M.O.C Μοναχου.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Προκειται να ερθει κανενα παιδακι απο εσας στην εκθεση που γινεται στο Μοναχο στης 21-24 Μαιου με σκοπο το
οφθαλμολουτρο στα διαφορα παλιοσυστηματα που θα στησουν οι Γερμαναραδες????
Ρωταω μηπως βρεθουμε με κανεναν απο εσας ωστε το βραδυ αφου σκισουμε στο γονατο τιποτις λουκανικα......μετα συγχωρησεως 55 ποντων......και πιουμε τιποτις ξανθιες μπυρες Μοναχιωτικες να παμε μετα και σε κανενα jazz bar να ακουσουμε κανενα κλαρινο και να τα περασουμε ζαχαρι??????????
Για πειτε βρε..........ψηνεται κανενας???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κατάλαβα...
Θα αναστενάξει το Μόναχο. Κανονίστε φωτορεπορτάζ (αποκλειστικό εννοείται). :126:

...

Reaction score
10
Θα είναι και ο φρεσκοπαντρεμένος ο Φιλος Σταμάτης (Γιαννούλης) με τον οποίο έχουμε κλείσει και στο ίδιο ξενοδοχείο. Sheraton (Arabellapark) η κάπως έτσι.

Οι υπόλοιποι που έχετε κλείσει?

Reaction score
10
χαχαχαχα! Που να βρεθούμε εδώ η εκεί? Εκεί θα βρεθούμε σίγουρα, θα αφήσουμε ΚΙΚΗ-ΗΡΩ σε καμιά καφετέρια και θα πάμε βολτίτσες...χιχιχι..Μόνο ο Βλάσης από ότι κατάλαβα θα έρθει μόνος του...Α ρε κουφάλα Βλάσση, πως το καταφέρνεις ήθελα να ξερα....

Λέω να περάσω το ΣΚ ρε Γιάννη....Ίσως Σάββατο πρωί!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: M.O.C Μοναχου.....

χαχαχαχα! Που να βρεθούμε εδώ η εκεί? Εκεί θα βρεθούμε σίγουρα, θα αφήσουμε ΚΙΚΗ-ΗΡΩ σε καμιά καφετέρια και θα πάμε βολτίτσες...χιχιχι..Μόνο ο Βλάσης από ότι κατάλαβα θα έρθει μόνος του...Α ρε κουφάλα Βλάσση, πως το καταφέρνεις ήθελα να ξερα....

Oxι πουλακι μου ...με το γυναικακι μου θα ερθω και θα της παρω και βρακια καινουρια για .....
........Hi-sexo-end καταστασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιχαλακι το κουφο ειναι αν δεν μενω στο ιδιο ξενοδοχειο με σενα μπορει να ειμαι στο αλλο Sheraton απεναντι σου!!!!!!!!Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ......
Μιχαιλακο γραφε 6947 529060.........την Παρακευη το βραδυ θα ειμαι εκει εως Δευτερα βραδυ να ξεσκασουμε λιγο βρε παιδι μου!!!!!!!!
Παρε τηλ. αμικο.........παμε για μπυρες!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Λέω να περάσω το ΣΚ ρε Γιάννη....Ίσως Σάββατο πρωί!
Σε μενα ποτε θα ερθεις να ακουσεις λιγο σοβαρο ηχο μωρη φραγκοκοτα??????
Εχω και πανες Μιχαλακι........χιχιχιχι

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: M.O.C Μοναχου.....

Oxι πουλακι μου ...με το γυναικακι μου θα ερθω και θα της παρω και βρακια καινουρια για .....
........Hi-sexo-end καταστασεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιχαλακι το κουφο ειναι αν δεν μενω στο ιδιο ξενοδοχειο με σενα μπορει να ειμαι στο αλλο Sheraton απεναντι σου!!!!!!!!Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ......
Μιχαιλακο γραφε 6947 529060.........την Παρακευη το βραδυ θα ειμαι εκει εως Δευτερα βραδυ να ξεσκασουμε λιγο βρε παιδι μου!!!!!!!!
Παρε τηλ. αμικο.........παμε για μπυρες!!!!!!!

Γαμώ! Θα το κάψουμε!!!!!χιχχιχι

Θα έρθω και σε σένα παραπονιάρη μου...Με full εξποπλισμό, πάνες-χαρτομάντηλα κτλ κτλ....:137:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Κατάλαβα...
Θα αναστενάξει το Μόναχο. Κανονίστε φωτορεπορτάζ (αποκλειστικό εννοείται). :126:

...
Το σαββατο το πρωι θα παω Τσαρουχενιε μου και θα παρω μαζι μου και το λαπτοπι για απευθειας αναμεταδοση εικονων απο την εκθεση!!!!!!!ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: M.O.C Μοναχου.....

Γαμώ! Θα το κάψουμε!!!!!χιχχιχι

Θα έρθω και σε σένα παραπονιάρη μου...Με full εξποπλισμό, πάνες-χαρτομάντηλα κτλ κτλ....:137:
Παρεα θα ρθουμε βρε παραπονιαρη και με μωρομαντηλα ακομη!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.186
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ