Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Λοιπον λεβεντες μου και λεβεντησες.........περασαν 20 μαγικες μερες με την ακροαση ενος Αμερικανου λαμπατου προενισχυτη που ειλικρινα συνεχιζει να με μαγευει με την μουσικοτητα του,την ταχυτητα του,την τονικη ισσοροπια του και τελος ξεχωριστη του ικανοτητα να με κανει να θελω αλλα και να ΠΡΕΠΕΙ να ματαξαναχρεωθω!!!!!!!!!!

http://www.modwright.com/products/LS36.5tubelinestage.html

LS 36.5 Balanced Tube Linestage

FEATURES

* One set of XLR balanced inputs
* Four sets of RCA inputs
* Two sets of RCA Main Outputs
* One set of RCA Tape Outputs
* One set of XLR balanced outputs
* Front Panel controls include: Power, Input Select and Mute, Phase (also on remote), HT/BP (Home Theater Bypass) and volume control (also on remote)
* Custom MWI remote control for volume, phase and mute

TECHNICAL SPECIFICATIONS

* Tube complement: (2) 6H30 Russian Super Tubes
* Tube rectified power supply
* Gain: ~12dB
* Input Impedance: 50Kohm
* Output Impedance: 110ohm
* Frequency Response 20Hz - 100Khz +/-1dB
* Noise Level: -125dB
* Choke loaded power supply
* Discrete Constant Current Sourced B+ regulators
* DC heaters
* Gain Stage: Pure Class A, cathode bias 'Mu'* gain/buffer stage with zero feedback
* Power sequence: Mute delay turn on sequence with soft start for improved tube life
* Volume Control: remote control Alps motorized volume control
* Dimensions: 17-1/2"W x 12-1/2"D x 4-3/4"H
* Weight: 34 lbs. (29 lbs. shipped)

πρωτα να αναφερω το συστημα που παιζει αυτος ο προενισχυτης .

Ηχεια..Nautilus 802
cd player....AMR cd 77
power amp...Perraux 350 p
συνδεσεις με xlr με Nirvana SX Limited edition--Audioquest Niagara-ηχειων Aqoustic revive μονοκλωνου χαλκου.

Ειχα λοιπον που λετε βρε παλλικαρια ακουσει αλλα και διαβασει γιαυτον τον προενισχυτη απο ξενα φορουμ και ειλικρινα αρχικα ειχα απλα την περιεργια να τον ακουσω .

Μεσα απο τα ψαξιματα για ενημερωση οπως κανουμε ολοι μας εμαθα πως μια νεα εταιρεια στον χωρο η http://www.ras-audio.gr/content/gr/app/products.asp?cat=1 ανελαβε να εισαγει τα προιοντα της συγκεκριμενης εταιρειας οποτε δεν εχασα την ευκαιρεια και κατοπιν συννενοησης με τον αντιπροσωπο ο συγκεκριμενος προ ταξιδεψε μεχρι την Κορινθο για να κανει παρεα στα υπολλοιπα μηχανηματα μου!!!

Καυλα.....οταν μπηκε η κουτα βρε παιδι μου στο σπιτι,αντερα γυρισμενα και γουρλωμενα ματια οταν την ειδε η συζυξ...!!!!
Ξεχασα να σας αναφερω οτι ο προενισχυτης που μεχρι τωρα με συντροφευει ειναι ο Pre 1 G2 με το ξεχωριστο τροφοδοτικο της Audionet(4600 euros).

Οπως σας προανεφερα ο προ 36,5 παιζει πανω απο 400 ωρες και θεωρω οτι εχει στρωσει ωστε να με κανει να βγαλλω συμπερασματα για το πως παιζει και αν ταιριαζει με το υπολλοιπο συστημα μου!!!!!!!!

ΕΧΩ ΘΕΜΑ....ταιριαζει με το παραπανω και το βασικοτερο ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τα Ναυτιλια!!!!!

Μουσικοτατος και αναλυτικος.
Ταχυτατος χωρις ιχνος μελλισταλαχτης λαμπιλας.
Ξεκουραστος με ακρα υποδειγματικα .....ειδικα στα χαμηλα του ...κεντημα...ατακα,δυναμισμος,ταχυτητα,περιγραφη!!!!!!
Μου εκατσε ο σκυλος ο μαυρος.....

Ρε δεν χορταινω να ακουω μουσικη...γνωστα μου αγαπημενα κομματια τα ξανακουω με διαφορετικη,πολλες φορες τολμω να πω πρωτογνωρη διαθεση και ειλικρινα σας μιλαω αισθανομαι οτι μπορω να μεινω με αυτο το σεταρισμα και να απολαμβανω την μουσικη μου για πολλα χρονια(ναι ξερω ειναι μεγαλη κουβεντα...πιστευω ομως οτι καποια στιγμη γινεσαι ποιο συνειδοτοποιημενος στο τι ζητας απο αυτο που λεγεται μουσικη αναπαραγωγη)!
Δεν θελω να βαλλω σαλτσες και μπροσουρες παρα μονο να σας πω οτι αυτη η μηχανη με ταξιδευει,αυτος ο προ με συγκινει και πολλες φορες; νοιωθω να με καθηλωνει με την μαεστρια του στην μουσικη αναπαραγωγη!!!!!!!!
Ξερω οτι τα 4900 ευρω που απαιτουντε για την αγορα του δεν ειναι λιγα...ομως ολοι μας που ψαχνομαστε στις διαφορες μηχανες και αποζητουμε την ηχητικη πιστοτητα εχουμε πολλες φορες ξοδεψει πολλα χιλιαρικα γιαυτο το χομπι ....αυτο ομως ειναι η αναγκη μας,το μερακι μας,η καυλα μας......και αυτο το μαραφετι μου γεμησε την ψυχη μου με το παραπανω
!!!!!!!!

Να πω επισης οτι ο Κορινθιακος εχει γαματη θεα,ωραιες γαριδες σαγανακι και φυσικα το συστημα μου προς ακροαση για οποιον φιλαρακο γουσταρει να με επισκεφθει για του λογου το αληθες!!!!!!!!
Κερναω και φρεντακι βρε τσογλανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Σ' ευχαριστούμε μωρή τρελή Κορίνθια για τις εντυπώσεις σου!
Από ότι καταλαβαίνω το εργαλείο σκίζει. Άντε με γειές να πω και όποτε θες να πάρω τηλέφωνο την κυρά Ντίνα για να την διαβεβαιώσω ότι ήταν τρομακτική ευκαιρία, ότι το πήρες τα μισά των μισών χρημάτων κλπ κλπ! :142:

Σε φιλώ!

...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Καλορίζικος Βλάση! Από κατασκευή φαίνεται πολύ προσεγμένο εργαλείο!

By the way, την 6H30 μου την είχε προτείνει ο συγχωρεμένος ο Μαστρο-Σπέρτος για προενίσχυση και μάλιστα ετοίμαζε κάτι σχετικό.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Σ' ευχαριστούμε μωρή τρελή Κορίνθια για τις εντυπώσεις σου!
Από ότι καταλαβαίνω το εργαλείο σκίζει. Άντε με γειές να πω και όποτε θες να πάρω τηλέφωνο την κυρά Ντίνα για να την διαβεβαιώσω ότι ήταν τρομακτική ευκαιρία, ότι το πήρες τα μισά των μισών χρημάτων κλπ κλπ! :142:

Σε φιλώ!

...
Σαφως και ειναι ευκαιρια....εγω δεν λεω ψεματα στο γυναικακι μου αποτες.......και για να ειμαι ποιο συγκεκριμενος μου ειπε αντιπροσωπος οτι ο κατασκευαστης ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ εναν παραπανω ,οποτε απο την στιγμη που του περισσευε μου τον εδωσε...... Μ Ο Ν Ο Ν........
......................................................................2050 ΕΥΡΩ !!!!!!!!!
Ειμαι πραγματικα κωλοφαρδος ο πουσταρας!!!!!!!!!!!!!
Για ρωτα και συ μωρη μπετουγια......μηπως στην επομενη παραγγελλια βαλλει αλλον ενα
μεσα καταλαθος και παρεις και συ ενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συμβαινουν και αυτα.....ετσι????????

Reaction score
0
Καποιος επιμενει οτι ειναι βλακεια τα λαμπατα balanced μηχανηματα....
Τι θα του ελεγες?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Επιτέλους κατάλαβαν οι Αμερικάνοι ότι οι Ρώσικες λυχνίες Τσακίζουν κόκαλα!:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
To πήρες τρελιάρη,ε?Αντε,πέρασε η αρρώστια(μη σου κολάγαμε τα παιδια) οπότε θα κατέβουμε για φρέντους,να σου φέρω και χαιεντάδικο προφιτερόλ.Θα σε πάρω μεσ΄την βδομάδα να κανονίσουμε.

Καλορίζικος!!!!

Υ.Γ.:2000 μόνο?Ρε κοίτα άμα είναι ευρύπρωκτος ο άνθρωπος:142:

Reaction score
672
Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Εαν δε το ακουσει καποιος με τα αυτια του δε μπορει να καταλαβει την σημασια ενος κορυφαιου προενισχυτη στο συστημα του. Μετα τα ηχεια για μενα ειναι το δευτερο σημαντικοτερο component που πρεπει να προσεχθει.

Καλοριζικος Βλασση να το χαρεις...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Τι θα του ελεγες?
Κοιταξε ....επιμενει σιγουρα καποιος για τους δικους του λογους και οφειλω να τους σεβαστω!!!
Μεχρι πριν λιγο καιρο επεμενα και γω στην ανω αποψη.....ομως......οι αποψεις οπως και οι ανθρωποι αλλαζουν ...εκτος απο τους κατα συνειδηση κολλημενους οπου ειλικρινα θα ελεγα πως χεστηκα!!
Παρουσιασα τον συγκεκριμενο προ με το δικο μου συστημα και φυσικα αυτο με ενδιαφερει(το δικο μου....το ξαναλεω)και απλα σας μετεφερα τα συναισθηματα που ηδη εισπραττω με το ανω σεταρισμα....
Δεν εγραψα για να πεισω κανεναν,εγραψα για να μοιραστω συναισθηματα και εμπειρια!!!!
Ο επειμενων οτι ειναι βλακεια...ειλικρινα σου μιλαω τ ωρα.....ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ γουστο του στο κατω κατω αλλα και μαγκια του!!!!
Μουσικη ακουει και αυτος ,μουσικη και γω και αν εχει και γαματα κομματια τον παρακαλω να με παρει ενα τηλ.να του στειλλω σκληρους να μου κοπιαρει!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Εαν δε το ακουσει καποιος με τα αυτια του δε μπορει να καταλαβει την σημασια ενος κορυφαιου προενισχυτη στο συστημα του. Μετα τα ηχεια για μενα ειναι το δευτερο σημαντικοτερο component που πρεπει να προσεχθει.

Ακριβως παλλικαρι μου....εισαι μεσα με τα μπουνια!!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Τι θα του ελεγες?
Αυτός ο κάποιος ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο. Είπε απλώς πως για να λειτουργήσει σωστά ένα λαμπάτο balanced μηχάνημα, πρέπει να έχει συγκεκριμένη τοπολογία. Αλλιώς, όλα τα πλεονεκτήματα της διαφορικής τοπολογίας αίρονται, και είναι balanced μόνο για φιγούρα. Και επί του προκειμένου, η παρουσία μιας εισόδου και μιας εξόδου balanced δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι το μηχάνημα είναι balanced, αλλά απλώς ότι έχει και αυτή τη δυνατότητα σύνδεσης.

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Καλοριζικος Βλασση να το χαρεις...
Κορυφαίος προενισχυτής είναι ο.........καθόλου προενισχυτής...
Είχα ανεβάσει σχετικό νήμα πριν από κανα-δυο χρόνια εδώ...
Όλοι έσπευσαν να με φάνε...Όλοι είχαν κάτι να πουν...Και ο αείμνηστος Μιχάλης...
Κανένας όμως δεν απάντησε πειστικά στα θεμελιώδη ηλίθια αλλά και απλά ερωτήματά μου τα οποία ξαναθέτω περιμένοντας(μάλλον ματαίως ξανά) πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις...

1) Αφού το cd ή το dac ή το phono δίνουν 2 volts έξοδο και οι τελικοί ενισχυτές θέλουν 0,5 - 1,5 volts στην είσοδο για να δώσουν όλη τους την ισχύ γιατί να χρησημοποιούμε προενισχυτές και όχι δυο stepped attenuators σαν και τα παρακάτω???

http://www.dact.com/html/attenuators.html

2) Γιατί να προσθέσουμε άλλο ένα μηχάνημα στη διαδρομή του σήματος που όσο και ουδέτερο να είναι δεν μπορεί παρά να προσθέσει παραμόρφωση θόρυβο και αλλοίωση σ' αυτό???

3) Γιατί να να ξοδεύουμε παραπάνω χρήματα αυξάνοντας τα καλώδια, τις διασυνδέσεις, τις επαφές και το μήκος της διαδρομής του 'χαμηλού σήματος' του συστήματός μας ???

Βλάσση αγαπημένε μου φίλε σε καμιά περίπτωση τα παραπάνω δεν αποτελούν μομφή για την επιλογή σου...Καλορίζικο το καινούργιο μηχανάκι να το χαίρεσαι και να το ευχαριστηθείς όσο τίποτα...Και περιμένω κάλεσμα για μουσικούλες οκ..:109:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Βλάσση αγαπημένε μου φίλε σε καμιά περίπτωση τα παραπάνω δεν αποτελούν μομφή για την επιλογή σου...Καλορίζικο το καινούργιο μηχανάκι να το χαίρεσαι και να το ευχαριστηθείς όσο τίποτα...Και περιμένω κάλεσμα για μουσικούλες οκ..:109:[/QUOTE]

Eννοειται παλικαρακι μου...........το καλεσμα ισχυει με τα χιλια...και σιγα μην βαλλω αναμμεσα μας να μας χωρισει ενα παλιοdact!!!!!!!
Τωρα για τα υπολλοιπα που αναφερεις βρε μαστορα δεν ειμαι αντιθετος αλλα για να ειμαι ειλικρινης ξερω λιγα πραγματα σχετικα με αυτα και επειδη ειμαι και λιγο παπαρας....πως να το πω.....γουσταρω κουτες βρε παιδι μου.....ετσι να τα βλεπω τα σκασμενα,με τα παχια τους τα αλουμινια,τα λαμπιονια πυρακτωμενα,τα γραμματια να τρεχουν και ας παει στο διαολο....ειδικα με αυτην την πανεμορφη ηχητικη κεντα που εχει γινει......ειλικρινα μου φτανει!!!!!!!

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Eννοειται παλικαρακι μου...........το καλεσμα ισχυει με τα χιλια...και σιγα μην βαλλω αναμμεσα μας να μας χωρισει ενα παλιοdact!!!!!!!
Τωρα για τα υπολλοιπα που αναφερεις βρε μαστορα δεν ειμαι αντιθετος αλλα για να ειμαι ειλικρινης ξερω λιγα πραγματα σχετικα με αυτα και επειδη ειμαι και λιγο παπαρας....πως να το πω.....γουσταρω κουτες βρε παιδι μου.....ετσι να τα βλεπω τα σκασμενα,με τα παχια τους τα αλουμινια,τα λαμπιονια πυρακτωμενα,τα γραμματια να τρεχουν και ας παει στο διαολο....ειδικα με αυτην την πανεμορφη ηχητικη κεντα που εχει γινει......ειλικρινα μου φτανει!!!!!!!
Η λογική σου με κολλάει στον τοίχο...Τουλάχιστον λες την αλήθεια και τη λες με ωραίο τρόπο...Έτσι γουστάρω κι εγώ....

(Όχι σαν και κάτι επιστημονάρες με τις παπαριές τους που μόνο την κακή κριτική και το κοροιδιλίκι ξέρουν να κάνουν καλά......)

Άμα παίζει καλά το μηχανάκι και το ευχαριστιέσαι...χαλάλι τα φράγκα ...χαλάλι και τα καλώδια...Περιμένω σήμα για ακρόαση...(και ανάλογο κέρασμα εννοείται για τα καλορίζικα...:140:)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Βεβαια πανω στην καψα που προανεφερα ξεχασα να πω και κατι που αφορα τον προ,
Μπορει να δεχτει και εξωτερικο τροφοδοτικο dual-mono power supply και με χαρακτηριστικα που σας παραθετω.

Six tubes are used in the PS 36.5: a pair of 6H30 triodes for signal gain and buffering, a pair of 6EA7/6EM7 triodes for voltage regulation and a pair of 5AR4 (and equivalent) for rectification,
The PS 36.5 is styled to match the LS 36.5 and the rectifier tubes are exposed to allow ease in swapping rectifier tubes.

Προσοχη επισης εχει δοθει και στους πυκνωτες που κατασκευαζει η ιδια η εταιρεια .

The T Series Capacitors are made with
pure Teflon film and copper foil.

The M Series Capacitors are made with
a proprietary oil-impregnated metalized
polypropylene dielectric with pure copper
tinned leads. We recommend these in larger
values for power supply decoupling and bypass
of electrolytic capacitors.

http://www.modwright.com/pdf/ModWrightCaps.pdf

http://www.audiorevelation.com/cre/...d=616&osCsid=0eb6d7bdf33790b076b9877509f7cd60

Κοιταξτε επισης και μια μοντιφια σε αρθρο στα 6 φεγγαρια....
http://www.6moons.com/audioreviews/modwright3/transporter.html

http://www.tone.co.nz/Members/Brett...right-transporter-at-reference-audio-auckland

Δεν θα σας τα σκοτισω αλλο λεβεντες μου............να μαστε ολοι καλα λαμπακιδες και μη!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830

Συμφωνώ απόλυτα.
Είχα ανεβάσει σχετικό νήμα πριν από κανα-δυο χρόνια εδώ... Όλοι έσπευσαν να με φάνε...Όλοι είχαν κάτι να πουν...Και ο αείμνηστος Μιχάλης...
R U sure ότι έγινε εδώ κάτι τέτοιο. Γιατί εξ όσων γνωρίζω, πολλοί ασπάζονται αυτήν την λογική. Για ψάξε βρες και δείξε.

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299

Είχα ανεβάσει σχετικό νήμα πριν από κανα-δυο χρόνια εδώ...
Όλοι έσπευσαν να με φάνε...Όλοι είχαν κάτι να πουν...Και ο αείμνηστος Μιχάλης...
Κανένας όμως δεν απάντησε πειστικά στα θεμελιώδη ηλίθια αλλά και απλά ερωτήματά μου τα οποία ξαναθέτω περιμένοντας(μάλλον ματαίως ξανά) πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις...

1) Αφού το cd ή το dac ή το phono δίνουν 2 volts έξοδο και οι τελικοί ενισχυτές θέλουν 0,5 - 1,5 volts στην είσοδο για να δώσουν όλη τους την ισχύ γιατί να χρησημοποιούμε προενισχυτές και όχι δυο stepped attenuators σαν και τα παρακάτω???

http://www.dact.com/html/attenuators.html

2) Γιατί να προσθέσουμε άλλο ένα μηχάνημα στη διαδρομή του σήματος που όσο και ουδέτερο να είναι δεν μπορεί παρά να προσθέσει παραμόρφωση θόρυβο και αλλοίωση σ' αυτό???

3) Γιατί να να ξοδεύουμε παραπάνω χρήματα αυξάνοντας τα καλώδια, τις διασυνδέσεις, τις επαφές και το μήκος της διαδρομής του 'χαμηλού σήματος' του συστήματός μας ???

Βλάσση αγαπημένε μου φίλε σε καμιά περίπτωση τα παραπάνω δεν αποτελούν μομφή για την επιλογή σου...Καλορίζικο το καινούργιο μηχανάκι να το χαίρεσαι και να το ευχαριστηθείς όσο τίποτα...Και περιμένω κάλεσμα για μουσικούλες οκ..:109:
1) Γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις η τάση εξόδου αρκεί αλλά το ρεύμα ΔΕΝ. Επιπλέον με όλες τις επαφές, καλώδια και ότι άλλο βρίσκεται στη πορεία του σήματος ο παθητικός λειτουργεί σαν τα παλιά ρυθμιστικά τόνου. Με λίγα λόγια μόνο ουδέτερος δεν είναι.

Ακουστικά οι παθητικοί υπολείπονται σε νεύρο και χαμηλή περιοχή ενώ συνήθως κάποιες περιοχές του φάσματος υποβαθμίζονται (εξαρτάται από τις χωρητικότητες των καλωδίων και την είσοδο του τελικού κατά βάση) ενώ κάποιες άλλες περιοχές μένουν ανεπηρέαστες.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299

Προσοχη επισης εχει δοθει και στους πυκνωτες που κατασκευαζει η ιδια η εταιρεια .
Η εταιρίες που κατασκευάζουν πυκνωτές είναι σχετικά λίγες.
Αυτό που μπορούν και κάνουν οι εταιρίες είναι να παραγγέλνουν συγκεκριμένους πυκνωτές με την ονομασία τους και χρώματα κατ'επιλογή.

Αν το θελήσει κάποιος, και βέβαια παραγγείλει σοβαρή ποσότητα, μπορεί να έχουν τυπωμένο επάνω το όνομα του και κάποιο ιδιαίτερο χρώμα.

Πως σας φαίνεται να βγάλουμε πυκνωτές AVSITE σε μπλε χρώμα:112::112::112:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Πως σας φαίνεται να βγάλουμε πυκνωτές AVSITE σε μπλε χρώμα:112::112::112:[/QUOTE]
Mπα για πρασινο..το βλεπω!!!!!!Να ειμαστε και στην μοδα!!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.193
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike