T
Tadakis
Guest
Ζητά τα από τον αντιπρόσωπο. Αν τελικά βρεθεί ποιος είναι.Θέλω ποσοστά για έμμεση διαφήμιση.
Ζητά τα από τον αντιπρόσωπο. Αν τελικά βρεθεί ποιος είναι.Θέλω ποσοστά για έμμεση διαφήμιση.
στείλε μειλ στη geithain...κάτι δεν θα σου δώσουνΘέλω ποσοστά για έμμεση διαφήμιση.
Μλκιες λες.Ως τότε εγώ το θεωρώ πσραεισαγωγή
Από το site της Trinnov, βγάζει 2, ένα είναι το perfect image που λες, το οποίο είναι επιχείρηση του Βαγγέλη Λάμπρου, κι όχι του Μανώλη Καστρουνη, και φυσικά βγάζει το Λαιο:Απο το σάιτ της trinnov.....
Trinnov | Find a Trinnov reseller worldwide
Find Trinnov Audio authorized reseller and showrooms around the worldwww.trinnov.com
perfect image......Μανώλης καστρουνης.
home - Perfect Image
ΝΕΑ Hxos+ Sound Vision #41 PerfectImage29 Νοεμβρίου 2023 ΝΕΑ Η Harman ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά της Roon. PerfectImage27 Νοεμβρίου 2023 ΝΕΑ Νεος ONKYO TX-SR3100 PerfectImage9 Νοεμβρίου 2023 Latest In Tech ΝΕΑ Hxos+ Sound Vision #41 By PerfectImage29 Νοεμβρίου 20230 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ ENTER...perfectimage.gr
View attachment 186274
Κώστα δεκτά όλα μόνο και μόνο που τα γρσφεις εσύ αλλά θα μπορούσαμε να δούμε κάπου προτυπωμένο να γράφει για τα meG και την Ελλάδα; Εγώ τον Μάη του 19 επικοινώνησα μαζί τους. 2 αποσπάσματα από τα μέιλ τα έβσλα. Μου έγραψαν καθαρά ότι τότε δεν υπήρχε επίσημα αντιπρόσωπος. Μετά δεν γνωρίζω. Άσε τα Τρίνοβ. Εδώ μιλάμε.γισ.τα me. Κάτι. Ότι να' ναι. Στον τιμοκατσλογο υπάρχει κάτι σαν τίτλος που να το γράφει;Μλκιες λες.
Καμία "παραεισαγωγή".
Από την κατασκευάστρια εταιρεία, την "me Geithain", και από την κατασκευάστρια εταιρεία "Trinnov", o Λάιος κάνει επίσημη εισαγωγή των προϊόντων τους, είναι ο επίσημος Έλληνας εισαγωγέας.
Ο Ζαπαντης έχει μαγαζί λιανικής εδώ και χρόνια, και συνεργάζεται και με τον Λαϊο (όπως και με πολλούς ακόμα επίσημους εισαγωγείς και αντιπροσώπους) και μπορεί να σου δώσει ως κατάστημα λιανικής τα προϊόντα αυτά, της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, με πλήρη υποστήριξη και εγγύηση στη χώρα μας.
Τα υπόλοιπα που λέτε, είναι αισχρότητες.
Θα έχεις pm.Tonis οταν μπορέσεις
Γράψε λεπτομερείς ακουστικές εντυπώσεις.
Παίζει;
Βρε ασχετε, σταμάτα. Αυτό είναι για καλιμπραρισμα λέμε.Contact Perfect Image....
Μανωλης Καστρουνης.
Ενταξει;
γιατί πρόλαβε να γίνει ακρόαση?Οκ, άντε γράψε μας τώρα ακουστικές εντυπώσεις, έχω πάρει και ποπ κορν.
Για ξαναπάτα το να δούμε!Σορρυ παιδιά συνεχίστε
πάτησα λάθος κουμπάκι πριν
Ελα ντε, εσυ γιατι δεν γραφεις;;Τον ξέρω από παλιά. Εγώ μπούρδες δεν λέω. Τώρα τι γράφουν άλλοι δεν με.ενδιαφέρει.
και όοοοολο αυτό το ποπ κορν του ο Εαρ που θα το βάλει?Για ξαναπάτα το να δούμε!
Αυτό πως πέρασε τον έλεγχο;Η εντύπωση που υπάρχει αν ακούς χωρίς να βλέπεις είναι ότι παίζει μεγάλο ηχείο δαπέδου ή ότι υπάρχει sub στο χώρο. Continue later.. τώρα σκούμε.
το κάρδιο αποτελεί εξαίρεση....υπάρχει υποσημείωση στο νομοσχέδιοΑυτό πως πέρασε τον έλεγχο;
Όχι, καμία εξαίρεση.το κάρδιο αποτελεί εξαίρεση....υπάρχει υποσημείωση στο νομοσχέδιο
Βεβαίως, το 901, όπως έχω ξαναγράψει, συμμετείχε σε τεστ από 12 σαμπ που είχε γίνει παλιά στο avsforum και μάλιστα η απόκριση του 901 σε χρήση ως σαμπ (για όνομα..) ήταν καλύτερη από πολλά σαμπ που κυκλοφορούσαν τότε ως "κορυφαία".