Luxman pd-441

Reaction score
477
Πάνω που έκανα τα cd μου άυλα, μπήκα στο streaming και ολοκλήρωσα για τον σκοπό αυτό τις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα μου τσουπ πέφτει στα πόδια μου το εν λόγω πικάπ.Σημειωτεον έχω να ακούσω πικάπ από την εφηβεία.
Το πάω σε γνωστό μου κατάστημα για να δω τι θέλει και αν δουλεύει και εκεί ανακαλυπτω την κατασταση του αλλά και την ποιότητα του. Με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισα την επισκευή θέματος που είχε στην τροφοδοσία και τώρα αρχίζουν τα γλέντια. Για την ώρα βρήκα από γνωστό μια κεφαλή και phono για να παίξει αλλά καθότι άσχετος τελείως ακούω όλες τις απόψεις για το πως προχωράω σταδιακα πάντα,να δω αν θα αντέξω τα βασανα:help:;)

20250319_164728.jpg

Reaction score
3.707
Πάνω που έκανα τα cd μου άυλα, μπήκα στο streaming και ολοκλήρωσα για τον σκοπό αυτό τις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα μου τσουπ πέφτει στα πόδια μου το εν λόγω πικάπ.Σημειωτεον έχω να ακούσω πικάπ από την εφηβεία.
Το πάω σε γνωστό μου κατάστημα για να δω τι θέλει και αν δουλεύει και εκεί ανακαλυπτω την κατασταση του αλλά και την ποιότητα του. Με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισα την επισκευή θέματος που είχε στην τροφοδοσία και τώρα αρχίζουν τα γλέντια. Για την ώρα βρήκα από γνωστό μια κεφαλή και phono για να παίξει αλλά καθότι άσχετος τελείως ακούω όλες τις απόψεις για το πως προχωράω σταδιακα πάντα,να δω αν θα αντέξω τα βασανα:help:;)

View attachment 362274
Original δίσκους έχεις;Αν ναι,ετοιμάσου να πάρεις κι άλλους!

Reaction score
815
Μεταξύ μεταλικού πλατώ και δίσκου πρέπει να μεσολαβεί κάποιο ματ.
Στην αρχική φωτό δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Reaction score
477
Μεταξύ μεταλικού πλατώ και δίσκου πρέπει να μεσολαβεί κάποιο ματ.
Στην αρχική φωτό δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο.
Έχεις απόλυτο δίκιο απλα;δεν φαίνεται στις νέες φώτο. Έχει μπει ματ που κόπηκε περιμετρικά για να "χωνεψει" μέσα στο πλατό ,καθώς το μαμα δεν υπαρχει, τόσο όσον δίσκος να μην ακουμπαει στο μεταλλικό περιμετρικά χείλος.

ika

News
Reaction score
15.635
Το μαμίσιο πρέπει να ήταν λάστιχο με δέρμα από πάνω.

Reaction score
477
Το μαμίσιο πρέπει να ήταν λάστιχο με δέρμα από πάνω.
Δυστυχως δεν..
Να κανω μια μαλλον 2 ερωτησεις
Ειναι κανεις μελος στο vinylengine ωστε να μπορει να κατεβασει τα manual?

και εχω προσωρινα ενα cambridge audio 640p phono αξιζει ?

ika

News
Reaction score
15.635
Για την κεφαλή που έχεις τώρα, μια χαρά είναι το 640

Reaction score
477
Την εβαλα για αρχη γιατι εχω και κατι παλιους δισκους που ειναι ψιλο χαλια και μεχρι να δω πως μου καθεται

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.800
Members
38.373
Νεότερο μέλος
Pankal5