Ακουστική εκπαίδευση!!!

Reaction score
497
Με τα άσματα που ποστάρετε εδώ στο νήμα μου, μερικοί μερικοί, φίλοι και μη-φίλοι, πρέπει να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Μόνο ακουστική εκπαίδευση ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα πλέον. :D 8-)

Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ δηλαδή, να ανεβάζω καμιά εγγραφή της προκοπής, ασχέτως μουσικού στυλ, για να δικαιώνω τον τίτλο του νήματος!!! :D:hi:

Reaction score
21.698
Με τα άσματα που ποστάρετε εδώ στο νήμα μου, μερικοί μερικοί, φίλοι και μη-φίλοι, πρέπει να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Μόνο ακουστική εκπαίδευση ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα πλέον. :D 8-)

Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ δηλαδή, να ανεβάζω καμιά εγγραφή της προκοπής, ασχέτως μουσικού στυλ, για να δικαιώνω τον τίτλο του νήματος!!! :D:hi:
Δεν έχεις δίκιο αυτό που πόσταρα με τα παδιάκια που παίζουν ντράμς και κιθάρα αλλά και το άλλο που κοιμάται στο αυτοκίνητο δείνχει την εκπαίδευση και θα είχαν και περισσότερο ελπίδες εάν θες την γνώμη μου αυτά να διαλέξουν ένα καλό ηχητικά σύστημα συγγκριτικά με τους audio people.

Καλά ας πάμε τότε σε άλλους είδους εκπαίδευση πιο σημαντική. :D

https://youtube.com/shorts/0DFZL787r_o?si=GkM6v3JQGMYsiPTr

ακόμη πιο σημαντική :

Reaction score
6.967
Πολλές απορίες έχεις εσύ ΝΚ και ποιός θα σου τις λύσει ; :D
Μα τώρα με τι ασχολείσαι και εσύ.
Και ένα παιδί 17 - 18 ετών με την στοιχειώδη ευφυΐα που θα "διαβάσει" λίγο περισσότερο μουσική και ταινίες καταλαβαίνει σε πολύ λίγο καιρό το πόσο σκουπίδι και αναμασημένη τροφή μας πετούν τα τελευταία χρόνια και ότι τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια δεν έχει βγει (σχεδόν) τιποτα που θα θυμούνται την επόμενη εβδομάδα που είδαν ή άκουσαν!

Reaction score
4.092

Εχεις παραβιάσει ήδη τον τίτλο του νήματος με μερικές εγγραφές που έχεις βάλει.Ιδιαιτερα το Τake Five βγάζει μάτι και αυτί μαζί!Στην ουσία όμως όχι διότι ο τίτλος του νήματος παραπέμπει στην μουσική εκπαίδευση και όχι στην ηχητική.Αν συνεβαινε το δεύτερο,υπάρχουν πάρα πολλές εγγραφές αναφοράς γι αυτόν τον σκοπό.
Μακη,η αλλάζεις τίτλο και περιεχόμενο η βουλιάζεις στην θάλασσα της ανυπέρβλητης μουσικής που βάζω!

Reaction score
4.092
Εχεις παραβιάσει ήδη τον τίτλο του νήματος με μερικές εγγραφές που έχεις βάλει.Ιδιαιτερα το Τake Five βγάζει μάτι και αυτί μαζί!Στην ουσία όμως όχι διότι ο τίτλος του νήματος παραπέμπει στην μουσική εκπαίδευση και όχι στην ηχητική.Αν συνεβαινε το δεύτερο,υπάρχουν πάρα πολλές εγγραφές αναφοράς γι αυτόν τον σκοπό.
Μακη,η αλλάζεις τίτλο και περιεχόμενο η βουλιάζεις στην θάλασσα της ανυπέρβλητης μουσικής που βάζω!
Πριν από την αλλαγη του τίτλου του νήματος,ορίστε ένα καταπληκτικό τραγούδι από ένα καταπληκτικό δίσκο.
Επίσης,μαντεψε την λάμπα του ενισχυτή της κιθαρας του Jeremy Oxley.
Sunnyboys: Let you go.

Reaction score
4.092
Λοιπόν συνοψίζω τις απαντήσεις κατά χρονική σειρά.

ΠΑΗ ------------ 2
marlboro --------1, 4
MakisGer --------1, 4
thva ------------3
wnet ----------- 3
MakChem ------ 1, 3

Για εμένα η πιο ισορροπημένη, αναλυτική και πιο ουδέτερη λυχνία ήταν η 1 και με πολύ μικρή διαφορά και η 3. Η 4 απέχει πολύ, έχει τελείως δική της ιδιοσυγκρασία, και τη 2 τη βρήκα κάκιστη. Τελείως ανισόρροπη, άμπαση και σκληρή.

Άρα από γούστα διαφέρουμε πολύ, όπως ήταν αναμενόμενο!!!

Να προσθέσω ότι εγώ ασχολήθηκα πάρα πολύ, γιατί το βρήκα ενδιαφέρον, άκουσα τις λυχνίες πάνω από 10 φορές την καθεμία και διάβασα πολύ και στο γκουγκλι τι λένε για αυτές τις 4 λυχνίες.

Επειδή ο ΠΑΗ θα αντιδράσει είμαι σίγουρος και θα μας βγάλει κωφούς και τους 5 που δηλώσαμε διαφορετική προτίμηση, να ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη λυχνία, η 2 δηλαδή, έχει πάρα πολλές αρνητικές κριτικές για σκληράδα και έλλειψη σώματος στα χαμηλά.

Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ!!! :drinks:👍:hi:
Οποιος κάνει αναζήτηση και αναπαραγωγή των κριτικών είναι άξιος της τύχης του, Μάκη.Σκληρη η λάμπα,σκληρό το riff.Οπως πρέπει ν' ακούγεται.Οπως και στα δικά μου.Αλλοιμονο αν συνέβαινε(συνέβη όμως ευτυχώς σε μικρή κλίμακα)το αντίθετο.
Βέβαια,δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί σε άλλες εφαρμογές,π.χ. στο φωτάκι νυκτός του @marlboro.

Reaction score
497
Οποιος κάνει αναζήτηση και αναπαραγωγή των κριτικών είναι άξιος της τύχης του, Μάκη. Σκληρη η λάμπα,σκληρό το riff.Οπως πρέπει ν' ακούγεται.Οπως και στα δικά μου.Αλλοιμονο αν συνέβαινε(συνέβη όμως ευτυχώς σε μικρή κλίμακα)το αντίθετο.
Βέβαια,δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί σε άλλες εφαρμογές,π.χ. στο φωτάκι νυκτός του @marlboro.
Τι θες να πεις???
Αλλιώς, ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ???
Δεν έκανα καμία αναπαραγωγή κριτικών. Πρώτα άκουσα και μάλιστα πάρα πολλές φορές, κατέληξα σε συμπέρασμα, το οποίο και έγραψα πιο πάνω συνοψίζοντας όλες τις κριτικές των συμμετεχόντων. Από περιέργεια ήθελα να δω τι λένε και άλλοι συνχομπίστες για όλες αυτές τις λυχνίες, όπως κάνω πάντα άλλωστε !!!

Το συμπέρασμά τους ταυτίζεται με το συμπέρασμα των 4 από τους 5 συμμετέχοντες, για τη συγκεκριμένη λυχνία που σου άρεσε / επέλεξες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, λυπάμαι αν δεν σου αρέσει!!!

Reaction score
4.092
Τι θες να πεις???
Αλλιώς, ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ???
Δεν έκανα καμία αναπαραγωγή κριτικών. Πρώτα άκουσα και μάλιστα πάρα πολλές φορές, κατέληξα σε συμπέρασμα, το οποίο και έγραψα πιο πάνω συνοψίζοντας όλες τις κριτικές των συμμετεχόντων. Από περιέργεια ήθελα να δω τι λένε και άλλοι συνχομπίστες για όλες αυτές τις λυχνίες, όπως κάνω πάντα άλλωστε !!!

Το συμπέρασμά τους ταυτίζεται με το συμπέρασμα των 4 από τους 5 συμμετέχοντες, για τη συγκεκριμένη λυχνία που σου άρεσε / επέλεξες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, λυπάμαι αν δεν σου αρέσει!!!
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα.Ποσο μάλλον όταν η γάτα κοινοποιεί τις προτιμήσεις των άλλων γατων ανά τον κοσμο.Ισως για να δικαιώσει την επιλογή της.
Η μόνη ουσιαστική πραγματικότητα είναι αυτή του κατόχου και στην συγκεκριμένη περίπτωση,του κιθαρίστα.

Reaction score
4.092

Θα Σαλτάρωωωωω!!!
Παραποιεις το νόημα του τραγουδιού.Πριν όμως σου "στρίψει",άφησε στον φίλο σου ενα Neotech nep-3001g για το οποίο οι φήμες λένε ότι ειναι πιο "σκοτεινό" από τον προκάτοχό του.Α,τερματισμενο με βύσματα της αρεσκείας μου!

Reaction score
21.698
Μα τώρα με τι ασχολείσαι και εσύ.
Και ένα παιδί 17 - 18 ετών με την στοιχειώδη ευφυΐα που θα "διαβάσει" λίγο περισσότερο μουσική και ταινίες καταλαβαίνει σε πολύ λίγο καιρό το πόσο σκουπίδι και αναμασημένη τροφή μας πετούν τα τελευταία χρόνια και ότι τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια δεν έχει βγει (σχεδόν) τιποτα που θα θυμούνται την επόμενη εβδομάδα που είδαν ή άκουσαν!
Εγώ τον ΠΑΗ τον έχω για πρόγευμα. Πάω πολύ πιο πίσω απο ότι λέει ο @Ν.Κ. . Στις άρχες του 20ου αιώνα, στο 19ο, 18ο και τώρα οδεύω αισίως πρός τον 17ο.

Εαν άκουγα ιδίως αυτά που ακούει ο ΝΚ κάτι ηλεκτρονικά δήθεν πάνκ θα ήταν υπεραρκετό ενα ραδιοφωνάκι όπως και ο ίδιος λέει σε άλλα νήμα και απορεί γιατί πήγε και μπήκε στο Low Fi έως Hi End φάσμα που βρίσκεται. :D

Τι να κάνω βρε ΝΚ ; Εγώ εκεί έχω μείνει στην ρόκ. Μάξιμουμ 2003 και ήδη απο το 1995 είχα αρχίσει να την βαριέμαι.

Εξάλλου απο ότι είχα δει στατιστικές στις πλατφόρμες όλοι .. και οι νέοι ... στριμάρουν και ακούν κατά 92% παλιά ρόκ μουσική της γενιάς μου και παλιότερη.

Για την ηλικία Κανακιάνι έχω πεί ότι είναι το μόνο που θα ήθελα - χρειάζομαι να ξέρω και έπρεπε να είναι υποχρεωτικό να φαίνεται. Για να ξέρουμε περίπου - εάν και οι audio people είναι στην πλειοψηφία τους άτομα που έχουν μείνει στην εφηβική ηλικία απο την εμπειρία μου - σε ποιόν μιλάμε, τι να λέμε και πως να τον προσεγγίζουμε καθώς οι εμπειρίες στη ζωή είναι σημαντικές στο να σε κατλαβαίνει ο άλλος και για να τον καταλαβαίνεις και εσύ.

Οι μόνοι χαρούμενοι που έχουν σύστημα είμαι εγώ, εσύ και ο Ear με το τελευταίο του incarnation του συστήματος του και τώρα με το waveforming ακόμη πιο πολύ. Οι άλλοι μές στην γκρίνια και στην μίρλα είναι όλοι, κανένας ευχαριστημένος απο το σύστημα του μετα απο δεκαετίες κιόλας ενασχόλησης. :D Ο ΠΑΗ εξαιρείται είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι ικανοποιημένος με τον καθρέφτη του εαυτού του. :D

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.149
Members
38.416
Νεότερο μέλος
kostas2025