Mp3 σε DVD Audio...?

Reaction score
0
Χρονια με βασανιζει η ιδεα πως μπορω να φτιαξω μονος μου απο mp3, Αudio DVD. Κατα καιρους κατεβαζα κατι προγραμματα τα οποια ουτε για κλαματα δεν ηταν.... Οι προσπαθειες μου σταματησαν εδω και καιρο εφοσον απογοητευτηκα.... Επειδη ομως μου το θυμησατε εσεις, και επειδη πραγματικα ξερετε πολλα, θελω να σας ρωτησω τα εξής:
1)Καταρχην υπαρχει καποιο αξιολογο προγραμμα δημιουργιας DVD Audio απο Mp3 αρχεια??
2)Αν ναι στο παραπανω, η ποιοτητα κατα την αναπαραγωγη ενος DVD Audio καλυτερευει απο το προηγούμενο mp3??

Τα φωτα σας....!:113::113::113::113::113::113::111:
:rei::rei::rei:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία φίλε sfinas!.
Το mp3 όπως πιθανώς να γνωρίζεις είναι απωλεστική μέθοδος συμπίεσης. Οποιαδήποτε επιπλέον μετατροπή, δεν θα αναγεννήσει την χαμένη πληροφορία του πρωτότυπου αλλά θα μετατρέψει απλά την ήδη υπάρχουσα στο νέο φορμά. Η ηχητική απόδοση ενδεχομένως να είναι ελάχιστα καλύτερη από το κανονικό mp3. Παρεμπιπτόντως, στις σελίδες του ASite υπάρχει ένα ομαδικό blind test mp3 vs CD με όλα τα tracks να έχουν μετατραπεί σε wav, ακόμη και αυτά που είχαν προέλθει από mp3. Σε πληροφορώ ότι κανείς δεν πέτυχε αποτέλεσμα που στατιστικά να δίνει ασφαλές συμπέρασμα.

Όπως και με το CD, έτσι και με το DVD Audio, δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα, παρά ελάχιστα πράγματα. Απλά θα λες ότι χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο μέσο εγγραφής αλλά με περιεχόμενο πολύ υποδεέστερο του φυσιολογικού DVD Audio, δηλαδή κανονικών αρχείων υψηλής ανάλυσης.

...

Reaction score
0
Κατατοπιστικότατος!!!

Ευχαριστώ πολύ. Το θεμα το κάλυψε εξολοκλήρου ο φιλος Νικος, και ετσι μορει να κλειδωθει!!

Και παλι ευχαριστώ Νίκο!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.159
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_