ME Geithain 801K

Status
Not open for further replies.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Ως τότε εγώ το θεωρώ πσραεισαγωγή
Μλκιες λες.

Καμία "παραεισαγωγή".>:(
Από την κατασκευάστρια εταιρεία, την "me Geithain", και από την κατασκευάστρια εταιρεία "Trinnov", o Λάιος κάνει επίσημη εισαγωγή των προϊόντων τους, είναι ο επίσημος Έλληνας εισαγωγέας.

Ο Ζαπαντης έχει μαγαζί λιανικής εδώ και χρόνια, και συνεργάζεται και με τον Λαϊο (όπως και με πολλούς ακόμα επίσημους εισαγωγείς και αντιπροσώπους) και μπορεί να σου δώσει ως κατάστημα λιανικής τα προϊόντα αυτά, της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, με πλήρη υποστήριξη και εγγύηση στη χώρα μας.

Τα υπόλοιπα που λέτε, είναι αισχρότητες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Απο το σάιτ της trinnov.....

perfect image......Μανώλης καστρουνης.

View attachment 186274
Από το site της Trinnov, βγάζει 2, ένα είναι το perfect image που λες, το οποίο είναι επιχείρηση του Βαγγέλη Λάμπρου, κι όχι του Μανώλη Καστρουνη, και φυσικά βγάζει το Λαιο:

Screenshot_20201111_210130_com.android.chrome.jpg

Ο Μανώλης είναι επίσημος καλιμπρατορας και για τρινοβ, οπως και ο Ζαπαντης.

Στο site της εταιρείας του επίσης φίλου μου του Βαγγέλη Λάμπρου, δεν αναφέρεται η τρινοβ πάντως.

Νέα, γράφει ο Καστρουνης, οκ.

Εντάξει;

Όσον αφορά τον Λαϊο, ξέρω περισσότερα από εσάς όλους εκεί πέρα, και ξέρω και γιατί υπάρχει η αντιπροσωπεία της me Geithain εδώ στην χώρα, και εννοώ το Λαιο, κι αν θες να μάθεις, είναι εξ'αιτιας του Ζαπαντη.

Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: ο Μανώλης Καστρουνης, απ'οσο ξέρω τουλάχιστον, δεν κάνει λιανική πώληση, δεν έχει μαγαζί, δεν.

Αντιθέτως, ο Ζαπαντης έχει επίσημο μαγαζί, κάνει λιανική, και είναι και αντιπρόσωπος κάποιων προϊόντων που εισάγει ο ίδιος.

Reaction score
1
Μλκιες λες.

Καμία "παραεισαγωγή".>:(
Από την κατασκευάστρια εταιρεία, την "me Geithain", και από την κατασκευάστρια εταιρεία "Trinnov", o Λάιος κάνει επίσημη εισαγωγή των προϊόντων τους, είναι ο επίσημος Έλληνας εισαγωγέας.

Ο Ζαπαντης έχει μαγαζί λιανικής εδώ και χρόνια, και συνεργάζεται και με τον Λαϊο (όπως και με πολλούς ακόμα επίσημους εισαγωγείς και αντιπροσώπους) και μπορεί να σου δώσει ως κατάστημα λιανικής τα προϊόντα αυτά, της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, με πλήρη υποστήριξη και εγγύηση στη χώρα μας.

Τα υπόλοιπα που λέτε, είναι αισχρότητες.
Κώστα δεκτά όλα μόνο και μόνο που τα γρσφεις εσύ αλλά θα μπορούσαμε να δούμε κάπου προτυπωμένο να γράφει για τα meG και την Ελλάδα; Εγώ τον Μάη του 19 επικοινώνησα μαζί τους. 2 αποσπάσματα από τα μέιλ τα έβσλα. Μου έγραψαν καθαρά ότι τότε δεν υπήρχε επίσημα αντιπρόσωπος. Μετά δεν γνωρίζω. Άσε τα Τρίνοβ. Εδώ μιλάμε.γισ.τα me. Κάτι. Ότι να' ναι. Στον τιμοκατσλογο υπάρχει κάτι σαν τίτλος που να το γράφει;
Tonis οταν μπορέσεις
Γράψε λεπτομερείς ακουστικές εντυπώσεις.
Παίζει;
Θα έχεις pm.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Ναι, μετά το Μάιο έγινε το ντιλ για τα me Geithain με τον Γιάννη το Λαϊο.

Σου τα λέω με 100% απόλυτη βεβαιότητα.

Επίσης γνωρίζω πως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει εισαγωγή ηχείων της me Geithain στην Ελλάδα, είμαστε σε αναμονή παράδοσης των πρώτων τεμαχίων.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, δεν έχεις παρά να πάρεις τηλέφωνο τον Αλέξη Ζαπάντη, θα σε ενημερώσει πλήρως, ακόμα και για τιμές.
Contact Perfect Image....

Μανωλης Καστρουνης.

Ενταξει;
Βρε ασχετε, σταμάτα. Αυτό είναι για καλιμπραρισμα λέμε.

Reaction score
1
Τον ξέρω από παλιά. Εγώ μπούρδες δεν λέω. Τώρα τι γράφουν άλλοι δεν με.ενδιαφέρει.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Οκ, άντε γράψε μας τώρα ακουστικές εντυπώσεις, έχω πάρει και ποπ κορν.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.066
Η εντύπωση που υπάρχει αν ακούς χωρίς να βλέπεις είναι ότι παίζει μεγάλο ηχείο δαπέδου ή ότι υπάρχει sub στο χώρο. Continue later.. τώρα σκούμε.
Αυτό πως πέρασε τον έλεγχο; :p :p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
το κάρδιο αποτελεί εξαίρεση....υπάρχει υποσημείωση στο νομοσχέδιο :biggrin:
Όχι, καμία εξαίρεση.
Αναφέρθηκα αναλυτικά.

Απλώς η έλλειψη προβλημάτων λόγω sbir και η μεγάλη διάμετρος του μεγαφώνου, βγάζουν σημαντική κρουστική ενέργεια που "πείθει".

Βεβαίως, το 901, όπως έχω ξαναγράψει, συμμετείχε σε τεστ από 12 σαμπ που είχε γίνει παλιά στο avsforum και μάλιστα η απόκριση του 901 σε χρήση ως σαμπ (για όνομα..) ήταν καλύτερη από πολλά σαμπ που κυκλοφορούσαν τότε ως "κορυφαία".

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.642
αυτό μου έχει μείνει...

Βεβαίως, το 901, όπως έχω ξαναγράψει, συμμετείχε σε τεστ από 12 σαμπ που είχε γίνει παλιά στο avsforum και μάλιστα η απόκριση του 901 σε χρήση ως σαμπ (για όνομα..) ήταν καλύτερη από πολλά σαμπ που κυκλοφορούσαν τότε ως "κορυφαία".

αλλά δεν μπόρεσα να το ψάξω ποτέ

Reaction score
1
Λίγα άκουσα. Έχω ένα sampleraki που χρησιμοποιώ πάντα για να ξέρω τι ακούω. Ένα 20λεπτο μου είναι αρκετό για να πάρω μία ιδέα. Όπως έγραψα
Αναλυτικό-πολύ καλό σώμα-χαμηλές και δυναμικά πολύ.πάνω από τον όγκο του-όχι προβολικό-αχρωμάτιστο-μεσουψηλές που θυμίζουν καλή κίρνα ή πσνελ
Το καρντόιντ όπως γράφει ο Bhutia δίνει άρθρωση/ανάλυση στις κάτω οκτάβες.
Εικόνα δεν είχε σαφή αλλά όπως έγραψα έφταιγε η τοποθέτηση και ο αφρόντιστος χώρος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.821
Προσωπικά, έχω "ακούσει" τρομερή ποικιλία ηχείων σε αυτό το χόμπι, που το κυνηγάω πολλές δεκαετίες, και στο οποίο έχω καταθέσει σημαντικά χρηματικά ποσά, όχι αστεία..

Έχω ακούσει άπειρα ηχεία. Πραγματικά άπειρα.

Την πρώτη σημαντική μπάτσα την έφαγα στου Χατζησταμου, στο Άθενς μαστερινγκ, με τα εντοιχισμένα ATC και με σαμπ, ήταν τραυματική εμπειρία.

Με τέλειο το 100, και με καλύτερο άκουσμα στην μακρά θητεία μου στο σπορ του ήχου το 50, του Χατζησταμου ήταν ένα άνετο 80-αρι, 85 ίσως.

Βεβαίως, ήταν υψηλού κόστους σεταπ, με πολύ ακριβά ενεργά ηχεία και σαμπ της ίδιας φίρμας, και με πολύ ακριβό χώρο, είχε δώσει σοβαρά πολλά λεφτά για να τον φτιάξει.

Τη δεύτερη μπάτσα την έφαγα με τα Grimm στου γκεομιατ. Ένα σχετικά φτηνό ηχειακι μια σταλιά, με το μια σταλιά σαμπ του, σε εντελώς αφρόντιστο χώρο, ήταν μπάτσα που τη θυμάμαι ακόμα.

Χαλαρά κέρδισε ένα 69 στη βαθμολογία.
Ανμπιλίβαμπλ. Σεκς μπροστά σου.

Βεβαίως, όλα τα ανωτέρω, δικάναλα.

Και πάμε στα me Geithain, σε πολυκάναλο 5.1 σεταπ που άκουσα. Με άριστα το 100, έπιασε τα 200 χαλαρά στο πρώτο δευτερόλεπτο ακρόασης.
Φακ εβριθινγκ.
Δεν υπάρχουν ρε..
Δεν ρε, διαστημόπλοια. Εντερπράιζ και σποκ. Εγκεφαλικό.
Τίποτα, μηδέν.
Φακ εβριθινγκ. Game over.

Συγκριτικά, το πολυκάναλο PMC που επίσης άκουσα, με τα μεγάλα πραγματικά κορυφαία τέρατα της φίρμας και με άτμος στήσιμο, ήταν στο 90-95 με κλίμακα τα 100. Με την ίδια κλίμακα, το δικό μου σεταπ είναι παραπάνω, πολύ παραπάνω μάλιστα, τολμώ να τω πως πλησιάζω τα 120-130.

Αλλά το me Geithain; Χέσε μέσα. Δεν έχει αντίπαλο. Μπορείς να το πλησιάσεις, αλλά δε το φτάνεις, είναι μια κατηγορία μόνο του, ομοαξονικό ενεργό και καρδιοειδες. Άντε γεια ρε μεγάλε, άντε γεια..

Last edited:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.338
Members
38.172
Νεότερο μέλος
GBOUGAS