Ακουστική εκπαίδευση!!!

Reaction score
496
Με τα άσματα που ποστάρετε εδώ στο νήμα μου, μερικοί μερικοί, φίλοι και μη-φίλοι, πρέπει να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Μόνο ακουστική εκπαίδευση ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα πλέον. :D 8-)

Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ δηλαδή, να ανεβάζω καμιά εγγραφή της προκοπής, ασχέτως μουσικού στυλ, για να δικαιώνω τον τίτλο του νήματος!!! :D:hi:

Reaction score
21.690
Με τα άσματα που ποστάρετε εδώ στο νήμα μου, μερικοί μερικοί, φίλοι και μη-φίλοι, πρέπει να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Μόνο ακουστική εκπαίδευση ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα πλέον. :D 8-)

Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ δηλαδή, να ανεβάζω καμιά εγγραφή της προκοπής, ασχέτως μουσικού στυλ, για να δικαιώνω τον τίτλο του νήματος!!! :D:hi:
Δεν έχεις δίκιο αυτό που πόσταρα με τα παδιάκια που παίζουν ντράμς και κιθάρα αλλά και το άλλο που κοιμάται στο αυτοκίνητο δείνχει την εκπαίδευση και θα είχαν και περισσότερο ελπίδες εάν θες την γνώμη μου αυτά να διαλέξουν ένα καλό ηχητικά σύστημα συγγκριτικά με τους audio people.

Καλά ας πάμε τότε σε άλλους είδους εκπαίδευση πιο σημαντική. :D

https://youtube.com/shorts/0DFZL787r_o?si=GkM6v3JQGMYsiPTr

ακόμη πιο σημαντική :

Reaction score
6.966
Πολλές απορίες έχεις εσύ ΝΚ και ποιός θα σου τις λύσει ; :D
Μα τώρα με τι ασχολείσαι και εσύ.
Και ένα παιδί 17 - 18 ετών με την στοιχειώδη ευφυΐα που θα "διαβάσει" λίγο περισσότερο μουσική και ταινίες καταλαβαίνει σε πολύ λίγο καιρό το πόσο σκουπίδι και αναμασημένη τροφή μας πετούν τα τελευταία χρόνια και ότι τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια δεν έχει βγει (σχεδόν) τιποτα που θα θυμούνται την επόμενη εβδομάδα που είδαν ή άκουσαν!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.144
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda