MED600X3D

Reaction score
65
Απάντηση: MED600X3D

μπορει να γινει μια γενικη παρουσιαση για το πλειερ?
ποιοτητα κατασκευης,εικονας,ταχυτητα μενου,ευκολια κινησεων μεσα στο μενου κ.τ.λ.π..

Reaction score
0
Δεν γινεται σε bdmv folder να προσθέσω εξωτερικους υπότιτλους σε μορφη .srt?
Οσο για εντυπώσεις, η εμπειρία μου ειναι περιορισμενη, οπότε καλύτερα θα ηταν να αποφανθεί καποιος ειδικοτερος απο εμενα οσο αφορά ποιότητα εικόνας κτλ.
Εγω το χρησιμοποιώ σε συνδιασμο με ενα qnap πάντα μεσω gigabit lan και ειναι απροβληματιστο σε όλα κσι ευκολο στη χρηση.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Reaction score
1.457

Παίζει αλλά σε 3D καλό θα είναι να μπάινει στο OFF γιατί πολλές φορές κρασάρει ο player.

Reaction score
39
Μόλις το σύνδεσα κ έβαλα να παίξει ένα BDMV (απο εξ. σκληρο με USB). Κανά 5λεπτο τώρα στριφογυρίζει το logo του player... Παταω stop, το πληκτρο για το πίσω, το αλλο με το σπιτακι για το κεντρικό μενού, δεν κάνει τίποτα...

Reaction score
1.457

Αποσύνδεσε το τροφοδοτικό από τον player και ξαναδοκίμασε.Bd menu το έχεις στο off?Firmware έχεις την τελευταία έκδοση?

Reaction score
39
Αναγκάστηκα να το βγάλω απο την πρίζα. Στο δεύτερο δεν έπαιξε το μενού, στο τρίτο έπαιξε κ το μενού..

Reaction score
39
Αποσύνδεσε το τροφοδοτικό από τον player και ξαναδοκίμασε.Bd menu το έχεις στο off?Firmware έχεις την τελευταία έκδοση?
Ευχαριστω Λεωνίδα!
BD menu είναι on. Firmware το πέρασε ο Αποστολης. Version info βλέπω V1.0.5.
Στους υπότιτλους έχω βάλει Greek αλλά δεν το παίρνει σαν προεπιλογη οταν ξεκινάει την ταινία. Δεν γίνεται;
Βασικά, επειδή μόλις το σύνδεσα, χρειάζεται να βάλω κατι άλλο στις ρυθμίσεις;

Reaction score
1.457

Εχεις το τελευταίο firmware είναι ok.Το BD menu βάλτο στο OFF για να μην έχεις προβλήματα.Αλλα bd menu τα παίζει,άλλα όχι.
Αν το BD iso έχει εσωτερικούς υπότιτλους ξεκινάει με αυτούς και θα πρέπει να επιλέξεις από το πλήκτρο subs του remote τον εξωτερικό υπότιτλο.Σε ματρόσκες ή αν το iso δεν έχει υπότιτλους ξεκινάει κανονικά τον εξωτερικό srt.

Reaction score
7
Παιδια αυριο παω να το τσιμπησω απο τον αντιπροσωπο. Θα εχει κομματια ετοιμοπαραδοτα αραγε;

Reaction score
38

το πήρα και εγώ, δεν μπορώ να υποφέρω με ανέτοιμα μηχανάκια και "προσεχώς"... άμα με το καλό διορθώσουν/έρθουν, το ξαναβλέπουμε.

Προς το παρόν μόνο καλές εντυπώσεις - τρομερή ευκολία χρήσης. Βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο απο τα προηγούμενα που ξεχώριζαν ήδη σε αυτό το τομέα.

Θα δοκιμάσω και patterns μόλις βρω λίγο χρόνο και θα ακολουθήσουν περισσότερες εντυπώσεις και αποτελέσματα. Δυστυχώς όμως όχι απο δίκτυο (δεν χρησιμοποιώ)

Καλές γιορτές σε όλο το κόσμο με υγεία και ευτυχία!

Reaction score
110

Καλές γιορτές επίσης.
Περιμένουμε με αγωνία εντυπώσεις και φωτογραφίες!

Reaction score
38

Με τις φωτό δεν βγαίνει νόημα, αλλά θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο! :619:

Reaction score
7
Μολις εφτασα σπιτι κι εγω με το med600 στο χερι! Θα το βαλω σε λιγο. Εντυπωσεις αργοτερα...

Reaction score
7
Σουπερ ποιοτητα!

Εχω μια ερωτηση. Οι υποτιτλοι δεν εχουν επιλογη υψους και μεγεθους κλπ;

Reaction score
1.457

Καλοδούλευτο σε όλους!
Πάτα το πλήκτρο subs από το remote (είναι ένα εικονίδιο όπως στα κόμικς που διαβάζαμε) και θα βρεις όλες τις σχετικές ρυθμίσεις.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.359
Members
38.302
Νεότερο μέλος
antavent