Mission m70

Status
Not open for further replies.

Reaction score
6
Καλύτερη τιμή γίνεται;
Θα γίνει όταν στο δώσω, το ακούσεις και κανείς τη δική σου εκτίμηση ως ειδικός που είσαι. Θα ήθελα να ξέρω με ποια ηχεία παρόμοιας ποιότητας τα συγκρίνεις? Ευχαριστώ πολύ!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.419
Θα γίνει όταν στο δώσω, το ακούσεις και κανείς τη δική σου εκτίμηση ως ειδικός που είσαι. Θα ήθελα να ξέρω με ποια ηχεία παρόμοιας ποιότητας τα συγκρίνεις? Ευχαριστώ πολύ!
Θα πρέπει να κάνει όλα αυτά για να του τα δώσεις στα €40;

Reaction score
6
Θα πρέπει να κάνει όλα αυτά για να του τα δώσεις στα €40;
Όποιος γνωρίζει το ηχείο ή έχει άποψη να πει τη γνώμη του για την ποιότητά του. Η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι για όποιον ενδιαφέρεται.

Reaction score
3.527

Ενδεικτικές τιμές στο hifishark τα περισσότερα σε άψογη κατάσταση δεν ξεπερνούν τα 100 ευρω. Νομίζω αρκετά εχουμε αναλύσει το θέμα. Ας αφήσουμε την αγγελία να υφίσταται ως έχει στο κατω κάτω ο καθένας πουλάει ότι θέλει και ο καθένας ας κρινει. Καλό υπόλοιπο Κυριακής.

Reaction score
709
Ευχαριστώ τον hawkwind78. Εννοείται ότι θα κατέβει η τιμή.
Θα φτάσει άραγε την τιμή της Βεντορα η θα είναι παραπάνω για τα μέλη εδώ ;
Μια απλή ερώτηση , αφού ενώ ειπώθηκε πως η αγγελία εκεί δεν είναι ενεργή , είναι και παραμένει έως και αυτή την στιγμή.

Reaction score
6
Θα φθάσει αν δύο τουλάχιστον ειδικοί αποδείξουν ότι αυτή είναι δίκαιη. Τον τρόπο απόδειξης θα τον κρίνουν οι άλλοι.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.001
Τρολ είναι ο τύπος ρε αλάνια. Αυτές τις τρέλες δεν τις λέει ούτε ο Μητσικώστας όταν πίνει μπάφο...

Reaction score
709
Θα φθάσει αν δύο τουλάχιστον ειδικοί αποδείξουν ότι αυτή είναι δίκαιη. Τον τρόπο απόδειξης θα τον κρίνουν οι άλλοι.
Ρε φίλε μετά συγχωρήσεως από που μας ήρθες …….και γιατί υπονοείς τόσο την νοημοσύνη μας;
Τρέλα πουλάς και ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, δεν ασχολούμαι ξανά .

Reaction score
6
Τρολ είναι ο τύπος ρε αλάνια. Αυτές τις τρέλες δεν τις λέει ούτε ο Μητσικώστας όταν πίνει μπάφο...
Φτάνει πια με τους χαρακτηρισμούς. Δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι δημόσια. Απορώ πώς σας επιτρέπουν να συνεχιζετε τις προσβολές.
Επί της ουσίας τώρα. Για να αξιολογήσεις ένα ηχείο πρέπει να έχεις κάποιο ηχείο αναφοράς για συγκρίνεις και να δώσεις κάποιον οδηγό σε έναν που ενδιαφέρεται. Υπάρχει κάτι τέτοιο για τα συγκεκριμένα ηχεία? Ευχαριστώ πολύ.

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
12.001
Φτάνει πια με τους χαρακτηρισμούς. Δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι δημόσια. Απορώ πώς σας επιτρέπουν να συνεχιζετε τις προσβολές.
Ρε φιλαράκι. Εδώ οι περισσότεροι που μπαίνουμε δουλεύουμε νταλίκα ή οικοδομή και μερικοί τυχεροί λιμενεργάτες. Δεν είμαστε μαθημένοι σε αυτά τα ευγενικά και τα επίσημα. Εσύ τώρα πως μας προέκυψες λόρδος; Μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα με τη σπονδυλική σου στήλη;

Μήπως την έχεις ψωνίσει λιγάκι; Έχεις εκεί πέρα 2 διαλυμένα, μικρά, και παλιά ηχεία και νομίζεις ότι έχεις πιάσει τον παπά απ'τ @@. Σιγά μην κάνουμε ΕΔΕ και επιτροπή εμπειρογνωμόνων για να αποδείξουμε αν και εφόσον και διότι και έτσι και αλλιώς, μπας και καταλήξεις εσύ να βγάλεις κανένα 20ρικάκι παραπάνω από το σκότωμα που τους κάνεις στο δίπλα site....

Έχω πολύ καλύτερα ηχεία να κάθονται στην αποθήκη μου τώρα που μιλάμε (και οι περισσότεροι εδώ μέσα). Νομίζεις ότι αν τα ρίξεις 80€ πχ. ότι θα παίξουμε ξύλο ποιός θα τα πρωτοπάρει. Άσε που εφόσον έχει γραφεί στο νήμα ήδη ότι τα πουλάς αλλού προς 40€ τι μας ζαλίζεις τον έρωτα και ζητάς να έρθουν ειδικοί να τα αξιολογήσουν... Αφού όσο και να τα αξιολογήσουν, όποιος τα θέλει πάει στο άλλο site και τα παίρνει 40€.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η "απάτη" με τη διπλή τιμή, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατον να τα πουλήσεις πάνω από 40€ εδώ πέρα; Άρα τι στο καλό πας να πετύχεις άραγε και το συνεχίζεις; Μόνο αν το κάνεις επίτηδες ως τρολ υπάρχει εξήγηση.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.344
Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η "απάτη" με τη διπλή τιμή, δεν καταλαβαίνεις ότι είναι αδύνατον να τα πουλήσεις πάνω από 40€ εδώ πέρα;
Νομίζω και να τα χαρίζει δεν πρόκειται να δούμε συμμετοχές!

gid

Reaction score
10.099
Παρακαλώ μην προσβάλλετε τον πωλητή! :mad:

Δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα! :mad:

Και, τυχόν προτάσεις για μείωση τιμής, μόνο με συνημμένη έκθεση εμπειρογνώμονα!

Επιτέλους, ας μπει κάποτε μια τάξη εδώ μέσα!!!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.496
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός