Καλησπέρα σε όλους,
Λόγω αναβάθμισης πουλάω το εν λόγω DAC σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα λειτουργικό πρόβλημα, αγρατσούνιστο, με πλήρη συσκευασία και παρελκόμενα.
Αγοράστηκε 6/9/2017 (καινούριο) και έχει εγγύηση 5 χρόνια - έχει γίνει register στο site της Meridian και υπάρχει και η απόδειξη αγοράς.
Αξιοπρεπέστατο ως απόδοση για την τιμή του και με πολύ καλές κριτικές γενικώς..
avmentor
stereophile
techhive
Η τιμή είναι στα 120 ευρώ
Προαιρετικά δίνω καλώδια σύνδεσης (usb - rca) καθώς και το USB φίλτρο της AudioQuest - όπως το είχα και εγώ, και κατά τη γνώμη μου αξίζει το (λογικό) κόστος, καθώς το ανέβασαν τουλάχιστον μία κατηγορία πάνω σε όλους τους τομείς της αναπαραγωγής σε σχέση με τα "απλά" - generic καλώδια που το είχα στην αρχή.
USB A to Mini - CINNAMON - 3 μέτρα --- 70 ευρώ
3.5mm to RCA - Evergreen - 2 μέτρα --- 30 ευρώ
AQ Jitterbug - filter --- 30 ευρώ
Σε περίπτωση αγοράς όλου του πακέτου, η τιμή διαμορφώνεται στα 230 ευρώ
Βρίσκομαι Βύρωνα
Τηλ. 6945553843
Βασίλης
Ευχαριστώ
Λόγω αναβάθμισης πουλάω το εν λόγω DAC σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα λειτουργικό πρόβλημα, αγρατσούνιστο, με πλήρη συσκευασία και παρελκόμενα.
Αγοράστηκε 6/9/2017 (καινούριο) και έχει εγγύηση 5 χρόνια - έχει γίνει register στο site της Meridian και υπάρχει και η απόδειξη αγοράς.
Αξιοπρεπέστατο ως απόδοση για την τιμή του και με πολύ καλές κριτικές γενικώς..
avmentor
stereophile
techhive
Η τιμή είναι στα 120 ευρώ
Προαιρετικά δίνω καλώδια σύνδεσης (usb - rca) καθώς και το USB φίλτρο της AudioQuest - όπως το είχα και εγώ, και κατά τη γνώμη μου αξίζει το (λογικό) κόστος, καθώς το ανέβασαν τουλάχιστον μία κατηγορία πάνω σε όλους τους τομείς της αναπαραγωγής σε σχέση με τα "απλά" - generic καλώδια που το είχα στην αρχή.
USB A to Mini - CINNAMON - 3 μέτρα --- 70 ευρώ
3.5mm to RCA - Evergreen - 2 μέτρα --- 30 ευρώ
AQ Jitterbug - filter --- 30 ευρώ

Σε περίπτωση αγοράς όλου του πακέτου, η τιμή διαμορφώνεται στα 230 ευρώ
Βρίσκομαι Βύρωνα
Τηλ. 6945553843
Βασίλης
Ευχαριστώ