billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 7.187
Για πες για πες μια και σε βλέπω πως την κατέχεις.Eπισης η ειρωνεία είναι η σωστή αντίδραση στην ασχετοσύνη
Για πες για πες μια και σε βλέπω πως την κατέχεις.Eπισης η ειρωνεία είναι η σωστή αντίδραση στην ασχετοσύνη
Κατέχω την νοημοσύνη να καταλαβαίνω για ποιο λόγο γράφει ο καθένας εδώ μέσα, οπότε τέλος.Για πες για πες μια και σε βλέπω πως την κατέχεις.
τι χαλαρά μωρέ μας τσαμπουνάς και συ τώρα?!Χαλαρα ρε σεις......δεν υπαρχει λογος ουτε για κοντρες ουτε για ιντερνετικους τσαμπουκαδες που στην τελικη ο καθενας θα κανει αυτο που γουσταρει και μονο ενας ανουσιος αντιλογος θα εχει μεινει στο τελος......ειπαμε ολα τα sub δεν ειναι ιδια μεταξυ τους ασχετα εαν εμας μας ικανοποιουν αυτα που εχουμε η τελος παντων αυτα που η τσεπη μας αποφασισε οτι μπορει να αγορασει...δυο σεταριμενα και μετρημενα στον χωρο μας sub ειαι καλλιτερα...ΤΕΛΟΣ....τι να κανουμε τωρα δηλαδη....εχει γραφτει,εχει δοκιμαστει απο αρκετους απο εμας εδω που μιλαμε και στην τελικη εχει αποδειχτει με μετρησεις αν αποδιδει η οχι αυτη λυση!Δεν ειναι κακο παντως να ακουμε και καποιους που πανε παραπερα και μελετουν στοιχεια που εμεις απλα βαριομαστε η μας λειπει η γνωση για να το κανουμε.....φτανει ρε σεις αυτος ο μιζερος ξερολισμος που απλα μας καβατζωνει το στιγμιαιο μας γινατι με καποιον που γραφει....φτανει ρε σεις...
Δεν χορτασες πια ????αιμορουφηχτρα εσυ??????τι χαλαρά μωρέ μας τσαμπουνάς και συ τώρα?!
άσε να δούμε λίγο αίμα!
αν του βάλεις βυζά και μπούτια σαν εκείνα του ρόουζ....τον δέχομαιΔεν χορτασες πια ????αιμορουφηχτρα εσυ?????? View attachment 151406
δίκιο έχεις....Daharis.......... View attachment 151407
Δεν νομίζω πως έχω διαφωνήσει πουθενά πως 2 subs > 1 sub.Χαλαρα ρε σεις......δεν υπαρχει λογος ουτε για κοντρες ουτε για ιντερνετικους τσαμπουκαδες που στην τελικη ο καθενας θα κανει αυτο που γουσταρει και μονο ενας ανουσιος αντιλογος θα εχει μεινει στο τελος......ειπαμε ολα τα sub δεν ειναι ιδια μεταξυ τους ασχετα εαν εμας μας ικανοποιουν αυτα που εχουμε η τελος παντων αυτα που η τσεπη μας αποφασισε οτι μπορει να αγορασει...δυο σεταριμενα και μετρημενα στον χωρο μας sub ειαι καλλιτερα...ΤΕΛΟΣ....τι να κανουμε τωρα δηλαδη....εχει γραφτει,εχει δοκιμαστει απο αρκετους απο εμας εδω που μιλαμε και στην τελικη εχει αποδειχτει με μετρησεις αν αποδιδει η οχι αυτη λυση!Δεν ειναι κακο παντως να ακουμε και καποιους που πανε παραπερα και μελετουν στοιχεια που εμεις απλα βαριομαστε η μας λειπει η γνωση για να το κανουμε.....φτανει ρε σεις αυτος ο μιζερος ξερολισμος που απλα μας καβατζωνει το στιγμιαιο μας γινατι με καποιον που γραφει....φτανει ρε σεις...
Εγώ έχω πολύ λίγη εμπειρία σε παρόμοιο χώρο (περίπου 28τμ) με 2 dynaudio 18s τα οποία είναι υπεραρκετά. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αν με έπαιρνε από πλευράς τοποθέτησης, θα προτιμούσα 4 9s. Δεν χρειάζομαι 4 sub από πλευράς έντασης αλλά με τις πολλαπλές πηγές και με ελευθερία τοποθέτησης λύνεις πολλά προβλήματα. Τώρα αν μπορούσα να έχω 4 18s πάλι ευχαριστημένος θα ήμουν . Θα κερνούσα και headroomΔεν νομίζω πως έχω διαφωνήσει πουθενά πως 2 subs > 1 sub.
Αλλά τα extreme τύπου 4 sub σε χώρο 30τ.μ. στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τουλάχιστον αστείο γιατί μιλάμε για τον μέσο καταναλωτή που είναι... σε πολυκατοικία!
Έτσι και δεν φιλτράρει κάποιος τα γραφόμενα θα βρεθεί με 2 SVS PB-16 Ultra και για ηχεία FL/FR θα πάρει Dali Spektor 1 λόγω μπάτζετ
Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να μιλάμε μόνο για τον μέσο καταναλωτή, που ζει σε πολυκατοικία, που τρώει παντόφλα κτλ κτλ. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερες δυνατότητες.Αλλά τα extreme τύπου 4 sub σε χώρο 30τ.μ. στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τουλάχιστον αστείο γιατί μιλάμε για τον μέσο καταναλωτή που είναι... σε πολυκατοικία!
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει τον πραγματικο ρολο που παιζουν τα πολλαπλα σαμπ. Πολυ σωστη η παρατηρηση του Dionisp για τα Dynaudio.Δεν νομίζω πως έχω διαφωνήσει πουθενά πως 2 subs > 1 sub.
Αλλά τα extreme τύπου 4 sub σε χώρο 30τ.μ. στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τουλάχιστον αστείο γιατί μιλάμε για τον μέσο καταναλωτή που είναι... σε πολυκατοικία!
Έτσι και δεν φιλτράρει κάποιος τα γραφόμενα θα βρεθεί με 2 SVS PB-16 Ultra και για ηχεία FL/FR θα πάρει Dali Spektor 1 λόγω μπάτζετ