Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Τι λείπει 996 & DesmosedisiRR View attachment 350634 View attachment 350638
Kαι το απόλυτο για μένα κάποτε προσπάθησα να φέρω την αντιπροσωπεία αλλά μάταια… View attachment 350639 View attachment 350640 View attachment 350641 View attachment 350644
Το μοτέρ είναι S&S τώρα φοράει την τελευταία έκδοση του 165 άλογα 21 κιλά ροπή ΓΚΑΖΙ ΣΚΑΝΔΑΛΙ. Την S&S την έχουν 2 έλληνες τους ξέρω.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΛΕΥ?
Είναι S&S και οι κινητηρεσ είναι κατασκευασμένοι από Ελληνικά χέρια οι 2 ιδιοκτήτες της S&S είναι Έλληνες.S&S X-Wedge νομιζω ειναι
Ενας από τους λόγους που δεν ήρθαν και αυτός κοστίζουν 155.000 ντολαρς όμως επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε Ελληνικά γκαράζ δεν αποκλείω την ύπαρξη της σε Ελληνικό σπίτι…..Τρομερα τα Confederate, αλλα ποιος θα αγοραζε Ελλαδα;;;
Πω, πω, τι κουκλί είναι αυτό!
Αυτές οι μοτοσυκλέτες Σώτο είναι αισθητικά εξαιρετικές, και όλες αυτές του τύπου coffee racer, old school φάση με αρκετά κυβικά.Πω, πω, τι κουκλί είναι αυτό!
μωρέ ας την είχα εγώ και μια χαρά θα έκανα τα ταξιδάκια μου..Αυτές οι μοτοσυκλέτες Σώτο είναι αισθητικά εξαιρετικές, και όλες αυτές του τύπου coffee racer, old school φάση με αρκετά κυβικά.
Ωστόσο δεν εξυπηρετούν ντίπ σε ένα ταξίδι, επιθετική θέση οδήγησης δίχως καμία ανεμοκάλυψη.
Για μούρη στη καφετέρια ή στο να στολίσουν κάνα μεγάλο σαλόνι είναι η καλύτερη επιλογή.
Εεεε αντε τότε καλοτάξιδο, θα σκάς μύτη στο κουμ καπί και θα παθαίνουν πλάκα οι πέτσακεςΔεν τις θέλουμε αυτές για ταξίδι, για όνειρα τις θέλουμε! Για ταξιδια υπάρχουν πολλές άλλες και καλές επιλογές. Δεν ενθουσιάζομαι καθόλου εύκολα, αλλά η συγκεκριμένη Triumph (που πρώτη φορά την είδα στις φωτό σήμερα) μου... άνοιξε την ψυχή! Πανέμορφη στα μάτια μου...