Lipinski L-70

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Lipinski L-70

Ας μην παραλειφθεί και ο...διαδικτυακός τύπος:

υιοθετούντες guru * δυνητικοί ανανώστες * ΄΄παπαγαλάκια΄΄/ gurunia

(Με τόσους ΄΄γκουρού΄΄ που κυκλοφορούν,είναι επόμενο αρκετοί να αισθανόμαστε ολίγον τι...guru-nia):142:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Lipinski L-70

Αξίζει μήπως να γίνεται μεγάλη ΄΄φασαρία΄΄ γιά κουτάκια τα οποία στην τωρινή ανεξάρτητή τους μορφή μπορεί να μην είναι παρά ένα ΄΄μεταβατικό στάδιο΄΄;:137:
Μα ότι ακούμε "μεταβατικό στάδιο" είναι αγαπητέ, μεταξύ του προηγούμενου και του επόμενου μοντέλλου.
Τώρα γιατί είναι ΤΟΣΟ κατακριτέο το να βελτιώνει κάποιος τα προιόντα του, αυτό είναι προς ερμηνεία.
Απλά, όπως για όλα, έτσι και εδώ, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Re: Απάντηση: Lipinski L-70

Μα ότι ακούμε "μεταβατικό στάδιο" είναι αγαπητέ, μεταξύ του προηγούμενου και του επόμενου μοντέλου.
Τώρα γιατί είναι ΤΟΣΟ κατακριτέο το να βελτιώνει κάποιος τα προιόντα του, αυτό είναι προς ερμηνεία.
Απλά, όπως για όλα, έτσι και εδώ, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Ο όρος ΄΄μεταβατικό στάδιο΄΄ αναφέρεται στο προσδόκιμο επιβίωσης του ψηφιοαναλογικού μετατροπέα ως ΄΄ανεξάρτητο κουτάκι΄΄...:126:

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Lipinski L-70

Αυτά με τις θεωρίες συνομωσίας και τους όρκους σιωπής, παρόλο που φαντάζουν πιστευτά, είναι γενικεύσεις και υπεραπλουστεύσεις. Όπως επίσης η βολική θεωρία, ότι τα ακριβά προϊόντα είναι για τα θύματα, ενώ τα best buy για τους έξυπνους. Και μάλιστα με το γαρνίρισμα, ότι πέρα από θύματα, έχουν και άγνοια, γιατί δεν ξέρουν ότι κρύβεται όρκος σιωπής από πίσω και το μηχάνημα που πήραν το πατάνε άλλα που έχουν μισή τιμή.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να δοκιμάσει, να αγοράσει (ή όχι) και να ποστάρει τις απόψεις του.

Αλλά ποστ του στυλ "μας κλέβει με το μικρό ηχειάκι του" ο Lipinski, "μας κλέβει με το μικρό κουτάκι του" ο Weiss, ήμαρτον δηλαδή, τι νόημα έχουν; Τη γεροντοκόρη της γειτονιάς μου να φωνάξω σπίτι, λιγότερο γκρίνια και μιζέρια θα μου βγάλει.

Ακουσε μπορει καποιος να αρεσκεται να πληρωνει πολυ και να την βρισκει. Δικαιωμα του.

Ενας μικρος υπολογιστης κοστιζει 200 ευρω. Η τεχνογνωλογια που εχει επανω του και η τεχνογνωσια που εχουν οι ανθρωποι για να το κατασκευασουν απεχουν ετη φωτος απ αυτην την τεχνολογια που εχουν τα ντακ.

Ο σκληρος ανταγωνισμος οδηγησε τον υπολογιστη να πωλειται 200 ευρω ενω στο χαιενταδικο ντακ ενδεχομενως και 10.000 ευρω.

Αν αυτη η πραγματικοτητα σε κανει περηφανο τοτε δικαιωμα σου. Κατ ουσια ο ανταγωνισμος στα ντακ αρχισε τα τελευταια 2-3 χρονια (ασχετως αν στην πραξη υπαρχουν εδω και 15-20 χρονια, δεν ξερω για την ακριβεια ποσα), οποτε θα περασουν τουλαχιστον αλλα 5-6 για να προσγειωθουν οι τιμες και στα χαιενταδικα ντακ.

Ουτως η αλλως αυτην την ταση των τιμων προς τα κατω την εισπρατουμε ολο και περισσοτερο με το περασμα του χρονου και μαλιστα με καλη ποιοτητα.

Reaction score
5.614
Οπότε μέχρι να φτηνύνει το Weiss στην κατηγορία τιμής 300 ευρώ και τα Lipinski να μεγαλώσουν στο 1,5 μέτρο για να σου γεμίζουν το μάτι για τα λεφτά τους (αλλά και να φτηνύνουν κάτω από χιλιάρικο) πρέπει να ακούμε την αφελή σου γκρίνια ότι είναι ακριβά;

Τόσο κάνουν, τι να κάνουμε τώρα;

Υπάρχουν άπειρα μόνιτορ σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμής. Μπαίνεις στο νήμα για τα Lipinski μόνο για να λοιδωρείς εναντίον τους, και, μη χάνοντας ευκαιρία, παίρνεις παραμάζωμα και τα Weiss.

Reaction score
10
Οπότε μέχρι να φτηνύνει το Weiss στην κατηγορία τιμής 300 ευρώ και τα Lipinski να μεγαλώσουν στο 1,5 μέτρο για να σου γεμίζουν το μάτι για τα λεφτά τους (αλλά και να φτηνύνουν κάτω από χιλιάρικο) πρέπει να ακούμε την αφελή σου γκρίνια ότι είναι ακριβά;

Υπάρχουν άπειρα μόνιτορ σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμής. Μπαίνεις στο νήμα για τα Lipinski μόνο για να λοιδωρείς εναντίον τους, και, μη χάνοντας ευκαιρία, παίρνεις παραμάζωμα και τα Weiss.
Τι ασχολείσαι και εσύ τώρα ρε Jo? Αλεπού-κρεμαστάρια κτλ :126:

(Δεν έχω διαβάσει καν με ποιον μαλώνεις, την άποψή μου λέω)

Reaction score
4.250

Απο την αλλη φορα θα μπαινουν μονο οσοι τα χειροκροτουν.

Καποιο κομπλεξ φαινεται να εχεις αλλα προβλημα σου

Reaction score
5.614
Πολλά κόμπλεξ έχω, και φυσικά είναι πρόβλημα δικό μου αυτό, αφού δεν πρήζω κανέναν.

Όπως δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι επαναλαμβανόμενες απαξιωτικές σου κρίσεις.

Το εμπαιδώσαμε ότι δε σου γεμίζουν το μάτι τα Lpiniski επειδή για σένα είναι μικρά και ακριβά.

Και το γραφικό είναι ότι νομίζεις ότι επιχειρηματολογείς κιόλας.

Reaction score
4.250

Πολλά κόμπλεξ έχω, και φυσικά είναι πρόβλημα δικό μου αυτό, αφού δεν πρήζω κανέναν.

Όπως δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι επαναλαμβανόμενες απαξιωτικές σου κρίσεις.

Το εμπαιδώσαμε ότι δε σου γεμίζουν το μάτι τα Lpiniski επειδή για σένα είναι μικρά και ακριβά.

Και το γραφικό είναι ότι νομίζεις ότι επιχειρηματολογείς κιόλας.
Αυτη ειναι η προσωπικη σου και μονο αποψη.

Δεν ειδα να συμεριζεται κανεις αλλος την αποψη σου, και οπως θα προσεξες εισαι και ο μονος που επιτιθεσαι επι προσωπικου με διαφορους τροπους επειδη σου θιξαμε τα Lipinsky & Weiss.

Και δεν θα γραφουμε εδω την αποψη μας αναλογα με το τι αρεσει σε σενα και δεν σου αρεσει.

Reaction score
5.614
Δεν διάβασα άλλο απαξιωτικό post των Lipinski, πέρα από τα δικά σου.

Σου απάντησε από την αρχή ο Vet, ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε αν είναι ακριβό, εφόσον δεν το έχουμε ακούσει ακόμη, αλλά εσύ τον χαβά σου.

Reaction score
5.614
Τι ασχολείσαι και εσύ τώρα ρε Jo? Αλεπού-κρεμαστάρια κτλ :126:

(Δεν έχω διαβάσει καν με ποιον μαλώνεις, την άποψή μου λέω)
Δεν μαλώνω με κανέναν. Με τη μίζερη γκρίνια τα έχω, η οποία είναι άχρηστη εξ ορισμού.

Μερικοί κρατούν μόνιμα φτυάρι και θάβουν ο,τιδήποτε "ακριβό" για τους ίδιους. Κουράζει κάποια στιγμή.

Reaction score
10
Δεν μαλώνω με κανέναν. Με τη μίζερη γκρίνια τα έχω, η οποία είναι άχρηστη εξ ορισμού.

Μερικοί κρατούν μόνιμα φτυάρι και θάβουν ο,τιδήποτε ακριβό. Κουράζει κάποια στιγμή.
Eγώ το έχω ξεπεράσει αυτό καιρό τώρα, απλά παρόμοια σχόλια τα αγνοώ!

Reaction score
684

Μερικοί κρατούν μόνιμα φτυάρι και θάβουν ο,τιδήποτε "ακριβό" για τους ίδιους. Κουράζει κάποια στιγμή.
welcome to the Internet!!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Ελα ρε παιδια! δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεσεις!

Ας αγορασει κ ας πληρωσει ο καθενας οτι θελει κι οτι κρινει..

Reaction score
1.844

... Σου απάντησε από την αρχή ο Vet, ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε αν είναι ακριβό, εφόσον δεν το έχουμε ακούσει ακόμη, αλλά εσύ τον χαβά σου.
Σε οποιοδήποτε εμπορικό προϊόν, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, παρακολουθούμε τη λειτουργία του και απ' αυτή την παρατήρηση κρίνουμε (αν έχουμε τις ικανότητες) ΜΟΝΟ πόσο καλό είναι. Κατανοητόν;

Προς όλους.

Για το θέμα της τιμής πώλησης χρησιμοποιούμε (αν πάλι έχουμε τις ικανότητες) άλλα κριτήρια, ει δυνατόν αυτά που θα χρησιμοποιούσε ένα επαγγελματίας του συγκεκριμένου είδους, δηλαδή κοστολόγια, εργατικά, μεταφορικά κ.λ.π. Όσο αποκλίνουν οι μέθοδοί μας από την επαγγελματική μεθοδολογία, τόσο πιο αναξιόπιστη είναι.

Το Lipinski L-70 δεν το γνωρίζω, δεν το έχω ακούσει και, εννοείται δεν μοπρώ να εκφέρω άποψη. :203:

D

deleted user 10898

Guest
μετα απο καποια "παραπονα" στο gearslutz η αποκριση "διορθωθηκε" απο 1/4 σε 1db (63hz-20khz)

L-70 Powered Monitor

- One 1" (25mm) Neodymium Ring Radiator tweeter
- One 7" (18cm) Glass Fiber Mid-Woofer
- Frequency response: 63Hz-20kHz +/- 1dB (38Hz-40kHz +/- 3dB)
- Speaker-to-speaker consistency: +/- 1/4dB
- Dimensions: 17.5" H x 10" W x 12.6" D (44.5cm x 25,4cm x 32cm)
- Weight: 39 lbs (17.5 kg)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef