Luxman pd-441

Reaction score
493
Πάνω που έκανα τα cd μου άυλα, μπήκα στο streaming και ολοκλήρωσα για τον σκοπό αυτό τις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα μου τσουπ πέφτει στα πόδια μου το εν λόγω πικάπ.Σημειωτεον έχω να ακούσω πικάπ από την εφηβεία.
Το πάω σε γνωστό μου κατάστημα για να δω τι θέλει και αν δουλεύει και εκεί ανακαλυπτω την κατασταση του αλλά και την ποιότητα του. Με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισα την επισκευή θέματος που είχε στην τροφοδοσία και τώρα αρχίζουν τα γλέντια. Για την ώρα βρήκα από γνωστό μια κεφαλή και phono για να παίξει αλλά καθότι άσχετος τελείως ακούω όλες τις απόψεις για το πως προχωράω σταδιακα πάντα,να δω αν θα αντέξω τα βασανα:help:;)

20250319_164728.jpg

Reaction score
3.714
Πάνω που έκανα τα cd μου άυλα, μπήκα στο streaming και ολοκλήρωσα για τον σκοπό αυτό τις απαραίτητες αλλαγές στο σύστημα μου τσουπ πέφτει στα πόδια μου το εν λόγω πικάπ.Σημειωτεον έχω να ακούσω πικάπ από την εφηβεία.
Το πάω σε γνωστό μου κατάστημα για να δω τι θέλει και αν δουλεύει και εκεί ανακαλυπτω την κατασταση του αλλά και την ποιότητα του. Με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισα την επισκευή θέματος που είχε στην τροφοδοσία και τώρα αρχίζουν τα γλέντια. Για την ώρα βρήκα από γνωστό μια κεφαλή και phono για να παίξει αλλά καθότι άσχετος τελείως ακούω όλες τις απόψεις για το πως προχωράω σταδιακα πάντα,να δω αν θα αντέξω τα βασανα:help:;)

View attachment 362274
Original δίσκους έχεις;Αν ναι,ετοιμάσου να πάρεις κι άλλους!

Reaction score
816
Μεταξύ μεταλικού πλατώ και δίσκου πρέπει να μεσολαβεί κάποιο ματ.
Στην αρχική φωτό δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο.

Reaction score
493
Μεταξύ μεταλικού πλατώ και δίσκου πρέπει να μεσολαβεί κάποιο ματ.
Στην αρχική φωτό δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο.
Έχεις απόλυτο δίκιο απλα;δεν φαίνεται στις νέες φώτο. Έχει μπει ματ που κόπηκε περιμετρικά για να "χωνεψει" μέσα στο πλατό ,καθώς το μαμα δεν υπαρχει, τόσο όσον δίσκος να μην ακουμπαει στο μεταλλικό περιμετρικά χείλος.

ika

News
Reaction score
15.662
Το μαμίσιο πρέπει να ήταν λάστιχο με δέρμα από πάνω.

Reaction score
493
Το μαμίσιο πρέπει να ήταν λάστιχο με δέρμα από πάνω.
Δυστυχως δεν..
Να κανω μια μαλλον 2 ερωτησεις
Ειναι κανεις μελος στο vinylengine ωστε να μπορει να κατεβασει τα manual?

και εχω προσωρινα ενα cambridge audio 640p phono αξιζει ?

ika

News
Reaction score
15.662
Για την κεφαλή που έχεις τώρα, μια χαρά είναι το 640

Reaction score
493
Την εβαλα για αρχη γιατι εχω και κατι παλιους δισκους που ειναι ψιλο χαλια και μεχρι να δω πως μου καθεται

Reaction score
493
To luxman δουλεψε υπερωριες το ΣΚΔΤ καθοτι επρεπε να ξεκαθαρισω καπου στους 80 δισκους που ηρθαν προικα μαζι του. Ξεχασα να αναφερω οτι λογω του οτι ηταν αφημενο σε μια αποθηκη για χρονια διαπιστωθηκε προβλημα στην τροφοδοσια του που επισκευαστηκε απο τεχνικο της περιοχης μου (Μακης Δελφινης) ο οποιος ανελαβε και τη τοποθετηση βραχιονα ,κεφαλης και τις απαραιτητες ρυθμισεις καθοτι ειναι παντελως ασχετος με το σπορ(αλλα μαθαινω γρηγορα) . Οποτε ηταν καλη ευκαιρια για crash test που περασε με πληρη επιτυχια καθως και για την αρχη συγκριτηκων δοκιμων με το streaming.

ika

News
Reaction score
15.662

Αυτό πρέπει να ταιριάζει και στο 441.
Μόνο λάστιχο, αλλά λογικά θα μπαίνει χονευτό

Reaction score
493

Αυτό πρέπει να ταιριάζει και στο 441.
Μόνο λάστιχο, αλλά λογικά θα μπαίνει χονευτό
Oπως το βλεπω φαινεται σαν ενα απλο after market χωρις προβλεψη για την εσοχη του πλατω., με βαση την διασταση που δινει θελει κοψιμο. Θα στειλω ενα μαιλ για να ρωτησω ομως. Προς το παρον εχει μπει ενα tonar φελος και λαστιχο και κοπηκε ακριβως ωστε να χωνευει μεσα στο πλατω.

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
15.662
Το κακό με το original, ήταν πως με τα χρόνια το δέρμα ξέβαφε και έδειχνε χάλια.

Reaction score
1.145
Oπως το βλεπω φαινεται σαν ενα απλο after market χωρις προβλεψη για την εσοχη του πλατω., με βαση την διασταση που δινει θελει κοψιμο. Θα στειλω ενα μαιλ για να ρωτησω ομως. Προς το παρον εχει μπει ενα tonar φελος και λαστιχο και κοπηκε ακριβως ωστε να χωνευει μεσα στο πλατω.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το αυθεντικό look, το ματ της Tonar Cork ‘n Rubber είναι από τα πιο καλόηχα που έχω ακούσει. Το χρησιμοποιώ στο Garrard 301 με άριστα αποτελέσματα. Έχει και αρκετό βάρος για να μην κουδουνίζει το πλατό και ο φελλός είναι και αντιστατικός και ουδέτερος ακουστικά. Έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα σε ματ που πιο πολλά υπόσχονται παρά κάνουν ...

Reaction score
493
Αν δεν σε ενδιαφέρει το αυθεντικό look, το ματ της Tonar Cork ‘n Rubber είναι από τα πιο καλόηχα που έχω ακούσει. Το χρησιμοποιώ στο Garrard 301 με άριστα αποτελέσματα. Έχει και αρκετό βάρος για να μην κουδουνίζει το πλατό και ο φελλός είναι και αντιστατικός και ουδέτερος ακουστικά. Έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα σε ματ που πιο πολλά υπόσχονται παρά κάνουν ...
Αν τυχει και βρω αυθεντικο σε καλη κατασταση μπορει να το παρω να το εχω ,για την ωρα μια χαρα μου φαινεται αυτο που εβαλα και απ'οτι μου λες ημουν και τυχερος στην επιλογη με την πρωτη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.821
Members
38.374