Mo-Fi by BLUE: World's First Ενεργά Ακουστικά

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494

Δεν χρειάζεται να πώ κάτι παραπάνω από αυτό που λένε οι εικόνες.
Τα πρώτα αυτοενισχυόμενα ακουστικά.
Με καινούργιο σχεδιασμό στέκας που επιτρέπει στα μαξιλαράκια να εφάπτονται σωστά στα ώτα, ανεξαρτήτως του πόσο έχουμε "ανοίξει" την στέκα.

Για να μην πολυλογώ ανουσίως, σας παραθέτω και videos που εξηγούν επιμέρους χαρακτηριστικά...

[video=youtube;HDcv4etjT-Y]
[video=youtube;zhcSRpvoGkg]
[video=youtube;nUPcrijF9TQ]
[video=youtube;ICU08F-oq-k]

Περισσότερα, εδώ.

350 νταλαρς στο Amazon.

Not Bad, huh? :)

Reaction score
98
Εγω πιστεύω πως ειδες το video με το γκομενακι που ειναι μέσα στο μελάνι και γουσταρες ετσι κι αλλιώς,δε νομίζω πως σε ενδιαφέρουν τα ακουστικά.:p
BTW η Stax δεν είχε ενεργά ακουστικά ηλεκτροστατικά?omega το μοντέλο αν θυμάμαι καλα,αρα τα πρώτα ενεργά δε τα λες.

Last edited:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Εγω πιστεύω πως ειδες το video με το γκομενακι που ειναι μέσα στο μελάνι και γουσταρες ετσι κι αλλιώς,δε νομίζω πως σε ενδιαφέρουν τα ακουστικά.:p
:p

BTW η Stax δεν είχε ενεργά ακουστικά ηλεκτροστατικά?omega το μοντέλο αν θυμάμαι καλα,αρα τα πρώτα ενεργά δε τα λες.
Δεν το γνωρίζω... αν έχεις δίκιο, τότε είναι τα πρώτα κονσιούμερ. :fuckyou:

TGD

Reaction score
10.546
Έγώ νομίζω ότι βλέπω μια αναλογικύ σύνδεση με το σμαρτφόν. Ε, πάρε κι ένα ζευγάρι Γράδους μια χαρά δυνατά θα παίξουν και με τον ενισχυτή του κινητού.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Τα άκουσα ιδιωτικά το Μάρτιο , απο τα καλύτερα σε ήχο και ποιό άνετα ακουστικά σε αίσθηση ανεξαρτήτως τιμής. Το ποιό ενδιαφέρων χαρακτηριστικό είναι πως έχει 3 διαφορετικές καμπύλες για το μπάσσο ανάλογα το κομμάτι, το στύλ μουσικής η το προσωπικό γούστο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis