Mini HiFi για ακροαση. Υπαρχει ελπίδα αραγε;

Reaction score
68
Το Magni 3 έχει το προενισχυτικό στάδιο και το volume control απ' όπου θα ελέγχεις τα ηχεία.
Τα ενεργά ηχεία έχουν συνήθως μόνο τελικό στάδιο ενίσχυσης.

On second thought, καλύτερα όχι τα Tannoy, έχουν ολοκληρωμένο ενισχυτή και δεν θα ματσάρουν με τον προενισχυτή του Magni.

Από την άλλη, σε βλέπω να είσαι προσανατολισμένος σε mini hifi οπότε κάνε αυτό που σου είπε ο Nick από πάνω: πήγαινε να ακούσεις κάποια μοντέλα σε ένα Media markt και κρίνε μόνος σου.
Είχατε δίκιο...ερώτηση... Αυτά τα ηχεία λένε κάτι Edifier Studio R2000DB Bluetooth-Lautsprechersystem (120 Watt) mit Infrarot-Fernbedienung/optischem Eingang schwarz
Και να τα ρίξω πάνω se player me dac? Μπορείτε με 250 να μου βρείτε μικρό player με ενσωματωμένο η με εξωτερικό dac στα υπόλοιπα χρήματα πριν τα ρίξω σε αυτα τα ενεργά ηχεία; τα ηχεία τα επέλεξα λόγω του λόγου μικρότερου πλάτους για να έχω 30 πόντους για το cd player.

Reaction score
996
Όλα τα CD player έχουν ενσωματωμένο DAC για να μετατρέπουν την ψηφιακή πληροφορία σε αναλογικό σήμα.

Το μικρό εμβαδό επιφάνειας θα ανεβάσει την τιμή του player. Δες για παράδειγμα το Denon DCD50 (331 euros) και σύγκρινέ το με το Denon DCD-520AE που σου πρότεινα πριν (188 euros).

Σαν εναλλακτική για μικρό CD player, εγώ θα κοιτούσα σίγουρα το Shanling Tempo eC1B
Η Shanling είναι κινέζικη εταιρεία αλλά αξιόπιστη (σαν την Cayin) και με πολύ καλό όνομα (ειδικά στα mp3 players, εξαιρετικό)
Εδώ λινκ για αγορά από Γαλλία.

Reaction score
68
Όλα τα CD player έχουν ενσωματωμένο DAC για να μετατρέπουν την ψηφιακή πληροφορία σε αναλογικό σήμα.

Το μικρό εμβαδό επιφάνειας θα ανεβάσει την τιμή του player. Δες για παράδειγμα το Denon DCD50 (331 euros) και σύγκρινέ το με το Denon DCD-520AE που σου πρότεινα πριν (188 euros).

Σαν εναλλακτική για μικρό CD player, εγώ θα κοιτούσα σίγουρα το Shanling Tempo eC1B
Η Shanling είναι κινέζικη εταιρεία αλλά αξιόπιστη (σαν την Cayin) και με πολύ καλό όνομα (ειδικά στα mp3 players, εξαιρετικό)
Εδώ λινκ για αγορά από Γαλλία.
Καλές προτάσεις. Είναι μεγάλη σαχλαμάρα να φέρω τα ηχεία καπως πιο κοντά ώστε το player να πατήσει επάνω του; Τα ηχεία που διάλεξα είναι καλά πιστεύεις;

Reaction score
996
Καλές προτάσεις. Είναι μεγάλη σαχλαμάρα να φέρω τα ηχεία καπως πιο κοντά ώστε το player να πατήσει επάνω του; Τα ηχεία που διάλεξα είναι καλά πιστεύεις;
Προσωπικά δεν θα έβαζα CD player πάνω σε ηχεία. Πρέπει να πατάει σε στέρεα επιφάνεια.
Όσο για τα συγκεκριμένα ηχεία, δεν έχω άποψη, δεν τα έχω ακούσει ούτε έχω διαβάσει τα αντίστοιχα PDF (*).

(*) Προς αποφυγή blullying (sic) για το "δεν τα έχω ακούσει" part.

@Alaios : Μπορείς να αγνοήσεις παντελώς την υποσημείωση, δεν είναι του παρόντος θέματος.

Edit: Μόλις είδα την τιμή για τα Edifier. Αν είναι να δώσεις 380 ευρώ για ένα ζευγάρι Edifier, πάρε αυτά και θα με θυμηθείς. Απίστευτα ηχεία.

Last edited:

Reaction score
68
Ύστερα από ώρα αναζητήσεων το cd player που μου πρότεινες το μεγάλο μαζί με αυτά τα ηχεία χωρανε στο επίπλο των 70 εκατοστών https://www.whathifi.com/audioengine/hd3/overview

Εάν τώρα μου πεις ότι αυτό είναι μπούρδα δεν βρίσκω πως πώς μπορώ με 500 ευρώ και 70 πόντους χώρο να πάρω κάτι άλλο εκτός από τα κακα μίνι συστήματα. Το σαλόνι μας είναι τρία επί τέσσερα, παιδιά παίζουν στο πάτωμα, και μένει μόνο μια επιφάνεια70 πόντους για ότι στήσω..

Reaction score
996
Ύστερα από ώρα αναζητήσεων το cd player που μου πρότεινες το μεγάλο μαζί με αυτά τα ηχεία χωρανε στο επίπλο των 70 εκατοστών https://www.whathifi.com/audioengine/hd3/overview

Εάν τώρα μου πεις ότι αυτό είναι μπούρδα δεν βρίσκω πως πώς μπορώ με 500 ευρώ και 70 πόντους χώρο να πάρω κάτι άλλο εκτός από τα κακα μίνι συστήματα. Το σαλόνι μας είναι τρία επί τέσσερα, παιδιά παίζουν στο πάτωμα, και μένει μόνο μια επιφάνεια70 πόντους για ότι στήσω..
Δυστυχώς δεν ξέρω πώς είναι ο χώρος σου, εννοείται ότι εσύ το γνωρίζεις καλύτερα. Ίσως αν βίδωνες ένα ράφι στον τοίχο για να πατήσει το CD player, πάνω (ή κάτω;) από εκεί που θα βάλεις τα ηχεία; Έχε σαν μπούσουλα ότι τα ηχεία θα πρέπει να είναι στο ύψος των κεφαλιού σου όταν κάθεσαι στη θέση ακρόασης.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.057
δεν βρίσκω πως πώς μπορώ με 500 ευρώ και 70 πόντους χώρο να πάρω κάτι άλλο εκτός από τα κακα μίνι συστήματα. Το σαλόνι μας είναι τρία επί τέσσερα, παιδιά παίζουν στο πάτωμα, και μένει μόνο μια επιφάνεια70 πόντους για ότι στήσω..
Πούλα τα παιδιά, θα έχεις και μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερο χώρο

Last edited:

gid

Reaction score
9.568
Πάρε δυό ντουζίνες τριαντάφυλλα στη μαμά των παιδιών, μπορεί να κερδίσεις ως και δύο ολόκληρους πόντους. Από κει και πέρα, βλέποντας και κάνοντας.

Reaction score
25
Τα midi mini Ηχοσυστήματα είναι μία χαρά. Αν έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις δύο τρία σε κάποιο κατάστημα θα επιλέξεις τον ήχο που σου αρέσει καλύτερα σε συνάρτηση με τις ευκολίες. Από τις τρεις εταιρίες που έχεις βάλει έχω ακούσει μόνο yamaha. Αξιοπρεπεστατο αποτέλεσμα προς την ουδέτερη αχρωματιστη αναπαραγωγή. Από τα λίγα που έχω ακούσει προσωπικά μου άρεσαν τα Panasonic και pioneer

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88