Magnepan: Ο Γολγοθάς του καλύτερου αποτελέσματος & more...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.882
Για τους δίσκους βινυλίου που κάνουν μόνο για σερβίρισμα, ενώ πλέον ένα Technics ΜΚ2 τον συντροφεύει και ακούει βινύλια να ψάξουμε;
Μη σας πω ότι αργά το βράδυ κρυφοκοιτάζει OTL... :p

ιιιιιιι τι τούπε? !! :tongue:

Reaction score
2.803
.... τελικα τα πουλησε ο EAR ??
Alfiee...... πσακσε κιαλο να βρεις πραμα...
tip: Μαγκνεπανιτης ειναι η λεξη κλειδι αν θυμαμαι καλα...

Διάβαζα πριν από καιρό ένα παλιό thread που μιλούσαν για μαγνητοστατικά και ηλεκτροστατικά και τους χρωματισμούς της κουτίλας του bass reflex με έντονες αντιπαραθέσεις σε σημείο τσακωμού, μάλιστα κάνα-δυο ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί, δεν θυμάμαι αν συμμετείχε ο Κώστας στην κουβέντα, αν το ήξερα ότι θα αρέσει θα το έφερνα στην επιφάνεια ρωτώντας τάχα "πόσα watt χρειάζονται για να διεγερθούν οι μεμβράνες του τάδε ribbon"... :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Το 2004 που τα κοινοποίησα αυτά στο εδώ φόρουμ, ήταν ήδη "παλιά νέα", καθώς από τότε είχα μετατρέψει σε "ενεργά" τα μαγκνεπαν, με τριενισχυση και ενεργό κρος, με πλήρη απομάκρυνση όλου του παθητικού κρος των ηχείων, και φυσικά με χρήση σωστά κροσαρισμενου σαμπ.

Μου ήταν από τότε γνωστή η σαφής θεωρητική υπεροχή των ενεργών ηχείων, του σωστού κρος και της ορθής ενσωμάτωσης σαμπ. Αυτά είναι πολύ παλιά νέα για την αφεντομουτσουνάρα μου... 8-)

Βεβαίως, ακόμα είναι χρήσιμα αυτά σε κάποιους, που περνάνε έστω και τώρα από αυτό το στάδιο εξέλιξης..

Τες πα. Πλάκα έχουν. ;)

Χθες βράδυ, ανάμεσα στις μπύρες και στα κρέατα, έλεγα για olt εμπειρίες στον ντιμιφουτ.
Ο οποίος μάλλον δε γνώριζε τι εστί otl, όπως δε γνώριζαν τα παιδιά μου τι είναι το πικάπ, μέχρι προχθές...

Μάλλον μας κρυφακούς εσύ. :)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Μη με βάζεις στο τρικακι να πω για otl, δεν είναι σωστό...
Βεβαίως έχω ακούσει τα μεγάλα μαγκνεπαν με otl, από αρχαιοτάτων χρόνων, με πολύ πολύ ακριβά τέτοια ενισχυτικά, μονομπλοκ σα τραπέζια, σκέτες θερμάστρες...

Ευχαριστώ, δεν θέλω να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες. Φυσικά πρόκειται για πολύ παλιές ιστορίες, της περασμένης χιλιετίας.... :gotcha:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.882
Μη με βάζεις στο τρικακι να πω για otl, δεν είναι σωστό...
Βεβαίως έχω ακούσει τα μεγάλα μαγκνεπαν με otl, από αρχαιοτάτων χρόνων, με πολύ πολύ ακριβά τέτοια ενισχυτικά, μονομπλοκ σα τραπέζια, σκέτες θερμάστρες...

Ευχαριστώ, δεν θέλω να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες. Φυσικά πρόκειται για πολύ παλιές ιστορίες, της περασμένης χιλιετίας.... :gotcha:

Όχι ΡΕ! Μίλα. Ξέρασέ τα όλα. Κ@λόπαιδο.
Πες ότι δεν είχες τα @@ρια να βάλεις δύο τραπέζια για ενισχυτικά OTL ΄δίπλα στα MAGNEPAN. σκ@τόπαιδο. :roflmao:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
Διάβαζα πριν από καιρό ένα παλιό thread που μιλούσαν για μαγνητοστατικά και ηλεκτροστατικά και τους χρωματισμούς της κουτίλας του bass reflex με έντονες αντιπαραθέσεις σε σημείο τσακωμού, μάλιστα κάνα-δυο ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί, δεν θυμάμαι αν συμμετείχε ο Κώστας στην κουβέντα, αν το ήξερα ότι θα αρέσει θα το έφερνα στην επιφάνεια ρωτώντας τάχα "πόσα watt χρειάζονται για να διεγερθούν οι μεμβράνες του τάδε ribbon"... :biggrin:
... αυτο το νημα εννοω... :)
δεν τα εχω διαβασει ολα τα νηματα, αν και το παρακαλω παρακολουθω το φορουμ αρκετα χρονια πριν αποφασισω να γραφτω.. (απο την αποφαση μεχρι την εγγραφη περασε αρκετος καιρος).

Last edited:

Reaction score
2.803
... αυτο το νημα εννοω... :)
δεν τα εχω διαβασει ολα τα νηματα, αν και το παρακαλω παρακολουθω το φορουμ αρκετα χρονια πριν αποφασισω να γραφτω.. (απο την αποφαση μεχρι την εγγραφη περασε αρκετος καιρος).
Α ok, νομίζω ότι κάποτε έπεσα τυχαία πάνω σε αυτό το νήμα, δεν μου είναι άγνωστο... ;)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
Μόνο αν υπάρχει κάποιος λόγος αλλιώς το βρίσκω περιττό. ;)
οι λογοι ειναι για να βρισκονται... προφασισου καποιον λογο... :boast:
ρωτα τον τι κανουν τα πιρανχας...
εγω οντως τον ειχα ρωτησει αν τα βαρελια μπυρας ηταν αδεια ή γεματα και δεν πηρα ποτε απαντηση... (θα νομισε οτι αστειευομαι)..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.889
Το προηγούμενο σβκ που συνέδεσα το νέο φόνο στειτζ, και ξαναμπήκε σε λειτουργία το μκ5 που κάθονταν άπραγο τουλάχιστον για μια διετία, ήταν ο γιος μου δίπλα, 14 ετών, και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

-θες να δεις πως δουλεύει το πικάπ;
-τι είναι αυτό;
-μα καλά, δεν ξέρεις τι είναι το πικαπ;
-οχι.
-αφου το έχω δίπλα, στο χώρο του χομσινεμα, δε μπορεί να μη το έχεις δει!
- ρε μπαμπά δε ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς
-καλα, έλα να σου δείξω. Να, αυτό είναι το πικάπ, και να ένας δίσκος βινυλίου.
-ααααα, αυτό ναι, το έχω ξαναδεί να δουλεύει.
-που το είδες παιδί μου;
-μια φορά σε μια ταινία το είδα να δουλεύει.
-χαχαχαχαχα, καλά, κοίτα τώρα λάιβ πως δουλεύει ο δίσκος:

Και του βάζω ένα δίσκο να ακούσει μουσική από βινύλιο. Κοίταγε και γελούσε, του φάνηκε τρομερά αστείο. Μετά από λίγο το σταματήσαμε για να παίξει μουσική από το κινητό στο σύστημα (σποτιφαϊ). Φυσικά το ξέρει καλά το σποτιφαϊ... Ακούει συχνά μουσική από το κινητό του. Σποτιφαϊ... Σταθερά.

Δε νομίζω ποτέ να ξανασχοληθεί με το πικάπ.

Υπ'οψιν πως μια χαρά ξέρει να δουλεύει κι αυτός κι οι κόρες μου το Nvidia shield, να βάζει ταινίες από το Netflix στο σύστημα του χομσινεμα αλλά και στην τηλεόραση, κλπ κλπ κλπ...

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.227
...δεν ειχα τη παραμικρη ιδεα οτι εχεις διαδοχους, να σου ζησουν!! Αντε και στα δικα μας και εμεις οι ελευθεροι πολιορκητες !! 8-)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.600
Ναι, πως, αμέ... Πάει στου Λουκά, βλέπει τους ενισχυτές του και τραβάει μ@λ@κία!!! :lol:

@Alfee24 Μιας και πιάσαμε τους OTL κι είσαι καλός τυμβωρύχος, ψάξε για το thread "OTL παραλειπόμενα".:sneaky:

P

PMC

Guest
Κάποιος μας παρακολουθεί

Άσχετο αλλά πολύ συχνό τελευταία. ......
Για ότι μιλάμε δίπλα στο κλειστό τηλέφωνο μας .....μετά από λίγο μας πετάει κάτι αντίστοιχο με την μορφή διαφήμισης σε οποία σελίδα μπούμε......μας ακούνε !

Δε νομίζω ποτέ να ξανασχοληθεί με το πικάπ.
Υπάρχει όμως μια περίπτωση και πρόσεξε καλά ......να γυρίσει μετά από χρόνια και να σου πει ....
Τι ακούς ρε μπαμπά εδώ και μας το παίζεις ότι ξέρεις κιόλας?
Στο πικαπ και στις λάμπες είναι η αλήθεια !!! Εκεί και αντε και στα καλωδια ....:lolsign:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon