Lg 47la740 vs Samsung 46f6500

Reaction score
118
Την 740 την αγόρασα χθές. Η εικόνα της πραγμαιτκά εντυπωσιακή και γενικά υπερευχαριστημένος ως πρώτη εντύπωση. Επειδή δεν είμαι και πολύ των παρουσιάσεων όταν δεν έχω και πολύ χρόνο, δεν θα κάνω ξεχωριστή παρουσίαση, θα ανεβάσω 2-3 φώτος έτσι να δείτε το στήσιμό μου. :)

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ! (πίσω διακρίνετε η.... απερχόμενη 47άρα μου η 640 του 2012)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ!

Η ΠΡΩΤΗ δοκιμαστική ταινία που είδαμε οικογενειακώς: ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ 3D 17GB! Κανένα κόλλημα όταν βάλαμε τον σκληρό στην σωστή usb θύρα!

Reaction score
118
Ευχαριστώ! Λίγα πράγματα μας έμειναν για διασκέδαση στην καθημερινότητά μας τα οποία δεν κοστίζουν άσκοπα η πετώντας τα όπως να βγαίνεις συνεχώς έξω και να τα τσεπώνουν οι διάφοροι μπαρόβιοι πχ. Το home cinema λοιπόν είναι και ήταν και θά'ναι κάτι που ποτέ δεν θα μετανιώνω για το κάθε έξοδο εξοπλισμού του.

Reaction score
1
Την ίδια (740) έχω και εγώ από τον Οκτώβριο και δεν το έχω μετανοιώσει. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι ορισμένες smart εφαρμογές της είναι λίγο αργές (πχ Youtube)... Αν έχεις όμως HTPC απλά δεν ασχολείσαι με τις εφαρμογές της....

Reaction score
0
Ευχαριστώ! Λίγα πράγματα μας έμειναν για διασκέδαση στην καθημερινότητά μας τα οποία δεν κοστίζουν άσκοπα η πετώντας τα όπως να βγαίνεις συνεχώς έξω και να τα τσεπώνουν οι διάφοροι μπαρόβιοι πχ. Το home cinema λοιπόν είναι και ήταν και θά'ναι κάτι που ποτέ δεν θα μετανιώνω για το κάθε έξοδο εξοπλισμού του.

Κατα την αναπαραγωγή γρήγορων σκηνών παρουσιάζει ομαλή είκόνα ?

Επίσης έχεις παρατηρήσει bleeding ?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος