Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

Reaction score
8
Απάντηση: Mede8er ….UFO aka MED1000X3D

τα drop που είχε ο ήχος σταματήσανε όταν παίζω μονο αρχεία BDMV,Όταν τα μετατρέπω σε iso έχω αυτά τα θέματα. με το img bern κάνω την μετατροπή.mimpos φταίει το πρόγραμμα?

Reaction score
8

Θέλω να ρωτήσω το έξεις :έχω μια ταινία σε bluray (original 50gb)η οποια είναι σε iso,και συγκεκριμένα είναι το game of thrones από τα 5 bluray που έχει το πακέτο κάθε disk περιέχει 2 επεισόδια.... πως θα θα μπορέσουμε να δούμε από το κάθε disk το 1 η το 2 επεισόδιο αφού αυτομάτως πάει μονο του στο δεύτερο επεισόδιο ,ψαχνά να βρω πως μπορώ να δω το πρώτο αλλα μάταια,ξέρει κανεις τι γίνετε με αυτό?νομίζω ότι η elipsi bd μενού είναι καταλυτική εδώ!

Reaction score
1.458

The upcoming new firmware will not only have a free installable movie scraper app that uses tmdb as it scraping source - also free subtitle downloader app

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.458

Δεν ξέρω πότε θα γίνει public το νέο firmware,όταν γίνει όμως θα δείτε πράματα και θάματα:thumbsup:

Reaction score
1.458

Μόλις διορθώσουν όλα τα bugs που υπάρχουν.Είναι λίγα,δεν νομίζω ν'αργήσει πολύ.Μέχρι τέλος του μήνα υποθέτω.
Επίσης να το πω αν και δεν πρέπει…θα έχει και iptv,τα free channels φυσικά!

Reaction score
1.458

Εχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια στο firmware και συνεχίζουν.
Μόνο αυτό με τα divx να φτιάξουν.Είναι παλιές ταινίες ευρωπαϊκές κυρίως που δεν υπάρχουν σε hd ή άλλο format και είναι λίγο πόνος.
Εστω ένα πατσάκι από 3ο πρόσωπο λύνει το θέμα άμεσα.Οπως έκανε και η Hdi με τα φθηνά Dune.Δεν είχαν δικαιώματα για divx,αλλά με patch 3ου το πρόβλημα λύθηκε.Αρκεί να θέλουν ν'ανοίξουν ένα part για το firmware σε 3ους!Το θέμα δεν είναι αν μπορούν,μπορούν!Αρκεί να θέλουν!

Reaction score
1.458

Υπάρχει καταιγισμός στην κυριολεξία,τις τελευταίες μέρες από beta firmware για test.Απορώ που βρίσκουν τέτοια όρεξη αυγουστιάτικα!:eek:
Είναι αρκετά κοντά πλέον να βγει και public.Πολύ λίγες λεπτομέρειες μένουν να φτιάξουν!:wink:

Reaction score
1.458

Εχει βγει ήδη η RC version V3.0.0 για τους beta testers.Νομίζω αν πάνε όλα καλά και δεν βγει κάποιο χοντρό bug,τέλος της ερχόμενης εβδομάδος το αργότερο,θα είναι public έστω και ως beta για όλους.
Σε γενικές γραμμές δουλεύει πολύ καλά,έχουμε movie scrapper,tv scrapper,iptv κλπ
Τα scrappers είναι γρήγορα,απλά και εύκολα να κάνουμε διορθώσεις.
Το βασικό είναι να έχουμε δώσει σωστά ονόματα στα subfolders με την κάθε ταινία ή την τηλεοπτική σειρά και κατά προτίμηση στην αγγλική γλώσσα.
Δηλ.αν έχουμε κάποια γαλλική ή γερμανική ταινία κλπ λόγω των τονισμών που υπάρχουν σε αρκετές γλώσσες,καμιά φορά μπερδεύουν τον scrapper,δεν τις βρίσκει ή δεν τις βρίσκει σωστά.Το ίδιο ισχύει και στις τηλεοπτικές σειρές.
Καλό θα είναι να ονομάσουμε τον φάκελλο της κάθε ταινίας με το αγγλικό όνομα από το imdb.
Το ίδιο για τις τηλεοπτικές σειρές,καθώς και τον τιτλο του κάθε επεισοδίου,αν υπάρχει στο TVDB στα αγγλικά.
Περισσότερα,όταν βγει το νέο firmware!:thumbsup:

Reaction score
33

Λεωνιδα μπορεις να μας εξηγησεις καποια παραγματα;Πηγαινοντας σε φακελο με ταινια,πατωντας το κουμπι που εχει τις 4 μικρες και μεγαλες παραλληλες γραμμες(βρισκεται ακριβως κατω απο το κουμπι που εχει φοντο το σπιτι) βγαινει ενα μενου.Εκει πατωντας για σκαναρισμα βγαινουν τα εξωφυλλα;

Reaction score
1.458

Τις ταινίες που τις έχεις?Σε nas,usb,εσωτερικό δίσκο στο Med,ή συνδιασμό των παραπάνω?

Reaction score
33

Οι ταινιες βρισκονται σε εσωτερικο δισκο στο πισι.

Reaction score
1.458

Η κάθε ταινία θα πρέπει να είναι στο δικό της φάκελλο,με σωστό τίτλο και χρονολογία πχ:Avatar (2009)
Με το κουμπί που αναφέρεις θα σου βγει η επιλογή να σκανάρεις το φάκελλο με όλες τις ταινίες.Αν θες να το κάνεις μια μία,μπαίνεις στο φάκελλο με όλες τις ταινίες και σε κάθε ταινία πατώντας το ίδιο κουμπί θα σου βγει η επιλογή Edit.Την επιλέγεις και τις σκανάρεις μία μία.

Reaction score
33

Η κάθε ταινία θα πρέπει να είναι στο δικό της φάκελλο,με σωστό τίτλο και χρονολογία πχ:Avatar (2009)
Με το κουμπί που αναφέρεις θα σου βγει η επιλογή να σκανάρεις το φάκελλο με όλες τις ταινίες.Αν θες να το κάνεις μια μία,μπαίνεις στο φάκελλο με όλες τις ταινίες και σε κάθε ταινία πατώντας το ίδιο κουμπί θα σου βγει η επιλογή Edit.Την επιλέγεις και τις σκανάρεις μία μία.
Μα αυτο καναμε.Πρεπει να ειμαι πανω στον φακελο ή μεσα στον φακελο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike