LG dvx-171 και ελληινοί υπότιτλοι σε .sub

Reaction score
0
Γράφω δισκάκι με ταινία .avi και υπότιλους .sub. Σύμφωνα με το manual της εταιρίας, υποστηρίζονται ελληνικοί υπότιτλοι και το sub format κανονικά και με το νόμο. Παίζοντας το όμως στο παραπάνω player μου βγάζει κινέζικα. Δοκίμασα από το system menu να αλλάξω Subtitle language σε Greek αλλά και πάλι τα ίδια.

Έχει κανείς το ίδιο dvd-player; Καμμιά ιδέα;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Απάντηση: LG dvx-171 και ελληινοί υπότιτλοι σε .sub

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το toshiba RD-XS24 μόνο που εμένα δεν παίζει κάν το avi!!!

Reaction score
0
Λοιπόν, το έψαξα λίγο το θέμα και σε άλλο forum βρήκα ότι όταν δεν εμφανίζονται σωστά οι υπότιτλοι, ενώ υποστηρίζονται από τη συσκευή, αλλάζεις κάποιο κωδικό που αφορά τους υπότιτλους (νμζ area ή country code λέγεται).
Στο συγκεκριμένο, πατάς για 3sec το κουμπάκι subtitle και σου εμφανίζει πάνω αριστερά πλαίσιο με έναν τετραψήφιο κωδικό. Πατώντας το αριστερό (ή το δεξί) βέλος, δοκιμάζεις έναν έναν τους κωδικούς μέχρι να φανούν σωστά. Αν θυμάμαι καλά 1253 ήταν ο σωστός.

Αγαπητέ mad, εννοείς ότι εμφανίζονται μόνο οι υπότιλοι (λάθος πάντα) και δεν έχεις καθόλου εικόνα-ήχο; Ίσως να χρειάζεται firmware update!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.227
Members
38.292
Νεότερο μέλος
ChristosDi