- Reaction score
- 7
Το 2007 αναμένεται άκρως κινηματογραφικό...
Εγώ δεν είμαι ο επόμενος? :shock:jimdamian said:to trailer to anamenoume ton epomeno mina opos eipe i paragogos etaireia![]()
Θα δούμε μια μεταφορά του graphic novel.minas said:Έχω τρομάξει λίγο με το τι θα δούμε με όλα τα πόστερ.
minas said:Εγώ δεν είμαι ο επόμενος? :shock:jimdamian said:to trailer to anamenoume ton epomeno mina opos eipe i paragogos etaireia![]()
Σοβαρά πάντως, αμήν και πότε. Έχω τρομάξει λίγο με το τι θα δούμε με όλα τα πόστερ. Εκ προοιμίου έχω μια τάση να τους εμπιστευτώ... Θα δείξει.
Αμαν μην μου λες τετοια…jimdamian said:ki ego mina to anameno pos kai pos . an to ftiaxoun me tin texniki tou sin sity tha einai apithano . stin anamoni loipon![]()
![]()
Αυτό ήταν απλά φήμη η οποία διαψευσθηκε απο τον ίδιο τον Carpenter.Cinemusic - Ανδρεας said:![]()
Και παλι ο Kurt Russell θα πρωταγωνιστήσει προσεχώς στην συνέχεια του Escape from L.A. στον ρόλο του Snake Plissken με σκηνοθέτη και πάλι τον John Carpenter. Η ταινία θα έχει τον πιθανό τίτλο Escape from Earth και τα γυρίσματα θα αρχίσουν μέσα στο 2008.
Υμαρτον πια...