MARANTZ 8002 ή ONKYO 905 ?????

Reaction score
0
Εδω και πολυ καιρο βασανίζομαι για να παρω εναν καλό A/V,και λεω "πολυ καιρο" γιατι ειχα σχεδον καταληξει στον ΟΝΚΥΟ 905 αλλα λογω firmware προβληματων (ειχα σκοπο να τον παρω απο εξωτερικο -900eu απο οτι τον δινουν εδω!!) δεν εχουν παραλαβει ουτε εκει τα αναβαθμισμενα μοντελα.

Οποτε το ερωτημα μου ειναι αν μπορει καποιος να με διαφωτησει σχετικα με τον MARANTZ 8002 ή εστω αν αξιζει να περιμενω και αλλο για τον ΟΝΚΥΟ μιας και που παιζουν στην ιδια κατηγορια τιμης.

Για τον ΟΝΚΥΟ ξερω οτι ειναι δυνατο μηχανημα με αρκετα ομως προβληματα μεχρι στιγμης και για αντιπροσωπεια...σχεδον ανυπαρκτη.Για τον ΜΑΡΑΝΤΖ τι ισχυει?Αντιπροσωπεια,τιμες,δυνατοτητες,future proof...????

Αν υπαρχει και κανενα μαγαζι απο εξωτερικο θα ηταν ευπροσδεκτο!!!

Σας ευχαριστω ολους!!!:happy_4: :happy_4: :happy_4:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ο μαρατζακος ειναι καλο μηχανακι
η γνωμη μου ειναι να μην μπλεκεις με τετοιου τυπου αγορες απο ωξω γιατι αν κατι στραβωσει θα καρκινιασεις τσαμπα δεν μιλω απο προσωπικης εμπειριας αλλα απο οτι ακουω

Reaction score
0
Kαι οι δυο ειναι πολυ δυνατα μηχανηματα, με σχεδον τις ιδιες δυνατοτητες. Τολη ποια ειναι η διαφορα στην τιμη τους?

Η διαφορα στην τιμη Λευτερη αντε να ειναι 100-200 το πολυ...αγορα ΟΝΚΥΟ λεμε βεβαια απο εξωτερικο.Για τον ΜΑΡΑΝΤΖ δεν εχω βρει καποιο μαγαζι εξω που να τον εχει και να εχω και απο εκει καποια πιο σιγουρη αποψη...απλα ξερω οτι πωλειται πανω κατω στα 2000.Τωρα το οτι ειναι και τα δυο πολυ καλα μηχανηματα το εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει.Για τον MARANTZ ομως δεν εχω πολλα στοιχεια ετσι ωστε να φυγω απο το σκεπτικο "περιμενω τον αναβαθμισμενο ΟΝΚΥΟ".

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ο Ονκυο εχει Ethernet και μπορεις ανετα να τον αναβαθμισεις και μονος σου. Παντως, ο Μarantz εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης και ειναι και πολυ πιο ομορφος...

Reaction score
0
Ο Ονκυο εχει Ethernet και μπορεις ανετα να τον αναβαθμισεις και μονος σου. Παντως, ο Μarantz εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης και ειναι και πολυ πιο ομορφος...
Λευτερη την να την κανω την αναβαθμιση μεσω ethernet (αν και νομιζω δεν ισχυει απο οτι εχω διαβασει σε ξενα forum-μονο ο denon 4308 εχει τετοιου ειδους αναβαθμιση) οταν ολοι οσοι προλαβαν να παρουν τον ΟΝΚΥΟ επρεπε να τον γυρισουν πισω,να μην εχουν για ενα αρκετο διαστημα ενισχυτη που εχουν χρυσοπληρωσει,και στην τελικη αυτο που πηραν τελικα πισω αναβαθμισμενο δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει οπως πρεπει.

Reaction score
150
Τον 905 τον έχω αγοράσει και τον παρέλαβα πριν 2 εβδομάδες και έχει το καινούριο firmware. Είναι απίστευτος και δεν έχω κανενα απολύτως πρόβλημα με συνδεδεμένα PS3, Wii, XBOX360 ELITE, NOVA TV. Κάνει upscale σε 1080p όλα τα αναλογικά/ψηφιακά σήματα και γενικά έχω πάθει πλάκα. Επίσης έχει Pure Audio Listening mod που σβήνει το video κύκλωμα και είνα για Stereo μουσική με Bi-amped η Birdged ηχεία.

Χρησιμοποιεί ΔΥΟ toroidal transformers (ο Marantz 1) και ζυγίζει 27 κιλά.

Για τον Marantz δεν ξέρω αλλά αν αποφασίσεις Onkyo μην ανυσηχείς για το firmware στέλνουν το καινούριο.

Reaction score
0
Και γω μεταξυ του Marantz του Yamaha 3800 και του Denon
3808 ειμαι. Στα μειον του Marantz η ελλειψη δικτυωσης και upscale. Βεβαια μουσικα οι Marantz ειναι πολλοι καλοι, για τους Onkyo δεν εχω αποψη. Παντως οι Marantz δεν πρεπει να εχουν ερθει ακομα Ελλαδα οποτε θα χρειαστει να περιμενεις 2-3 βδομαδες ακομα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.160
Members
38.294
Νεότερο μέλος
kostas-vinylios