- Reaction score
- 1
Δεν είναι όλες οι ίντσες ίδιες. Σωστά μεσιέ; θεωρώ ότι πρέπει να γνωρίζουμε τα υλικά των μεγσφώνων την αρχιτεκτονική του ηχείου το συνολικό μέγεθος του κα στοιχεία για να υπολογίσουμε σωστά το τρίγωνο.
Ναι, ίσως δεν το εξέφρασα σωστά, όταν λέω "έχουν τα ίδια woofer" εννοώ από άποψη διαμέτρου (15'' vs 16''). Δεν έχω ιδέα αν εσωτερικά είναι τα ίδια ή όχι.Νομίζω πως είναι πολύ απίθανο να είναι επακριβώς όμοια μεγάφωνα και να βάζουν τόσο διαφορετικά ενισχυτικά από ηχείο σε ηχείο
Θέλω.Δεν θες να ξέρεις.
Παθητικά
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος, αλλά μου φαίνεται φαρδύτερη η ελαστική ανάρτηση στο 801, που είναι λογικό για να έχει μεγαλύτερες διαδρομές με τον ισχυρότερο ενισχυτή.Ναι, ίσως δεν το εξέφρασα σωστά, όταν λέω "έχουν τα ίδια woofer" εννοώ από άποψη διαμέτρου (15'' vs 16''). Δεν έχω ιδέα αν εσωτερικά είναι τα ίδια ή όχι.
υπάρχουν κ παραλλαγέςΚαι κατι ακομη οσον αφορα τον εντοιχισμο. Κατα κανονα γινεται με μπετον. Και μαλιστα βαρβατο.
Μπορεις αντ αυτου να χρησιμοποισεις φυλλα απο μολυβι? Ειναι μεν ακριβο σαν υλικο, ομως δεν θελεις πολλα τετραγωνικα.
H αποκοπή από τα εγκόσμια είναι ενδεχόμενη παρενέργεια της φανατικής ενασχόλησης με κάποια δραστηριότητα.....
"Δε θα βασιστεί κανένας άνθρωπος σε τρίνοβ, ..." - FIXED
...ούτε για να στήσει πολυκάναλο άτμος σεταπ με 13 τεμάχια 901, ενώ βεβαίως όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα να διαθέσει τα ~80 χιλιάρικα για τέτοιου κόστους δορυφόρους, ~20 χιλιάρικα για σαμπ και ~30 χιλιάρικα για οθόνη, λουματζεν, προβολέα και ζιμπράγκαλα, κι άλλα 20 για να περιποιηθεί ηχητικά με πολύ όμορφες λύσεις το χώρο, θα θεωρήσει υπερβολικά πολύ φτηνό το κόστος αγοράς του 16-καναλου τρινοβ, ο οποίος πολύ πιθανόν να κοστίζει λιγότερο από την επίπλωση του χώρου του..
Για λόγους σύγκρισης, αξίζει να σημειωθεί πως όλο το ανωτέρω σεταπ κοστίζει λιγότερο από ένα μπουκάλι μαλτ που κάποιοι αγοράζουν και πίνουν, ενώ σε πιο βατές και συνηθισμένες συγκρίσεις να σημειώσουμε πως κοστίζει λιγότερο από τις περισσότερες πόρσε που κυκλοφορούν, όπως και άλλα σπουδαία αυτοκίνητα, και βεβαίως κάποια μικρά διακοσμητικά ή πίνακες ζωγραφικής σε σπίτια διαφόρων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν (κι ούτε πρόκειται να μάθουν) αν έχουν "επιστρεπτέα προκαταβολή"..
όχι καλέ...ξερά τέρμα όλαδεν θαχεις volume ;