Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Σας ευχαριστω ρε παιδια!Ειστε γιγαντες!Μας ευχομαι καθε επιτυχια!Και καλη συμμαζωξη στο HD Meeting!Θα κοιτάξουμε και θα σου πούμε :107: αφού θα δούμε και για μας :116:
Το Fellowship με Gollum;Μηπως ηταν το Two Towers;Σ'ευχαριστω παντως που δεν με ξεχασες αδερφε MadPax.Καλημερα!Το λοιπόν φίλε είχε ένα κομμάτι στα 69 ευρώ σε συσκευασία με το Gollum μέσα...
Για άλλους αν ενδιαφέρονται είχε και το Alien Qudrilogy σε DVD στα 49 ευρώ...
EXEIΣ PMΘερμη παρακληση:Οπoιος φιλος βρεθει σε καταστημα πωλησης DVD ας ριξει μια ματια μηπως βρει το LORD OF THE RINGS/FELLOWSHIP OF THE RING (EXTENDED) την ελληνικη εκδοση (http://www.compactdisclub.gr/content/-1000000/1133/3/1/product.html). Ευχαριστω παιδια.
αυτην εδω που εχω λες ???:126:Υ.Γ Όποιος μου βρεί την έκδοση του Star Wars Trilogy (IV, V, VI) σε DVD ΤΗΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ (έχει 4 DVD μέσα) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ του κουτιού που λέμε, γιατί και εγώ σαν τον φίλο πιο πάνω είχα ψάξει όλα τα online μαγαζιά και όλα τα videoclub (μεγάλες αλυσίδες και μικρο-μάγαζα) της Αττικής και δεν την βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ (είχε εξαντληθεί) και πήρα την έκδοση με τα 3 DVD που και αυτή καλή είναι αλλά εγώ προτιμούσα την άλλη, του δίνω ότι θέλει (μέσα σε λογικά, ανδρικά πρότυπα ενωώ ε, μην παρεξηγηθούμε κιόλας :107.
Τον βλέπω να έρχεται κολυμπώντας στην Κρήτη :137::137:αυτην εδω που εχω λες ???:126:
αυτην εδω που εχω λες ???:126:
Οπως βλεπεις και στο stiker ειναι η πρωτη εκδοση σε dvd !
και στου jd αμα την ανοιξεις ολο κ κατι θα σου ρθει!!! :111: μπαρουτι θα ειναι ... ρακυ θα ειναι κατι θα σου ρθει δε θα σε αφησουμε παραπονεμενο χαχαχαχαααααα :143::143::143:Ήμου σίγουρος πως α την είχες εσύ.
Ναι αυτήν ενωώ αλλά με Εεληνικούς υπότιτλους (όχι ότι έχω πρόβλημα χωρίς, άλλωστε είμαι μισός Έλληνας μισός Άγγλος οπότε no problem for me) απλά προτιμώ να έχω τις ταινίες μου στα Ελληνικά για τους άλλους που τις βλέπουν μαζί μου.
Όποιος μου βρεί του κουτιού την αγοράζω. Ανοιγμένη και αυτήν θα την έπαιρνα, αλλά άλλη γλύκα έχει να το ανοίξεις εσύ για πρώτη φορά το κουτάκι και να σου αναδυθούν μυρωδιές "καινουργίλα πράμα" που λέμε !!! χαχαχαχαχα