- Reaction score
- 85.141
Ακυρώσεις;το rt60 δεν επηρεάζεται από την φάση του sub
Ακυρώσεις;το rt60 δεν επηρεάζεται από την φάση του sub
ίσως να είναι αυτό γιατί η αλλαγή στο ρτ60 έγινε όταν αλλάξαμε την φάση στο ένα σαμπ και υπάρχει δεύτερο στο χώρο..Ακυρώσεις;
δεν έχω ιδέα...Ακυρώσεις;
δεν έχει σχέση αυτό...If a direct sound wave is in phase and a second or reflected sound wave are in antiphase they cancel out and you get a room node, which in many cases can be better than a room mode
αυτό γράφει στην σελίδα της xtz... αν κατάλαβα σωστά μπορεί μία αλλαγή φάσης να λειτουργήσει σαν ακύρωση και έτσι να βοηθήσει
όχι παράθυρο όχι, το μόνο που θυμάμαι διαφορετικό από την αλλαγή φάσης στο ένα σαμπ ήμουν εγώ που βρισκόμουν σε άλλο σημείο σε σχέση με την πρώτη μέτρηση... λές να έπαιξε τόσο πολύ ρόλο? Στην πρώτη ήμουν όρθιος αριστερά από το μικρόφωνο και στην δεύτερη καθιστός στον καναπέδεν έχει σχέση αυτό...
το rt60 έχει να κάνει μόνο με το μέγεθος-όγκο του χώρου και τις επιφάνειες απορρόφησης
είχες κανένα παράθυρο ανοιχτό μήπως?
όχι οι μετρήσεις του ρτ60 έγιναν 3 φορές μόνο, οπότε ίσως αυτό να έχει παίξει το ρόλο του..Μια ερώτηση:
Οι μετρήσεις αυτές (πριν - μετά) έγιναν από μία φορά ή ήταν επαναλαμβανόμενες με σταθερά σε κάθε περίπτωση αποτελέσματα;
Είχα παλιότερα το XTZ room analyzer για λίγο καιρό και για κάποιο λόγο που δε κατάλαβα ποτέ, οι μετρήσεις RT60 είχαν αρκετές φορές αποκλίσεις μεταξύ τους. Εννοώ φυσικά την ίδια μέρα, με σταθερό μικρόφωνο, καμία αλλαγή, απλά πατώντας ξανά το κουμπί μετά από λίγο! Λέγοντας αποκλίσεις εννοώ σημαντικές διαφορές.
Δε θυμάμαι πως το διαπίστωσα, απλά τελικά κατάλαβα οτι ήταν καλύτερα να πάρω 2-3 φορές παρόμοιο αποτέλεσμα για να βεβαιωθώ...
Να κάνετε με το REWτι να προσέξουμε όταν κάνουμε μετρήσεις...
4300€ με audyssey!!?? χαχα... Μεγάλη επιτυχία θα έχει.... ΧαχαχΝέος Προενισχυτής AV8805A
Η Marantz παρουσιάζει τον κορυφαίο προενισχυτή AV8805A για home cinema. Με προηγμένες λειτουργίες ήχου και εικόνας. Aκόμη και XLR έχει!
H νέα σύνδεση HDMI 2.1 μας χτυπάει την πόρτα μας, τόσο με τις νέες τηλεοράσεις όσο και με τις παιχνιδοκονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series. Έτσι όλο το AV οικοσύστημά μας προοδευτικά αλλάζει. Το HDMI 2.1 θέλει καλώδια με bandwidth 48Gbps, θέλει συμwww.hxosplus.gr
Φυσικά και δεν ειναι άχρηστο. Αλλά τιμολογιακα νομίζω είναι εκτός τόπου και χρόνου.Εντάξει μην τα ισοπέδωσυμε ολα.
Άχρηστο δεν είναι
Όπως ισχύει για όλα τα προϊόντα .
Το θέμα είναι εάν ξέρεις τι παίρνεις γιατί το αγοράζεις και αν το χρησιμοποιήσεις σωστά και στο μέγιστο
Έχεις δει τιμές άλλων προενισχυτών το Marantz τουλάχιστον είναι μια μέση λύση ως προς τα χρήματα.Αλλά τιμολογιακα νομίζω είναι εκτός τόπου και χρόνου.
o 1140 είναι ολοκληρωμένος....μην τον συγκρίνειςΠέστε μου ένα λόγο που κάποιος θα προτιμήσει τον marantz από τον arcam V40 πχ στα ίδια χρήματα.. η τον Anthem MRX-1140