Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Μηπως μιας και θα μαζευτουμε να χεσουμε τα στερεα και να παμε να σαπισουμε σε καμια παραλια ,να φαμε τιποτις μυδοπιλαφα,γαριδες σαγανακι,ντακους Κρητικους,χταποδι ξυδατο,φλογερες,τυρια σαγανακι,πλωμαρια ξεγυρισμενα,κολοκυθοκεφτεδες,κλεφτικο,τζατζικια,καλαμαρακια θραψαλα,πετροσωληνες,κουτσομουρες και φυσικα για το τελος χαλβα σιμιγδαλενιο με κανελλα????????????
Εεεεεεεεεεεεεε?????
Πεινασε κανεις??????

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Eυχαριστω ολους βρε λεβεντες για τις καλες σας κουβεντουλες,ειλικρινα παντως εχει ταιριαξει απολυτα με το ακουστικο οπλοστασιο μου οποτε.......ΝΑΙ καφεδες κερναμε παλλικαρια .....μηπως θελει καποιος να ερθει Σαββατο κατα Κορινθο μερια το πρωι?????
Εχουμε και μικρα χαιεντοιπαιδια που το μεσημερι κοιμοντε ετσι?
Χμ... Δεν ειναι κακη ιδεα... Για να δουμε πως θα τα καταφερουμε να κανουμε την βολτα;)

Reaction score
8

καλοριζικος ρε Βλασσαρα
εκπληξη

αλλα και συ ρε παιδι μου εν ετη 2009 να παρεις λαμπατο προ;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

καλοριζικος ρε Βλασσαρα
εκπληξη

αλλα και συ ρε παιδι μου εν ετη 2009 να παρεις λαμπατο προ;
Παντα με γοητευαν οι εκπληξεις αγπητε Πατριναρα μου....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Μηπως μιας και θα μαζευτουμε να χεσουμε τα στερεα και να παμε να σαπισουμε σε καμια παραλια ,να φαμε τιποτις μυδοπιλαφα,γαριδες σαγανακι,ντακους Κρητικους,χταποδι ξυδατο,φλογερες,τυρια σαγανακι,πλωμαρια ξεγυρισμενα,κολοκυθοκεφτεδες,κλεφτικο,τζατζικια,καλαμαρακια θραψαλα,πετροσωληνες,κουτσομουρες και φυσικα για το τελος χαλβα σιμιγδαλενιο με κανελλα????????????
Εεεεεεεεεεεεεε?????
Πεινασε κανεις??????
Μωρή κουφάλα Κορίνθια, άμα ήμανε χαμουτζής, δυό φορές την εβδομάδα θα σαπίζαμε παρέα. Κι ας ακούγαμε από άι ποδ, γμ τα στέρεά μας μέσα. :126:

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Μωρή κουφάλα Κορίνθια, άμα ήμανε χαμουτζής, δυό φορές την εβδομάδα θα σαπίζαμε παρέα. Κι ας ακούγαμε από άι ποδ, γμ τα στέρεά μας μέσα. :126:

...
To ξερω παλλικαρι μου και καραμπουζουκλι μου......αλλα μας την κανει η ρημαδα η αποσταση!!!!
Θα ματαξαναρθω στην Σαλλονικα βρε σκυλε μαυρε και θα παμε να σκισουμε κανενα κοψιδι και θα μιλησουμε για τα ψεματα που λεμε στις λατρεμενες μας γυναικουλες για αυτα τα παλιοστερεα!!!!!!!!
Θα θελα ομως βρε παιδι μου να φαω και να πιω με εναν ημιθεο στην παρεα μας......εχεις κανεναν υποψιν σου????

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

Παντα με γοητευαν οι εκπληξεις αγπητε Πατριναρα μου....
ΡΕ θα σε παρουνε χαμπαρι οι απανταχου ψηφιατζηδες !!!!!!!:141:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Modwright 36,5 ....μια ακουστικη ολοκληρωση

ΡΕ θα σε παρουνε χαμπαρι οι απανταχου ψηφιατζηδες !!!!!!!:141:
ρε δεν βαριεσαι.........οι καλοι παντου χωρανε Χαραλουλη μου!!!!!!!!

το πολυ πολυ να μαζωχτουμε ολοι και να ακουμε τιποτις ασματα audiophile στα 24bit/96 Κhz

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.187
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ