Lipinski L-70

D

deleted user 10898

Guest
το νεο μικρο της εταιριας και μαλιστα ενεργο.

L-70 Powered Monitor

- One 1" (25mm) Neodymium Ring Radiator tweeter
- One 7" (18cm) Glass Fiber Mid-Woofer
- Frequency response: 63Hz-20kHz +/- l/4dB (38Hz-40kHz +/- 3dB)
- Speaker-to-speaker consistency: +/- l/4d
- Dimensions: 17.5" H x 10" W x 12.6" D (44.5cm x 25,4cm x 32cm)
- Weight: 39 lbs (17.5 kg)

D

deleted user 10898

Guest
Two-way powered monitor including all the best technologies developed by Lipinski:
1. Based on our Signature Series:
a. custom drivers
b. cabinet made of 1 1/4" (30mm) MDF with internal bracing

2. Based on our latest development in amplifier technology:
a. Lipinski Square - class A modules patented circuitry
b. No capacitors in the signal path
c. No Integrated Circuits in the signal path
d. 2 x 300W power amplifiers

3. To avoid vibration caused by speaker proximity to power amplifier -which causes a significant amount of microphonic effect distortion - we used custom construction and dampening

4. Low order crossover

5. Oversized power supply

6. Sophisticated tweeter protection

7. 1 dB step adjustable high and low frequencies

8. Subwoofer high-pass filter

9. Balanced/unbalanced Inputs and throughputs

10. 100-240V /50-60Hz operation

D

deleted user 10898

Guest
και τα απαραιτητα κουτσομπολια.
αρχικα το 3 εγραφε...
3. To avoid vibration caused by speaker proximity to power amplifier -which causes tremendous second harmonic distortion - we used special cortst ruction and dampening

μετα απο τα σχολια στο gearslutz αλλαξε σε
which causes a significant amount of microphonic effect distortion

και απο το ιδιο νημα

Hello guys,

My name is Ben, and I am the sales manager for Lipinski Sound. The L-70's are close to release (4-6 weeks hopefully (τον Σεπτεμβρη το εγραψε...)) and I look forward to sharing additional information with you shortly. Regarding cost, they are going to be $2995 each.

D

deleted user 10898

Guest
2. Based on our latest development in amplifier technology:
a. Lipinski Square - class A modules patented circuitry
b. No capacitors in the signal path
c. No Integrated Circuits in the signal path
d. 2 x 300W power amplifiers

εδω θελω σχολιο απο τους class d ακηδες...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Σου φαίνεται να χωράει 2x300W ενισχυτές τάξης Α εκεί μέσα;
Ίσως εννοεί κάποιο input module.

D

deleted user 10898

Guest
Σου φαίνεται να χωράει 2x300W ενισχυτές τάξης Α εκεί μέσα;
Ίσως εννοεί κάποιο input module.
αυτο σκεφτηκα και εγω.
νομιζω εχουν εναν προενισχυτη μικροφωνου που εχει ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικα (square class a) και ειναι πατεντα. ισως το τροποποιησαν και το εβαλαν σαν πρωτο σταδιο...

Reaction score
4.250
Απάντηση: Lipinski L-70

Ειναι πανακριβο η μου φαινεται?
Οτι και να χρησιμοποιει στον εσωτερικο του κοσμο δε νομιζω να διακιολογει την απιστευτα ακριβη τιμη του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.919

ωραίες ψύκτρες έχει για 2χ300 σε τάξη Α.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Lipinski L-70

Οτι και να χρησιμοποιει στον εσωτερικο του κοσμο δε νομιζω να διακιολογει την απιστευτα ακριβη τιμη του.
ενα πεντοχιλιαρακι ευρα για 63Hz-20kHz +/- l/4dB (38Hz-40kHz +/- 3dB) μαζι με ενισχυτες μηπως ενοεις φθηνο?

Reaction score
498

Οτι και να χρησιμοποιεί στον εσωτερικο του κοσμο δε νομιζω να διακιολογει την απιστευτα ακριβη τιμη του.
Είναι πολύ σωστά τιμολογημένο εκτιμώ.Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.Μην μπερδεύουμε παιδιά το κόστος του DIY με ένα έτοιμο προιόν.Κλέφτες θα γίνουνε? :121:

Reaction score
4.250

Λυπαμαι αλλα εχουμε χασει τελειως το μετρο. Κατα την αποψη μου ειναι ο ορισμος της σκανδαλωδους ακριβειας η τιμη του εν λογω ηχειου.

Ενα ηχειακι ουτε μισο μετρο, με αποκριση την αναγραφομενη θα επρεπε να κοστιζει το πολυ 1.000 ευρω. Ενταξει πουλαει ονομα η εταιρια, και κινειται σε αγοραστικο κοινο που ψωνιζουν με βαση την τιμη (οτι ειναι ακριβο ειναι και καλο), δεν αμφισβητω οτι μπορει να παιζει και καλα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενα σωρο ηχεια μπορει να παιζουν πολυ καλυτερα και να ειναι ταυτοχρονως πολυ μα πολυ φθηνωτερα.

Reaction score
10
Aπόδοση κρίνουμε και όχι υλικά, οπότε οποιαδήποτε κρίση για το αν είναι φτηνό η ακριβό είναι άτοπη από τη στιγμή που δεν έχουμε δει μετρήσεις ή δεν το έχουμε ακούσει. Μα τελείως όμως...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

αστα αυτα και πες γιατι ολοι θελουν ενα σταδιακι Α?
Σε στάδιο προενίσχυσης τι να βάλεις;
Τα τελικά τους στάδια είναι ClassD προφανώς, όπως και στα μεγαλύτερα μοντέλα.

[Άρα δε θα "παίζουν". Nothing to see here, move along please! :p ]

Reaction score
498
Aπόδοση κρίνουμε και όχι υλικά, οπότε οποιαδήποτε κρίση για το αν είναι φτηνό η ακριβό είναι άτοπη από τη στιγμή που δεν έχουμε δει μετρήσεις ή δεν το έχουμε ακούσει. Μα τελείως όμως...
Το ανέφερα ως σωστά τιμολογημένο όχι βάση απόδοσης, αλλά μιας πρώτης μπακαλίστικης εκτίμησης με βάση πιθανού κόστους των χρησιμοποιούμενων υλικών στα εν λόγω ηχεία και δεδομένου πως υπάρχουν μεσάζοντες και δεν είναι factory direct..

Τώρα αν κρίνουμε κάτι φτηνό ή ακριβό με βάση την απόδοση με υποκειμενικές/αντικειμενικές παραμέτρους ΜΟΝΟ δεν θα βγάλουμε άκρη ποτέ!Εγώ μπορώ να σου πω πχ πως μου αρέσει αυτό.Βρες μου έναν ίδιο ήχο με λιγότερα και να έχω δώσει 500,000 Ευρώ για μια πατάτα στα αυτιά σου..Δεν μπορείς να είσαι και απόλυτος..Για αυτό μπορείς να πεις "πολύ καλό,αλλά ακριβό ρε γαμώτο..:136:.."

Εδώ υπάρχει ο αντίλογος "εάν δεν μπορείς να βγάλεις κάτι φτηνότερα και να είναι ανταγωνιστικό μην κάνεις εταιρία, κάνε κάτι άλλο"..Γιατί νομίζεις η οικονομική σειρά της ATC χρησιμοποιεί καμπίνες από Κίνα?Δεν θα μπορούσαν να βγουν σε αυτή την τιμή αλλιώς..

Όλα έχουνε να κάνουνε και με το πόσα χρήματα διαθέτουμε βασικά.Για κάποιους κάτι δεν είναι ακριβό, όσο και να κάνει αν είναι εμίρηδες.Και βασικά κι εγώ αν ήμουνα εμίρης τί θα με ένοιαζε πόσο κάνει τί...?Full Soulution και ποιός νοιάζεται για το value for money ?:144:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.919
Απάντηση: Re: Απάντηση: Lipinski L-70

αστα αυτα και πες γιατι ολοι θελουν ενα σταδιακι Α?
πιασάρικο είναι αγόρι μου το "Α" στον κοσμάκη, τι ρωτάς τώρα, δε καταλαβαίνεις?:143::138::137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.919

για την τιμή του, κοίτα να σου πω την άποψή μου:

2 ενισχυτές δικάναλοι, πες από 800 έκαστος.
2 κρος 2-δρομα, πες 300 έκαστο.

σούμα: 2200.

και τα ηχεία 2800 το ζεύγος, 1400 το τεμάχιο. εντάξει, δεν είναι "κακή" η τιμή τους, αν και αν ήταν στο χιλιάρικο το κάθε ηχείο θα ήταν ολίγον τι πιο λογική η κοστολόγηση, οπότε θα έβγαινε σύνολο περίπου 4 χλιάρικα το ζεύγος.

κοίτα, λιπίνσκια είναι, δεν είναι φακές.... οπότε, ακριβώς επειδή είναι λιπίνσκια, νέα φρέσκα και ωραία, ε, δικαιούται ο μάστορης να σε βαρέσει ένα χιλιαρικάκι στην κούτρα, έτσι για την τιμή των όπλων δηλαδή.

εδω έχει τόσους και τόσους τσαρλατάνους που βαράν στην κούτρα ασυστόλως, χρεώνουν κάθε τβίτερ όσο μια μερτσέντα, τι λέμε τώρα...

Reaction score
498
.... η οικονομική σειρά της ATC χρησιμοποιεί καμπίνες από Κίνα.

Αυτό είναι νέο για μένα Lemarchand, που το διάβασες, να το δώ κι εγώ?
Σε κάποιο review, μάλλον του High - Fidelity, δεν είμαι 100% σίγουρος..Πάντως σίγουρα το διάβασα κάπου και ήτανε audio περιοδικό, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου..:126:..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef