minidsp μόνο για Sub

Reaction score
4.804
Κώστα εαν θυμάμαι είχες Minidsp το ψιφιακο μέσω HDMI
Για βαλε και μια παλαιά μέτρηση του σαμπ τοτε με το Minidsp να δούμε ....

Reaction score
15.543
τα ίδια πράγματα είναι, κοντά.....
... προτιμώ audyssey που δορθωνει και τα υπόλοιπα εκτός από τις συχνοτες.

... αντί να βάζω εγώ, δεν βάζεις εσύ να δούμε μιας και έχεις 4 sub και mini dsp :)

Ξέρω, δεν τα φτιαχνεις εσύ αλλά πάρτα να τα βάλεις εσύ :D

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
βεβαια εχω και subαρα ετσι ....1kw σε 10αρακι :p:D
Το κλειστό 10" (με 700W και όχι 1000W :rolleyes: ) κατεβαίνει στους 20 κύκλους; Θα είναι μαγικό. :roflmao::roflmao::roflmao:

Πουλάνε κάπου γραφήματα; Είναι μετρημένο με +10-15dB gain στα 65dB έντασης για να μη σκάσει το καημένο;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.079
Το κλειστό 10" (με 700W και όχι 1000W :rolleyes: ) κατεβαίνει στους 20 κύκλους; Θα είναι μαγικό. :roflmao::roflmao::roflmao:

Πουλάνε κάπου γραφήματα; Είναι μετρημένο με +10-15dB gain στα 65dB έντασης για να μη σκάσει το καημένο;
Θα έχει διαδρομή +- 10 cm το σα(μ)πάκι. :lol:

Reaction score
4.327
ankokdog το hd πάρε. Το δικό μου το στειλα πίσω για τράμπα. Το 1,1v διαφορά που έχουν στο output είναι καλός λόγος. Επίσης έχει 10 περιοχές αντί για 6.....

Reaction score
15.543
:p:D

ριξε μια ματια καλυτερη στο manual

Πιθανώς το βουητό του ψυγείου να βγάζει αυτή τη στάθμη. Φλατ.
:p
να αλλαξεις ψυγειο αν εχεις τοσο θορυβο :roflmao:

Reaction score
7.857
ankokdog το hd πάρε. Το δικό μου το στειλα πίσω για τράμπα. Το 1,1v διαφορά που έχουν στο output είναι καλός λόγος. Επίσης έχει 10 περιοχές αντί για 6.....
Τελικά τα κάνω με άλλη σειρά. αγόρασα τον δεύτερο τελικό (crown) + adcom που έχω ήδη για τα front left right και θα πάω για άλλον ένα (crown) για το κεντρικό. ο adcom θα παίζει μόνο τα surround. Επόμενο βήμα δεύτερο sub και μετά mini dsp για να έρθει και κάποιος να κάνει μια βασική ρύθμιση.

έβαλα πλάνο για το 2019........:roflmao:;)

Reaction score
4.327
Πάρτο από τώρα και αφού θα βάλεις τελικό και στο κεντρικό, χρησιμοποίησέ το εκεί (την δεύτερη είσοδο)

Reaction score
7.857
Πάρτο από τώρα και αφού θα βάλεις τελικό και στο κεντρικό, χρησιμοποίησέ το εκεί (την δεύτερη είσοδο)
έχω και τώρα τελικό o adcom είναι 5καναλος και τα 2 back surround τα έχω πάνω στο marantz. Μόλις έλαβα τον πρώτο crown 1502 για να οδηγήσει τα 2 klipsch και θα πάρω άλλον ένα για να οδηγήσει το ένα κανάλι του το center klipsch. και όλα τα surround θα πάνε στον adcom οπότε ο marantz δεν θα οδηγεί τίποτα. Αργότερα atmos....;)

20181213_132223.jpg

Reaction score
4.804
τα ίδια πράγματα είναι, κοντά.....
... προτιμώ audyssey που δορθωνει και τα υπόλοιπα εκτός από τις συχνοτες.

... αντί να βάζω εγώ, δεν βάζεις εσύ να δούμε μιας και έχεις 4 sub και mini dsp :)

Ξέρω, δεν τα φτιαχνεις εσύ αλλά πάρτα να τα βάλεις εσύ :D
Κωστάκη εφόσον είναι ίδια μιας κ είσαι γνώστης κ δεν υπάρχει λόγος να σε αμφισβητώ δεν υπάρχει λόγος να βάλω τα δικά μου
Δεν τις έχω τις μετρησεις αλλά δεν μου χρειαζονται κιόλας
Εγώ απλά απολαμβανω αυτό που έχω μιας και είναι μόνο για μένα κ όχι να πουλάω μούρη με το τι έχω

Reaction score
15.543
:p:D

ριξε μια ματια καλυτερη στο manual
Power output 700W continuous (1kW short term)

-6dB 20Hz - 50/150Hz adjustable (EQ at ‘B’)
±3dB 23Hz - 40/120Hz adjustable (EQ at ‘B’)

οποτε και στο 1kw παει και κατεβαινει ως τα 20hz :p:D

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.503
Θα αρχίσω τα σβησίματα με τόση μπουρδολογία και παραπληροφόρηση. ;)

Όπως πάμε, σε λίγο θα παίζουν τα Alteco απ' τα 80Hz. :party:

Σε peak τα SVS PB13 βγάζουν 2KW αλλά δεν το αναφέρουμε ποτέ.

Reaction score
4.327
έχω και τώρα τελικό o adcom είναι 5καναλος και τα 2 back surround τα έχω πάνω στο marantz. Μόλις έλαβα τον πρώτο crown 1502 για να οδηγήσει τα 2 klipsch και θα πάρω άλλον ένα για να οδηγήσει το ένα κανάλι του το center klipsch. και όλα τα surround θα πάνε στον adcom οπότε ο marantz δεν θα οδηγεί τίποτα. Αργότερα atmos....;)

View attachment 112815
Γιατί δεν έπαιρνες έναν προ τότε ρε συ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.035
https://www.soundandvision.com/cont...-ht-labs-measures-bw-cm-series-speaker-system

402bw.5.jpg

Close-miked response of the ASW 2500, normalized to the average level from 40 to 80 Hz, indicates that the lower -3dB point is at 31 Hz and the -6dB point is at 25 Hz with the EQ switch set to A. The upper -3dB point is at 161 Hz with the low-pass control set to maximum.—AJ

Read more at https://www.soundandvision.com/cont...-cm-series-speaker-system#brR0J7o6MJ3yIedH.99

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περνάει τα 90db στα 20Hz, και με πολύ ζζζζζζμπρώξιμο :p

Reaction score
15.543
οχι ρε συ, επαληθευει αυτα που λεω ;)

οτι γραφει σε επιλογη διακοπτη Α η Β το manual το βγαζει...
...ο dimi απλα θελει να πει οτι δεν μπορει να φτασει το svs sb 16 ultra, που βγαζει 100db στα 20hz

:lolsign:

σπουδαζε ακομα οταν ειχε βγει αυτο το sub. δεν ηξερε τι ειναι sub ακομα :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.035
Ενα κλειστό 10ιντσο δεκαετίας είναι ενα κλειστό 10ιντσο δεκαετίας.
Οριακά επαρκές για οικενειακό σαλόνι, σίγουρα χρειάζεται και δεύτερο για ομαλή απόκριση.

Έτσι κι αλλιώς ειναι δύσκολα σε οικογενειακό σαλόνι, είναι άλλο άθλημα, με πολλούς περιορισμούς και συμβιβασμούς.
[DOUBLEPOST=1544710883][/DOUBLEPOST]
ο dimi απλα θελει να πει οτι δεν μπορει να φτασει το svs sb 16 ultra, που βγαζει 100db στα 20hz
Από τα 87-88 στα 100db ειναι τεράστια απόσταση. Μην πούμε για τα 110db στα 20Hz του pb13ultra, 22db διαφορά.

Staff online

• spylab
    Shalom
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893