LG Plasma πρόβλημα

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Η φίλη μου χρησιμοποιεί στην εργασία της μια LG 50PQ3000 συνδεδεμένη με πισί, η οποία είχε κάποτε επισκευαστεί με αρκετά χρήματα στον Μανωλόπουλο.
Τον τελευταίο καιρό άρχισαν θέματα με πτώση φωτεινότητας και περίεργα χρώματα ανα pixel, σαν να μην παίρνει σωστή εντολή χρώματος/τάσης, αλλά μετά απο λίγη ώρα έφτιαχνε. Χθες όμως παρέμεινε έτσι.

Ξέρει κανείς πού μπορεί να πάει για να επισκευαστεί με λογικά χρήματα, γιατί αν είναι να κοστίσει πολλά θα πάρει LCD;

Οι άλλες 2 ίδιες στο χώρο δεν παρουσίασαν ποτέ θέμα.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
Η φίλη μου χρησιμοποιεί στην εργασία της μια LG 50PQ3000 συνδεδεμένη με πισί, η οποία είχε κάποτε επισκευαστεί με αρκετά χρήματα στον Μανωλόπουλο.
Τον τελευταίο καιρό άρχισαν θέματα με πτώση φωτεινότητας και περίεργα χρώματα ανα pixel, σαν να μην παίρνει σωστή εντολή χρώματος/τάσης, αλλά μετά απο λίγη ώρα έφτιαχνε. Χθες όμως παρέμεινε έτσι.

Ξέρει κανείς πού μπορεί να πάει για να επισκευαστεί με λογικά χρήματα, γιατί αν είναι να κοστίσει πολλά θα πάρει LCD;

Οι άλλες 2 ίδιες στο χώρο δεν παρουσίασαν ποτέ θέμα.

Δημήτρη αυτό μου ακούγεται σαν να έχει ξεκολλήσει η καλωδιοταινία από το motherboard προς την οθόνη.

Reaction score
892
Κανε μια δοκιμη να τη συνδεσεις με αλλο τυπο καλωδιου (αν εχει vga d15 analog, βαλε dvi ή αντίστροφα). Τα menu χαλανε και αυτα να υποθεσω;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Κανε μια δοκιμη να τη συνδεσεις με αλλο τυπο καλωδιου (αν εχει vga d15 analog, βαλε dvi ή αντίστροφα). Τα menu χαλανε και αυτα να υποθεσω;
Όλα χαλάνε. Με HDMI είναι συνδεδεμένη, και έγιναν οι απαραίτητες δοκιμές εισόδων HDMI και καλωδίων.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.044
Ίσως. Είμαστε αισιόδοξοι, το Σάββατο θα πάει στο Μοσχάτο. :)
Όπως θα περνάς, πάρε και το media box της kuro, αν έχει καταφέρει να το ζωντανέψει. Αλλιώς πάω για oled...:(

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Ενημέρωση.
Η τιβί πήγε το Σάββατο στον Δημήτρη Δελφίνη, την ανάψαμε και λειτούργησε κανονικά... >:(
Την έχει ανάψει-σβήσει, την άφησε να κρυώσει, την πάγωσε, τίποτα η πουτ@να... >:(>:(

Controller πλακέτα μάλλον (που ελέγχει τις υπόλοιπες), αλλά αν δεν κάνει τίποτα πώς παίρνουμε την απόφαση να την αλλάξουμε; >:(>:(>:(

Αλλιώς πάω για oled...:(
Πάνε στα μαγαζά τ' απόγιομα... :(

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.044
Πριν 2 ώρες με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι κατά 99% έφτιαξε το media box της kuro! :party::party:

Οπότε, αν όντως ισχύει, η oled παίρνει αναβολή.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Ενημέρωση.
Η τιβί πήγε το Σάββατο στον Δημήτρη Δελφίνη, την ανάψαμε και λειτούργησε κανονικά... >:(
Την έχει ανάψει-σβήσει, την άφησε να κρυώσει, την πάγωσε, τίποτα η πουτ@να... >:(>:(

Controller πλακέτα μάλλον (που ελέγχει τις υπόλοιπες), αλλά αν δεν κάνει τίποτα πώς παίρνουμε την απόφαση να την αλλάξουμε; >:(>:(>:(

ε κλασσικα ειναι αυτο που λενε οταν πας στο γιατρο εισαι καλα....:p

Reaction score
11.206
Έτσι γινόταν και σε μερικές που πήγαιναν στον πατέρα μου για φτιάξιμο. Όταν έρχονταν στο μαγαζί, έφτιαχναν. Η αιτία συνήθως ήταν ότι κάτι κουνιόταν κατά τη μεταφορά και έφτιαχνε. Με παρακολούθηση και ψάξιμο, θα βρει το πρόβλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao