- Reaction score
- 74
έχω εναν δικό μου χώρο χωρις WAF 302χ555 Η278 και λέω να βάλω μέσα τα 3.6, ο ενισχυτής μου είναι 150 watt μονομπλόκ λάμπα(push pull) ακούω κυρίως jazz τί λέτε?
αμ γυρνάς...Καλές ακροάσεις winston!!
Nα ξέρεις ότι πήρες δρόμο χωρίς γυρισμό.Μετά τα Maggie δεν γυρνάς σε ηχείο καμπίνας.
http://www.avsite.gr/vb/showthread....F2-%E3%E9%E1-%F4%E1-cerwin-vega-xls-215/page2Για πες...
Μπορεις να μας πεις τις ρυθμίσεις του κρος;μια βοήθεια ρε παιδιά ....................
αποφάσισα να διενισχυσω τα 3.6 με τους korato επάνω -mid tweeter και χαμηλά τους γκαραγκαγκάνκ μονομπλόκ hypex ucd700 και εξωτερικό ενεργό crossover το marchand xm9 αλλά........ το δεξι 3.6 σε πρόγραμμα με έντονο χαμηλό άρχισε να κλάνει , ναι να κλάνει ,λέτε να φύγανε τα καλώδια από την μεμβράνη mylar και πως μπορώ να το διορθώσω.........???????????
Αν θελεις μεγαλες εντασεις τοτε το συγκεκριμενο ηχειο δεν σου κανει , το magnepan ειναι αναισθητο σε σχεση με αλλα ηχεια αλλα σε ανταμειβει με αλλα πραγματα !!Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο να μιλήσουμε γιατί είμαι
και εγώ στην φάση να αγοράσω τα magnepan 3.5rκαι θέλω αν μπορείς να σε ρωτήσω για
κάποια πράγματα που με κάνουν επιφυλακτικό για την αγορά τους όπως ταυτό που λες
με το κλατάρισμα στα χαμηλά. Τηλ. 6944787280.