Movies News

Reaction score
6
Τον ρόλο του Philip K Dick πρόκειται να υποδυθεί ο Bill Pullman.
Ο τιτλος αυτης της ταινιας Panasonic , και θα αναφέρετε σε έναν από τους μεγαλυτερους συγραφεις επιστ. Φαντασιας που το εργο τους εγινε έμπνευση και αφορμη για πολλές ταινίες αυτου του είδους.
Paycheck - Η Αποζημίωση (2003)
Impostor - Διπλη Ταυτοτητα (2002)
Minority Report (2002)
Total Recall - Ολικη Επαναφορα (1990)
Blade Runner (1982) από το βιβλιου του 'Do Androids
dream of electric Sheep?'

Reaction score
6
Live Free or Die Hard

Η αλλιώς Die Hard 4 καθως η 20th Century Fox έδωσε στην δημοσιότητα την ημερομηνία προβολής τις τεταρης συνέχειας με τον Bruce να επιστρέφει ως John McClane.

Και αυτή τη φορά ο ΜcClane τα βαζει με τρομοκράτες, που στοχο εχουν την καταστροφή της τεχνολογικής υποδομής της Αμερικής με σκοπο να οδηγηθεί η υπερδύναμη σε νέο μεσαίωνα.
Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο δημιουργός των Underworld και Underworld Evolution, Len Wiseman και η ταινία θα βγει στις 29 Ιουνίου του 2007.

minas

Πισιά
Reaction score
4.046
jimdamian said:
to trailer to anamenoume ton epomeno mina opos eipe i paragogos etaireia :D
Εγώ δεν είμαι ο επόμενος? :shock:
Σοβαρά πάντως, αμήν και πότε. Έχω τρομάξει λίγο με το τι θα δούμε με όλα τα πόστερ. Εκ προοιμίου έχω μια τάση να τους εμπιστευτώ... Θα δείξει.

Reaction score
59
minas said:
jimdamian said:
to trailer to anamenoume ton epomeno mina opos eipe i paragogos etaireia :D
Εγώ δεν είμαι ο επόμενος? :shock:
Σοβαρά πάντως, αμήν και πότε. Έχω τρομάξει λίγο με το τι θα δούμε με όλα τα πόστερ. Εκ προοιμίου έχω μια τάση να τους εμπιστευτώ... Θα δείξει.

ki ego mina to anameno pos kai pos . an to ftiaxoun me tin texniki tou sin sity tha einai apithano . stin anamoni loipon :D :D

Reaction score
7
Το Black Dahlia!!!Η φώτο είναι απίστευτα σέξι!!!!

ΥΓ Αυτός που παίζει στο 300 είναι ο ίδιος που έπαιζε και στο Doom?

Reaction score
6
jimdamian said:
ki ego mina to anameno pos kai pos . an to ftiaxoun me tin texniki tou sin sity tha einai apithano . stin anamoni loipon :D :D
Αμαν μην μου λες τετοια…
Δεν μου αρεσε καθόλου το sin sity και δεν θα μου αρεσει καθόλου αυτή η διασκευή.
Όχι πως δεν περιμένω κατι τετοιο με οσα εχω διαβάσει τοσο καιρο , αλλα ελπίζω μεχρι την τελευταία στιγμη για κατι διαφορετικό

Reaction score
6
Και ναι….
Η ταινία που κανεις δεν περίμενε ( λογο του πολύ κακού Νο2) αρχισε τα γυρισματα της.

Η συμμορία των δεκατριών ( βρε μανία σε κάθε επεισόδιο να πληθαίνουν) ξεκίνησε για τα καλα και του χρονου τον καλοκαιράκι θα βγει ( η θα μπει ) στις αίθουσες.

Reaction score
6

H Jessica Simpson εξέφρασε προσφάτως την επιθυμία να υποδυθεί τον ρόλο της Melanie Griffith στο ιστορικό Working Girl το οποίο βαδίζει ολόταχώς για remake.

cine.gr

Reaction score
6

Και παλι ο Kurt Russell θα πρωταγωνιστήσει προσεχώς στην συνέχεια του Escape from L.A. στον ρόλο του Snake Plissken με σκηνοθέτη και πάλι τον John Carpenter. Η ταινία θα έχει τον πιθανό τίτλο Escape from Earth και τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο 2008.

Υμαρτον πια...

Reaction score
2
Cinemusic - Ανδρεας said:

Και παλι ο Kurt Russell θα πρωταγωνιστήσει προσεχώς στην συνέχεια του Escape from L.A. στον ρόλο του Snake Plissken με σκηνοθέτη και πάλι τον John Carpenter. Η ταινία θα έχει τον πιθανό τίτλο Escape from Earth και τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο 2008.

Υμαρτον πια...
Αυτό ήταν απλά φήμη η οποία διαψευσθηκε απο τον ίδιο τον Carpenter.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.519
Members
38.336
Νεότερο μέλος
egpetridis