Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

Reaction score
1
Απάντηση: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

Θα κοιτάξουμε και θα σου πούμε :107: αφού θα δούμε και για μας :116:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Θα κοιτάξουμε και θα σου πούμε :107: αφού θα δούμε και για μας :116:
Σας ευχαριστω ρε παιδια!Ειστε γιγαντες!Μας ευχομαι καθε επιτυχια!Και καλη συμμαζωξη στο HD Meeting!

Reaction score
1

Το λοιπόν φίλε είχε ένα κομμάτι στα 69 ευρώ σε συσκευασία με το Gollum μέσα...

Για άλλους αν ενδιαφέρονται είχε και το Alien Qudrilogy σε DVD στα 49 ευρώ...

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Το λοιπόν φίλε είχε ένα κομμάτι στα 69 ευρώ σε συσκευασία με το Gollum μέσα...

Για άλλους αν ενδιαφέρονται είχε και το Alien Qudrilogy σε DVD στα 49 ευρώ...
Το Fellowship με Gollum;Μηπως ηταν το Two Towers;Σ'ευχαριστω παντως που δεν με ξεχασες αδερφε MadPax.Καλημερα!

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Θερμη παρακληση:Οπoιος φιλος βρεθει σε καταστημα πωλησης DVD ας ριξει μια ματια μηπως βρει το LORD OF THE RINGS/FELLOWSHIP OF THE RING (EXTENDED) την ελληνικη εκδοση (http://www.compactdisclub.gr/content/-1000000/1133/3/1/product.html). Ευχαριστω παιδια.

Reaction score
59

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Προς πληροφόρηση όλων σχετικά με την έκδοση The Lord Of The Rings - The Fellowship Of The Ring Extended Box Set (με τους Argnonath μέσα).

Επειδή έχω και τους 3 Άρχοντες Των Δαχτυλιδιών σε όλες τις εκδόσεις που κυκλοφόρησαν (2 Disc Theatrical, 4 Disc Extended Box Set, Blu-Ray) έχω μάθει πως η συγκεκριμένη έκδοση που θέλει ο φίλος δεν αναμενόταν να πουλήσει όπως και πούλησε και δεν είχαν εκδωθεί πολλά αντίτυπα παγκοσμίως (αυτήν την πληροφόρηση είχα από 2 διασταυρωμένες-ψαγμένες άκρες μου). Μιλάω πάντα ΜΟΝΟ για την Extended Box Set έκδοση του Fellowship Of The Ring. Οι επόμενες δύο βγήκαν μπόλικα αντίτυπα (γι'αυτό ακόμα και τώρα τα βρίσκεις παντού).

Δεν σκέφτονται και ούτε έχουν στα πλάνα τους (μιλάω για την εταιρία που τα βγάζει του εξωτερικού και μας τα φέρνει) να το ξανα βγάλουν. Αυτά είναι αρλούμπες της Audiovisual. Αντίθετα θεωρούν πως αυτοί που πρόλαβαν, πρόλαβαν και το πήραν. Οι υπόλοιποι "sorry but you're too late" που λένε.
Οπότε κάλλιστα θεωρείται (όπως μου έχουν πει και από μεγάλα VideoClubs και άλλοι) κάτι σαν Limited Edition Box Set (λόγο των περιορισμένων και σε μικρό αριθμό τεμαχίων που βγήκαν ανά τον κόσμο). Πόσο μάλλον ε Ελληνική έκδοση που ψάχνει ο φίλος.

Το μόνο μέρος που ίσως μπορείς να την βρείς είναι είται από ebay (αλλά δεν πιστεύω με την καμία να βρεις την έκδοση με τους Ελληνικούς υπότιτλους) ή σε κανένα βίντεο κλαμπ κανένα ξεχασμένο απόθεμα από τον Θεό καταχωνιασμένο αντίτυπο κάπου. Μονάχα έτσι. Με το καλό σου εύχομαι να βρεις πάντως γιατί αξίζει όντως για μια τέτοια εργάρα !!!

Υ.Γ Όποιος μου βρεί την έκδοση του Star Wars Trilogy (IV, V, VI) σε DVD ΤΗΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ (έχει 4 DVD μέσα) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ του κουτιού που λέμε, γιατί και εγώ σαν τον φίλο πιο πάνω είχα ψάξει όλα τα online μαγαζιά και όλα τα videoclub (μεγάλες αλυσίδες και μικρο-μάγαζα) της Αττικής και δεν την βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ (είχε εξαντληθεί) και πήρα την έκδοση με τα 3 DVD που και αυτή καλή είναι αλλά εγώ προτιμούσα την άλλη, του δίνω ότι θέλει (μέσα σε λογικά, ανδρικά πρότυπα ενωώ ε, μην παρεξηγηθούμε κιόλας :107:).

Reaction score
59

Υ.Γ Όποιος μου βρεί την έκδοση του Star Wars Trilogy (IV, V, VI) σε DVD ΤΗΝ ΑΣΗΜΕΝΙΑ (έχει 4 DVD μέσα) ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ του κουτιού που λέμε, γιατί και εγώ σαν τον φίλο πιο πάνω είχα ψάξει όλα τα online μαγαζιά και όλα τα videoclub (μεγάλες αλυσίδες και μικρο-μάγαζα) της Αττικής και δεν την βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ (είχε εξαντληθεί) και πήρα την έκδοση με τα 3 DVD που και αυτή καλή είναι αλλά εγώ προτιμούσα την άλλη, του δίνω ότι θέλει (μέσα σε λογικά, ανδρικά πρότυπα ενωώ ε, μην παρεξηγηθούμε κιόλας :107:).
αυτην εδω που εχω λες ???:126:

Οπως βλεπεις και στο stiker ειναι η πρωτη εκδοση σε dvd !

Reaction score
89
αυτη μου φαινεται μου την ειχε κανει δωρο η γυναικα στα νιατα μας ρεσυ γουααααοοοο!!!! κατι ηξερε χιχιχιχιχιιιιιι :131:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.731
Κι εγώ το έχω αυτό με τα 4, το θες?

Αλλά εσύ θέλεις καινούργιο, ε? Γιατί το έχω δει μιά δυό φορές.

Καλά, δεν πειράζει. :136:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.906

Σας ευχαριστω παιδες!Ακομη το ψαχνω...Εαν δεν το βρω μεσα στις γιορτες θα παραγγειλω απο "Αστραλια".Εαν το δειτε καπου ενημερωστε συντροφοι.Καλα να ειστε!

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

αυτην εδω που εχω λες ???:126:

Οπως βλεπεις και στο stiker ειναι η πρωτη εκδοση σε dvd !

Ήμουν σίγουρος πως θα την είχες εσύ. :126:

Ναι αυτήν ενωώ αλλά με Ελληνικούς υπότιτλους (όχι ότι έχω πρόβλημα χωρίς, άλλωστε είμαι μισός Έλληνας μισός Άγγλος οπότε no problem for me) απλά προτιμώ να έχω τις ταινίες μου στα Ελληνικά για τους άλλους που τις βλέπουν μαζί μου. :107:

Όποιος μου βρεί του κουτιού την αγοράζω. Ανοιγμένη και αυτήν θα την έπαιρνα, αλλά άλλη γλύκα έχει να το ανοίξεις εσύ για πρώτη φορά το κουτάκι και να σου αναδυθούν μυρωδιές "καινουργίλα πράμα" που λέμε !!! χαχαχαχαχα

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Lord of the rings/Fellowship of the ring(Extended)

Ήμου σίγουρος πως α την είχες εσύ.

Ναι αυτήν ενωώ αλλά με Εεληνικούς υπότιτλους (όχι ότι έχω πρόβλημα χωρίς, άλλωστε είμαι μισός Έλληνας μισός Άγγλος οπότε no problem for me) απλά προτιμώ να έχω τις ταινίες μου στα Ελληνικά για τους άλλους που τις βλέπουν μαζί μου.

Όποιος μου βρεί του κουτιού την αγοράζω. Ανοιγμένη και αυτήν θα την έπαιρνα, αλλά άλλη γλύκα έχει να το ανοίξεις εσύ για πρώτη φορά το κουτάκι και να σου αναδυθούν μυρωδιές "καινουργίλα πράμα" που λέμε !!! χαχαχαχαχα
και στου jd αμα την ανοιξεις ολο κ κατι θα σου ρθει!!! :111: μπαρουτι θα ειναι ... ρακυ θα ειναι κατι θα σου ρθει δε θα σε αφησουμε παραπονεμενο χαχαχαχαααααα :143::143::143:

Reaction score
59

loyis7

H εκδοση που εχω ειναι αυτη που κυκλοφορησε και στην ελλαδα και εχει ελληνικους υποτιτλους !!:126:

ntetari2009

ΝΑΙ ΝΑΙ :143::143:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

loyis7

H εκδοση που εχω ειναι αυτη που κυκλοφορησε και στην ελλαδα και εχει ελληνικους υποτιτλους !!:126:

Και εγώ έχω κάτι που δεν το έχεις:

Η Ελληνική έκδοση αγορασμένη από το Ελλαδιστάν πλευρά και όχι Καγκουρίσια :119:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Η αγαπημένη μου ταινία (τριλογία για την ακρίβεια) όλων των εποχών με διαφορά κιόλας από την δευτέρη:

Μόνο η Limited Edition έκδοση μου ξέφυγε γιατί δεν την πήρε το μάτι μου που περιέχει τα μοναδικά "behind the scenes" γυρισμένα από τον Costa Bote που τράβαγε σε όλην την διάρκεια των γυρισμάτων με δική του κάμερα και περιέχονται μονάχα σε αυτήν την έκδοση την Limited Edition.

(Each film contains a never-before-seen behind-the-scenes documentary by Costa Botes, the filmmaker director Peter Jackson personally hired (about five hours total))

http://www.amazon.com/Rings-Trilogy...LR2A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1292677676&sr=8-1

Reaction score
59

Μα την εχω την τριλογια και τα theatrical και τα extended !

Tο ειχα πει και στον Knight που την ψαχνει !!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo