Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Reaction score
0
Σταθη ευχαριστω για την απαντηση:respect:δεν τα παω και καλα με τα αγγλικα για αυτο ρωτησα "happy_1"

Reaction score
1
Καλή διασκέδαση και πούστε???

Ολα τα λεφτά είναι η ανάλυση Βογιατζάκη/Γενικού για τα 24p των "Γουέστερν"...

Ολα τα λεφτά!!!!

Μα τι άνθρωποι είστε εσείς, δεν ξέρετε το ρητό: «Τα εν οίκω μη εν δήμω»;;; :mad_1:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Ελπίζω τουλάχιστον να φροντίσατε να κόψετε τουλάχιστον τα επίμαχα σχόλια του Κεφάλα περί του «κατανυκτικού» HD-DVD και τις ώρες προβολής του, γιατί αλλιώς θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα…
<o:p> </o:p>
Ντριμόγιαννε, φτιάξε μου ένα αντίγραφο σε ένα δισκάκι, γιατί αν προσπαθήσω να κατεβάσω τα αρχεία με την dialup μου, καταλαβαίνεις τώρα…

Reaction score
4
Μολις ειδα το βιντεακι......:happy_5: :crazy_3: :happy_5:
Μπραβο παιδες και πιστευω να καθιερωθει αυτο το συστημα!!!!

Το μονο που ειπα στην γυναικα μου , ελα να δεις πως γινονται τα συγκριτικα και για κακη μου τυχη πεσαμε στις σκηνες "ελευθερας παλης" :crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:

Παντως χιλια μπραβο σε οποιον ειχε την ιδεα .Φαινονται οι διαφορες στα μηχανηματα. Σιγουρα 10 φορες καλυτερα απο φωτος.

Αλλα θελουμε και αλλο......:bravo:

Reaction score
0
Συγχαρητήρια και απο εμένα παιδιά...πάρα πολύ καλό συγκριτικό, μπράβο και σε εσένα Γιάνναρε...θα τα πούμε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια, για να μην παιρνει μονο ο "εκτελεστης" το credit μηπως θα πρεπει να συγχαιριυμε και τον "εμπνευστη" συτης της ιστοριας?
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπον και στον zoglair!:bravo:

Reaction score
14
Παιδια, για να μην παιρνει μονο ο "εκτελεστης" το credit μηπως θα πρεπει να συγχαιριυμε και τον "εμπνευστη" συτης της ιστοριας?
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπον και στον zoglair!:bravo:
o zoglair πάντως εχει φέρει έναν άλλο αέρα στην κατηγορία... και το απίθανο είναι οτι εχει συνέχεια ιδέες βελτίωσης... (χωρίς αυτό να θίγει τους άλλους δύο συνσυντονιστές) γενικά το team είναι απαιχτο

Μπράβο Νικολό και απο εμένα:respect: !!!

Reaction score
0
Μπράβο παιδιά!! Μόλις το είδα... Πάντα τέτοια:bravo::bravo:
Να βλέπουμε και εμείς!!!
:happy_9:

Reaction score
25
Καλά ρε Αντρέα εγώ ελέω ...παντόφλας έκανα 4-5 χρόνια για να βάψω τον τοιχο που είναι η οθόνη σκούρο μπορντώ , ενώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να σκουρήνω το ταβάνι.
Εσύ στο μαγαζί ακόμα άσπρους τους έχεις τους τοίχους ?
Παρατηρώντας το βίντεο το ταβάνι βγάζει μάτια με το φώς που πετάει σε κάποιες σκηνές.

Reaction score
14
Οπως είδατε στο πρώτο δείγμα, Το τέστ που κάναμε στις 4/4/2007 βιντεοσκοπήθηκε για σας. Και μάλιστα σε HDV format.

Ετσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε την δευτερη ενότητα το τέστ μας, να νοιώσετε και εσείς την εμπειρία μας και να ακούσετε και να απολαύσετε το ambience και την παρεϊστικη ατμόσφαιρα των τέστ μας.

Ο ορίτζιναλ ήχος εχει διατηρηθεί οπότε απο εδώ και εμπρός οι παρευρισκόμενοι πρέπει να είναι ιδιάιτερα προσεκτικοί με τα λόγια τους...

http://rapidshare.com/files/24855742/avsite_4_4_07_002.part1.rar
http://rapidshare.com/files/24852877/avsite_4_4_07_002.part2.rar
http://rapidshare.com/files/24872222/avsite_4_4_07_002.part3.rar
http://rapidshare.com/files/24849229/avsite_4_4_07_002.part4.rar
http://rapidshare.com/files/24820968/avsite_4_4_07_002.part5.rar

τα αρχεία τα κατεβάζετε ενα ενα και μετα με το winrar τα κάνετε ενα αρχείο.

το αποσυμπιεσμένο είναι .wmv

το τελικό αρχείο είναι .wmv 442mbytes και είναι 1440χ1080 (δηλαδή "καμερίσιο" 1920χ1080)

για την αποσυμπίεση θέλετε το winrar

http://www.rarlab.com/rar/wrar37b6.exe

οταν θα έχετε κατεβάσει και τα 5 αρχεία (avsite_4_4_07_002.part1.rar, avsite_4_4_07_002.part2.rar, avsite_4_4_07_002.part3.rar, avsite_4_4_07_002.part4.rar, avsite_4_4_07_002.part5.rar) σε ένα κοινό φάκελο στο PC σας θα κάνετε δεξί κλίκ πάνω απο το πρώτο αρχείο (avsite_4_4_07_002.part1.rar) και επιλογή "Extract here" μετά όλα θα γίνουν αυτόματα και στο τέλος της ρουτίνας του winrar θα εχετε το τελικό αρχείο "avsite_4_4_07_002.wmv"

Καλή διασκέδαση και πούστε???

Ολα τα λεφτά στο δεύτερο μέρος είναι και πάλι ο Βογιατζάκης και ο Γενικός... αλλά και ο Μαστρο Καφάτος!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Βρε παιδια, συγγνωμη για τα "γαλλικα" χρονιαρες μερες αλλα ο Βογιατζακης με ειχε φερει "ως εδω" με τις προστακτικες του:happy_5:
"Βαλε αυτο, βγαλε εκεινο, κανε ετουτο" ανθρωπος ειμαι και μου ξεφυγε...:oops:

Και εσυ βρε παλιο$%*@#$ντρημογιαννε πρεπει να τα αφηνεις ολα μεσα?:pc:

Reaction score
14
Βρε παιδια, συγγνωμη για τα "γαλλικα" χρονιαρες μερες αλλα ο Βογιατζακης με ειχε φερει "ως εδω" με τις προστακτικες του:happy_5:
"Βαλε αυτο, βγαλε εκεινο, κανε ετουτο" ανθρωπος ειμαι και μου ξεφυγε...:oops:

Και εσυ βρε παλιο$%*@#$ντρημογιαννε πρεπει να τα αφηνεις ολα μεσα?:pc:
το avsite είναι ελέυθερο βήμα.... δεν λογοκρίνει τίποτε.... και στο κάτω κάτω τι να πρωτοκόψω!!!

Reaction score
25
Μόλις είδα το part 2 . μεταξύ του panasonic 100 και του Mitsubishi HD1000.

Μπράβο για μια ακόμη φορά στον Γιάννη για την άψογη δουλειά του!
(έβαλε και το νεο σημα του avsite γιατί του την "είπαν" )

Τι είδα ? αυτά που περιεγραψαν και με τον γραπτό λόγο και οι παρεβρισκόμενοι!

Καλά μηχανάκια και τα 2 !

Reaction score
0
Απάντηση: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Ντρημόγιαννε congrats για άλλη μια φορά(που ανέβασες το video :cool_4:) και μπράβο στους υπόλοιπους για την καλή δουλειά(εκτός από το γενικό κοπρόσκυλο :happy_5: :happy_5: "happy_1" "happy_1" :happy_8: :happy_8: :happy_5: :happy_5:)...........................ο Mitsu μου τα χάλασε λίγο με το flickering...........έτρεμε στην κυριολεξία.............αλλά η τιμή του Panasonic είναι εκτός του βεληνηκές μου..................:-|

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σας παρακαλω πολυ, ο Γενικος δεν ειναι κοπριτης.
Μοχθησε για αυτο το τεστ.
Αν προσεξετε καλα εχει μονο το ενα ποδι ανεβασμενο στην μπροστινη καρεκλα ενω τον εχει "ψιλοπαρει" ξαπλωμενος.
Ξερετε τι κοπος ειναι αυτος?:happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000 vs...

Αν προσεξετε καλα εχει μονο το ενα ποδι ανεβασμενο στην μπροστινη καρεκλα ενω τον εχει "ψιλοπαρει" ξαπλωμενος.
Ξερετε τι κοπος ειναι αυτος?:happy_5: :happy_5:
xexexexexexexe............καλό......:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
14
[youtube]ve1_PvzMus8[/youtube]
Βίντεο παρουσίασης 001
AVSITE - Projector TEST 001
07:48 mins
Mitsubishi HD1000 vs Sharp XV-Z3000

[youtube]3xi47jf5z-A[/youtube]
Βίντεο παρουσίασης 002
AVSITE - Projector TEST 002
08:41 mins
Mitsubishi HD1000 vs Panasonic PT AX100

Reaction score
446
Μετά από απουσία 3 ημερών από το pc, άφησα το θέμα στις 2 σελίδες και βλέπω τώρα πανικό.
Μπράβο σε όλους.
Τα video πραγματικά είναι το κερασάκι, τι κερασάκι δηλαδή, ολόκληρο καρπούζι θα έλεγα.
Δεν λέω ότι η εικόνα θα βοηθήσει για να δείτε τις διαφορές, αλλά η όλη αίσθηση και οι διάλογοι που ακούγονται, σε βοηθούν στο να καταλάβεις τα υπέρ και τα κατά του κάθε μηχανήματος.

Mitsu vs Sharp 3000
Η φωτεινότητα του Mitsu και ο καλύτερος φακός που έδινε καλύτερη ευκρίνεια, δύσκολα σε έκαναν να προτιμήσεις τον sharp.
Στα σκοτεινά πλάνα από την άλλη, προτιμούσα την εικόνα του sharp, γιατί τα 1500 ansi του Mitsu, δύσκολα μπορούσες να τα χαλιναγωγήσεις.
Αναφέρθηκε ότι είναι ο καλύτερος μικρός κλπ.
Μην ξεχνάμε όμως ότι η εικόνα του πρέπει να είναι πολύ κοντά με τον optoma 70 και 72 (σύμφωνα με δηλώσεις από χρήστες στο Αμερικάνικο forum), άλλο που αργήσαμε να τον δούμε εμείς στην Ελλάδα και πολλοί μπορεί να νομίζουν ότι είναι καινούργιο κομμάτι.

Mitsu vs Epson 1000
Εδώ μας τα χάλασε πολύ ο Epson. Άλλα περίμενα να δω και άλλα είδα.
Τι κι αν δοκιμάσαμε 720, τι κι αν παίξαμε με 1080 για να μην αδικήσουμε το panel του Epson, τίποτα.
Η εικόνα του Epson ήταν τόσο flat που φάνταζε 720 (μπορεί και λιγότερο) και ο mitsu 1080.
Η χρωματική ανομοιομορφία το κάτι άλλο. Από πράσινο αριστερά, κατάληγε σε μπλε δεξιά.

Mitsu vs Panasonic 100
Τα πράγματα ήρθαν πολύ κοντά , αλλά σαν λάτρης της dlp εικόνας έναντι της lcd , θα προτιμούσα τον Mitsu, λόγω της χρωματικής του συμπεριφοράς.

Sharp 21000
Εδώ έγινε ο πανικός, με την καλή έννοια πάντα.
Φυσικά η κουβέντα δεν αναφερόταν στο αν είναι καλός ή όχι, αλλά ποια εικόνα είναι πιο σωστή.
Με λίγα λόγια ο 21000 αποδίδει τα πάντα και οι ρυθμίσεις του είναι στο χέρι του κάθε χρήστη για να φτιάξει την εικόνα όπως θέλει.
Εγώ θα προτιμούσα μία μέση κατάσταση, γιατί δεν θέλω να είμαι με το τηλεκοντρόλ συνέχεια στο χέρι.
Επειδή το «πάντα» που είπα μπορεί να μπερδέψει κάποιους, τότε λοιπόν θα πω ότι, όχι δεν μπορεί να σου αποδώσει όλο το φάσμα 0-100 IRE τέλεια.
Ή θα επιλέξεις να βλέπεις 0-70 IRE (σκοτεινά πλάνα) ή 30-100 IRE (φωτεινά πλάνα).
(Οι τιμές που ανάφερα είναι για να γίνει κατανοητό αυτό που θέλω να πω και δεν απευθύνονται σε πραγματικές μετρήσεις.)
Βρείτε όμως τον pj όπου μπορεί να αποδώσει τέλεια το φάσμα κι εμείς εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε !!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Nα μην ξεχνιωμαστε...
Εχουμε και τριτο μερος του video...:shock:

Ελπιζω σημερα που ο ντρημογιαννος θα εχει ξεκουραστει απο τις δουλειες του σπιτιου...:happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.707
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.