Lyngdorf MP-40

Reaction score
15.543
υπαρχει οτι θελεις εδω για οσους θελουν πανω απο μια εξοδο εικονας .......τζαμπα πραμα.
........να δουλεψουν και αλλοι ;)

Reaction score
15.543
σοβαροτατα.....
.....αν γουσταρεις το μηχανημα θα σκεφτεις να δωσεις 2-3 κατοσταρικα ακομα ;
για να το κανουν αυτοι κατι ξερουν....εσυ σιγουρα οχι.

Reaction score
565
The MP-40 is available for preorder now at a $9,499 MSRP. Shipping is planned for mid-June.

🤦‍♂️🤦‍♀️ δεν λέω θα είναι καλός. Το roomperfect λένε είναι καλό. Αλλα 10κ ....ήμαρτον. στα 4 ίσως να ήτανε ανταγωνιστικός. Νομίζω η lyngdorf είναι λίγο "High-ΕΝΔ"

Reaction score
15.543
Δεν ξέρω..
... Υπάρχει ποικιλία και το περί ορέξεως ισχύει και εδώ..
Ανάλογα τι θέλεις από ένα προϊόν.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.960
Θα συμφωνησω με τα υπολοιπα μελη οτι ειναι πολυ τσουχτερος οταν με λιγοτερα χρηματα παιρνεις κορυφαια μηχανηματα και minidsp.

Δεν μοιαζει πολυ με Anthem?
Γιάνννη μου...είσαι στην κατηγορία ....

ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ, ΤΕΛΙΚΟΙ

να ξερς :roflmao: :laugh:

Reaction score
1.556
Decoding: Dolby Atmos®, Dolby Digital EX & Plus, Dolby TrueHD, DTS:X, DTS ES Discrete 6.1, DTS ES Matrix 6.1, DTS 96/24, DTS-HD High Res. Audio, DTS-HD Master Audio, AURO-3D®

Post processing options: Dolby Surround, AURO-MATIC®, DTS Neural:X

Audio inputs: 3 x HDMI (≤192kHz/24bit), 1 x HDMI eARC, 1 x AES/EBU S/P-DIF input (≤192kHz/24bit), 3 x S/P-DIF coaxial inputs (≤192kHz/24bit), 4 x S/P-DIF optical inputs (≤96Hz/24bit), 1 x USB audio input (≤192kHz/32bit), 1 x microphone input (XLR) for RoomPerfect

Audio outputs: 16 x XLR analog outputs (5.0 Vrms), 1 x SPDIF coax digital ZONE output (Fix 96kHz/24bit)
Audio specifications: Frequency response: ±0,5dB from 20 to 20,000 Hz, Total harmonic distortion: 0.005% max from 20 to 20,000 Hz

EQ: RoomPerfect™, Subwoofer level assistant, 32 x adjustable voicings holding ≤8 shelving, high/low pass or parametric filters with adjustable gain and Q

Media player: Internet radio (vTuner), Airplay, Spotify Connect, Roon Endpoint, DLNA Support of FAT32 based media storage (uPnP/see DLNA formats)

Video inputs: 3 x HDMI (2.0b – HDCP 2.2), accepts 3D 30Hz, 4K 60Hz (18 Gbps), accepts HDR, Dolby Vision and HLG

Video outputs: 1 x HDMI ((2.0b – HDCP 2.2 – eARC )
Control interfaces: 1 x DB9 RS232 connector, 2 x IR sensor inputs, 1 x IR output (loop from one of the sensor inputs), 1 x trigger input, 4 x trigger outputs, 1 x RJ45 ethernet LAN connector, 2 x USB A connectors, 1 x SD card slot , (Backup – storage for system software and settings)

Accessories included: RoomPerfect™ microphone, Microphone stand, Microphone cable, RF remote control

Placement options: Rack mount and freestanding

Dimensions (H x W x D): 14.0 x 45.0 x 35.9 cm 5.51 x 17.7 x 14.1 inches

Weight: 6.7 kg / 14.8 lbs

Mια χαρά μηχάνημα είναι, 16x είναι.
Και το RoomPerfect κάνει επίσης αυτό που πρέπει μια χαρά.
Περι τιμολογιακής πολιτικής η κάθε εταιρεία κάνει ότι θέλει η συγκεκριμένη θα κολ...ε?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Δε νομίζω ότι είναι αλμυρή η τιμή του. Παίζει στην κατηγορία 16άρι trinnov με λιγότερα χρήματα και θύρες hdmi, που μεταξύ μας δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο στον τελευταίο.
Τα μηχανάκια αυτά έχουν άλλα προτερήματα και γι' αυτό κοστίζουν τόσα.
Απ' ότι διαβάζω και το roomperfect κάνει εξαιρετική δουλειά.
Αν κάποιος δεν είχε τους πόρους να φτάσει στον trinnov 16 ή τον lyngdorf mp-60, θα πρέπει να στραφεί στον mp-40.
Στο 10ικο δεν βλέπω αντίστοιχο μηχάνημα.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Λογικά κοντλα στο 10ρικο θα είναι ο jbl sdp-55.
Ο οποίος πατάει στην πλατφόρμα της Arcam; Εννοείται πως η jbl είναι σουπερ σοβαρή εταιρεία, αλλά...
δεν έχω διαβάσει ούτε ένα κακό σχόλιο για τα προϊόντα της lyngdorf και ειδικά για το roomperfect.

Reaction score
1.224
Δε νομίζω να έχουν ίδια τιμή καταλόγου.
Ενα απο τα πραγματα που εχω μαθει, και εδω μεσα, ειναι οτι οι "τιμες καταλογου", ειδικα για τετοια προιοντα, εχουν μεγαλη ευκαμψια. Πολυ μεγαλη...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.132
Ενα απο τα πραγματα που εχω μαθει, και εδω μεσα, ειναι οτι οι "τιμες καταλογου", ειδικα για τετοια προιοντα, εχουν μεγαλη ευκαμψια. Πολυ μεγαλη...
Δοκίμασες την ευκαμψια της lyngdorf;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.993
Members
38.274
Νεότερο μέλος