Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.219
αγριο νιατο..τωρα εχω γινει φλωραντζα..
Photo or it didn't happen ;;;;;;;
Να φανταστώ ότι ήσουν κάπως έτσι στα άγρια χρόνια της πρώιμης νιώτης σου;σορρυ @hawkwind78 , αλλα με πανκ μεγαλωσα (τοσο ως ειδος, οσο και ως υφος οπως και ως αποπση(attitude), αλλα και βεβαια περα απο το 'ειδος"..προς εξαφανιση?!) ..
μπάσα στα fm; που σε ποιο σταθμό;
Δεν έχεις ακούσει δηλαδή πόσο φουσκωμένοι είναι στην 3η οκτάβα;μπάσα στα fm; που σε ποιο σταθμό;
Ο ήχος είναι κακός σε όλα τα βίντεο. Το μπάσο στη Βανδή δεν είναι της προκοπής. Taylor έβαλα στο spotify μήπως φταίει το YouTube, αλλά ακούγεται το ίδιο. Μουντός, πνιγμένος ήχος, κακό μπάσο.Πχ όπως έβαλα και στο άλλο thread οι νέες κυκλοφορίες έχουν αυτό το ντουπ ντουπ, τώρα μπάσο είναι ή drums δεν ξέρω ακριβώς ή συνδυασμός και των 2, ακούγεται πολύ βαρύ σε σχέση με παλιότερες κυκλοφορίες.
Και από τα ελληνικά hits, τα πιο πολλά κομμάτια είτε μπαλάντες είτε dance από συγκεκριμένη εταιρεία έχουν αυτή τη μουντάδα
Ακόμα και με τα airpods του iphone τα ακούω πολύ ενοχλητικά. Και με ασύρματα ακουστικά των 30 ευρώ και με πιο φθηνά. Μόνο αυτής της εταιρείας τα πιο πολλά και αρκετά ξένα καινούρια ακόμα και τις αντίστοιχες κυκλοφορίες βινυλίων. Μου έχει πει γνωστός μου που ασχολείται με mastering ότι τα κάνουν τώρα έτσι με πιο πολύ μπάσο γιατί ακόμα και balance του μπάσου με το treble κουράζει πολύ. Ενώ ότι με πιο πολύ μπάσο ακούγεται πιο σωστά,ξεκούραστα και ακούει ο κόσμος τα κομμάτια πολλές φορές,άρα περισσότερα views.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αν ακούω τα κομμάτια από άλλη πηγή πχ από την εφαρμογή spotify όταν είχα premium,ακούγεται πιο έντονα το μπάσο. Βασικά είναι και πρωτόκολλα από όσο μου έχουν πει, που χρησιμοποιεί η κάθε πλατφόρμα σχετικά με το loudness.
Τέλος κάποια τραπ, όχι ότι τα ακούσω αλλά δυο τρεις φορές που έχω ακούσει παραμορφώνουν ακόμα χειρότερα.