MARANTZ ND 8006

Reaction score
787
Ολοκαίνουριο με 5 αντε 6 ώρες λειτουργίας.
Φέρει 2 ανεπαίσθητα σημαδάκια που ούτε καν διακρίνονται εμπρός.
All in one συσκευή με όλα τα παρελκόμενα της τεχνολογίας τα οποία όλοι ξέρετε.
Αγοράστηκε από μαγαζί με stok συσκευές φτηνά, φτηνά θα το δώσω και εγώ.
Η τελευταία τιμή σαν καινούργιο ήταν 1649 ευρώ, οπότε αν κάποιος θεωρεί τα 700 λογικά με το καλό να έρθει να το πάρει.
θα απαντήσω σε κάθε ερώτηση απορία σε π. Μ.

Attachments

Reaction score
787
αν μου επιτρεπεται η παρεμβαση , θελω να θεσω ενα ερωτημα.

ο λογος καθαρα που με εκανε να δωσω την συσκευη, ειναι η δυσκολια που υπαρχει (ισως για εμενα) στο λογισμικο του.
τι εννοω?

δεν καταφερα στην καμια να μπορεσω στις ωρες που το λειτουργησα να το χειριστω σωστα σε καποια σημεια.
στην εμπρος προσοψη εχει θυρα usb οπου εβαλα το στικακι μου , και εκει ειχα το πρωτο προβλημα.
ενω βλεπει τους φακελους ολους, με παει σε καθε επομενο κομματι οποτε θελει σε αλλο φακελο.
οχι παντα αλλα τακτικα.
κατι αντιστοιχο κανει οποτε θελει και στο internet radio.
τροποποιησα σε λατινικους χαρακτηρες τις ονομασιες αλλα και παλι κατι το μπερδευει και κανει το ιδιο.
επισης κατι αναλογο συμβαινει και με την εφαρμογη HEOS ειτε απο κινητο ειτε απο το ipad.
διαβασα διαδικτυακα πως υφιστανται τετοια θεματα και αναφερουν πως ειναι θεμα ρυθμισεων.
ζητησα Ελληνικες οδηγιες χρησης απο την αντιπροσωπεια, και παρ' ολη την ανακριση που μου εκαναν (απο που το πηρα, ποσο το πηρα, γιατι το πηρα........) δεν μου τις εδωσαν.
αν εχει καποιος οδηγιες στην γλωσσα μας, θα το εκτιμουσα , οχι τιποτα αλλο, αφου η συσκευη ηχητικα και μου κανει και παιζε τα απαιχτα.
για να προλαβω και επαναφορα ρυθμισων εκανα και ελεγχο για update και firmware επισης.
ευχαριστω!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.738
Members
38.604
Νεότερο μέλος