- Reaction score
- 6.975
Καταρχάς σου οφείλω μία συγνώμη (ήθελα να σου στείλω και μνμ αλλά το ξέχασα) για τον τρόπο που σου είχα απαντήσει κάποτε.Θες να σχολιάσουμε το παρακάτω?![]()
Τώρα για τα περί μουσικής και ήχου διαφωνούμε 200%

Καταρχάς σου οφείλω μία συγνώμη (ήθελα να σου στείλω και μνμ αλλά το ξέχασα) για τον τρόπο που σου είχα απαντήσει κάποτε.Θες να σχολιάσουμε το παρακάτω?![]()
Εντάξει, όλοι λέμε και κάτι παραπάνω, δεκτήΚαταρχάς σου οφείλω μία συγνώμη (ήθελα να σου στείλω και μνμ αλλά το ξέχασα) για τον τρόπο που σου είχα απαντήσει κάποτε.
Τώρα για τα περί μουσικής και ήχου διαφωνούμε 200%![]()
Περιστατικό οξείας Οντιο Πιπολιασης.Βλαχοπονηρίδη.
Σε έσβηνα στο δευτερόλεπτο (και) για τις σύγχρονες εγγραφές αλλά δεν θέλω. Καλύτερα να μείνεις άσχετος να σου κάνω πλάκα.
Το πέτυχες πάλι, αυτό ακριβώς έκανα!!!Η περιέργεια σκότωσε την γάτα.Ποσο μάλλον όταν η γάτα κοινοποιεί τις προτιμήσεις των άλλων γατων ανά τον κοσμο.Ισως για να δικαιώσει την επιλογή της.
Η μόνη ουσιαστική πραγματικότητα είναι αυτή του κατόχου και στην συγκεκριμένη περίπτωση,του κιθαρίστα.
Όπως θα γελάσεις εσύ με το δικό μου καλώδιο στο σύστημά σου, έτσι θα γελάσω κι εγώ με το δικό σου καλώδιο στο σύστημά μου.Θα μου φέρεις το δικό σου ώστε να γελάσουμε παρέα;
Όπως έγραψα,θέλω να γελασουμε μαζι.Ειτε εις βάρος του καλωδίου μου είτε εις βάρος του δικού σου.Στην πράξη όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διότι τα καλώδια μας έχουν διαφορετικά βύσματα και μήκη.Ακομη και τα δικά σου μεταξύ τους.Ποθεν πηγάζει λοιπόν το συμπέρασμα σου;Το πέτυχες πάλι, αυτό ακριβώς έκανα!!!
Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο κιθαρίστας δεν ανακοίνωσε την επιλογή του!!!
Όπως θα γελάσεις εσύ με το δικό μου καλώδιο στο σύστημά σου, έτσι θα γελάσω κι εγώ με το δικό σου καλώδιο στο σύστημά μου.
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, ΑΜΟΙΒΑΙΑ!!!
Εντάξει ρε μάστορα, αν λάβουμε υπόψη τη διαφορά μήκους, δε γίνεται κόντρα. Αν την αγνοήσουμε, τότε γίνεται κόντρα και θα γελάσουμε με την ηχητική διαφορά των ακροδεκτών.Όπως έγραψα,θέλω να γελασουμε μαζι.Ειτε εις βάρος του καλωδίου μου είτε εις βάρος του δικού σου.Στην πράξη όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διότι τα καλώδια μας έχουν διαφορετικά βύσματα και μήκη.Ακομη και τα δικά σου μεταξύ τους.Ποθεν πηγάζει λοιπόν το συμπέρασμα σου;
Ας επικεντρωθούμε στον στόχο μας,g vs -lll.Εντάξει ρε μάστορα, αν λάβουμε υπόψη τη διαφορά μήκους, δε γίνεται κόντρα. Αν την αγνοήσουμε, τότε γίνεται κόντρα και θα γελάσουμε με την ηχητική διαφορά των ακροδεκτών.
Δεν είναι αυτό, απλώς γίνεσαι πολυ κουραστικός, διαστρεβλώνεις για να αφήσεις εντυπώσεις και μάλιστα με πονηρό τρόπο. Φυσικό μάλλον μετά απο την άγνοια που επέδειξες σε άλλα βασικά μάλιστα θέματα και συμπεράσματα σου προσηγουμένως αλλά κια σε άλλο νήμα.Περιστατικό οξείας Οντιο Πιπολιασης.
Θιξαμε το ηχοσύστημα του. Που να του λέγαμε δλδ ότι είναι κουφός και τζάμπα καίει η λάμπα
Θα μας έβγαζε το μάτι.
Το πιο σωστό και λογικό πράγμα που έχει ειπωθεί για τα καλώδια. Για κάθε σύστημα κάνουν άλλη διαφορά.Όπως θα γελάσεις εσύ με το δικό μου καλώδιο στο σύστημά σου, έτσι θα γελάσω κι εγώ με το δικό σου καλώδιο στο σύστημά μου.