμαι σιγουρος να σου πω..τι ακριβως γιατι δεν εχω την συσκευη...προς τα εκει ομως ψαξε..καπου το εχει παρει το ματι μου..περιμενε λιγο..να δω να σου πω παλι...να παρω τηλ και ενα φιλαρακι...

Reaction score
0
Απάντηση: La cie cinema 500gb

Σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήθηκες μαζί μου.:109:
Πήγα στην διεύθυνση που μου λες.
Αυτό που καταλαβα είναι οτι δεν υπάρχει λύση.
Δεν μπορεί...
για ολα τα πράγματα υπάρχει καποιος τρόπος.
Any way δεν εχω χρόνο τώρα στην διάθεση μου, αλλά θα ξαναεπιστρέψω για πιό προσεκτική ανάγνωση.
Εντωμεταξύ αν κάποιος εχει καμιά καλύτερη ιδέα...
Please feel free.
Nekko

Reaction score
0
Απάντηση: La cie cinema 500gb

Λοιπον Κατι προσπαθώ να κάνω με το aviaddxsub αλλά δεν τα καταφέρνω.

To la cie φαντάζει ωραία ιδέα γιατι από τη μια μπορεί να είναι χώρος αποθηκευτικός των ταινιών -και άλλων- ετσι ώστε να μην ειναι φορτωμένος ο σκήρος του laptop και από την άλλη αφού εχει κατ'ευθείαν συνδεση με την τηλεόραση μπορεί κανείς να δει οτι ειναι αυτό που τον ενδιαφέρει χωρις την διαμεσολάβηση memory sticks η dvd discks.
Επίσης τώρα όσο καιρό προσπαθώ να λύσω το θέμα με το la cie ξαναγύρισα στη λύση με τα memory sticks, όπου ενώ μεχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, ξαφνικά το στικακι πότε αντιλαμβάνεται τους υπότιτλους πότε οχι.
(υπότιτλους κατεβάζω από το tvsubtittles.net). Το γιατί μερικοί παιζουν με το στικάκι και μερικοί όχι είναι μυστήριο για μένα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια μέχρι στιγμής και
Αν κάποιος εχει κατι να μου πει διαφωτιστικώτερο please do!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam