Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025
Εδώ δες γέλιο :
Δεν έχεις δίκιο αυτό που πόσταρα με τα παδιάκια που παίζουν ντράμς και κιθάρα αλλά και το άλλο που κοιμάται στο αυτοκίνητο δείνχει την εκπαίδευση και θα είχαν και περισσότερο ελπίδες εάν θες την γνώμη μου αυτά να διαλέξουν ένα καλό ηχητικά σύστημα συγγκριτικά με τους audio people.Με τα άσματα που ποστάρετε εδώ στο νήμα μου, μερικοί μερικοί, φίλοι και μη-φίλοι, πρέπει να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Μόνο ακουστική εκπαίδευση ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα πλέον.![]()
Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ δηλαδή, να ανεβάζω καμιά εγγραφή της προκοπής, ασχέτως μουσικού στυλ, για να δικαιώνω τον τίτλο του νήματος!!!![]()
Μα τώρα με τι ασχολείσαι και εσύ.Πολλές απορίες έχεις εσύ ΝΚ και ποιός θα σου τις λύσει ;![]()
Εχεις παραβιάσει ήδη τον τίτλο του νήματος με μερικές εγγραφές που έχεις βάλει.Ιδιαιτερα το Τake Five βγάζει μάτι και αυτί μαζί!Στην ουσία όμως όχι διότι ο τίτλος του νήματος παραπέμπει στην μουσική εκπαίδευση και όχι στην ηχητική.Αν συνεβαινε το δεύτερο,υπάρχουν πάρα πολλές εγγραφές αναφοράς γι αυτόν τον σκοπό.Με τα άσματα που ποστάρετε εδώ στο νήμα μου, μερικοί μερικοί, φίλοι και μη-φίλοι, πρέπει να αλλάξω τον τίτλο του νήματος. Μόνο ακουστική εκπαίδευση ΔΕΝ είναι αυτό το νήμα πλέον.![]()
Ευτυχώς που υπάρχω κι εγώ δηλαδή, να ανεβάζω καμιά εγγραφή της προκοπής, ασχέτως μουσικού στυλ, για να δικαιώνω τον τίτλο του νήματος!!!![]()
Πριν από την αλλαγη του τίτλου του νήματος,ορίστε ένα καταπληκτικό τραγούδι από ένα καταπληκτικό δίσκο.Εχεις παραβιάσει ήδη τον τίτλο του νήματος με μερικές εγγραφές που έχεις βάλει.Ιδιαιτερα το Τake Five βγάζει μάτι και αυτί μαζί!Στην ουσία όμως όχι διότι ο τίτλος του νήματος παραπέμπει στην μουσική εκπαίδευση και όχι στην ηχητική.Αν συνεβαινε το δεύτερο,υπάρχουν πάρα πολλές εγγραφές αναφοράς γι αυτόν τον σκοπό.
Μακη,η αλλάζεις τίτλο και περιεχόμενο η βουλιάζεις στην θάλασσα της ανυπέρβλητης μουσικής που βάζω!
Οποιος κάνει αναζήτηση και αναπαραγωγή των κριτικών είναι άξιος της τύχης του, Μάκη.Σκληρη η λάμπα,σκληρό το riff.Οπως πρέπει ν' ακούγεται.Οπως και στα δικά μου.Αλλοιμονο αν συνέβαινε(συνέβη όμως ευτυχώς σε μικρή κλίμακα)το αντίθετο.Λοιπόν συνοψίζω τις απαντήσεις κατά χρονική σειρά.
ΠΑΗ ------------ 2
marlboro --------1, 4
MakisGer --------1, 4
thva ------------3
wnet ----------- 3
MakChem ------ 1, 3
Για εμένα η πιο ισορροπημένη, αναλυτική και πιο ουδέτερη λυχνία ήταν η 1 και με πολύ μικρή διαφορά και η 3. Η 4 απέχει πολύ, έχει τελείως δική της ιδιοσυγκρασία, και τη 2 τη βρήκα κάκιστη. Τελείως ανισόρροπη, άμπαση και σκληρή.
Άρα από γούστα διαφέρουμε πολύ, όπως ήταν αναμενόμενο!!!
Να προσθέσω ότι εγώ ασχολήθηκα πάρα πολύ, γιατί το βρήκα ενδιαφέρον, άκουσα τις λυχνίες πάνω από 10 φορές την καθεμία και διάβασα πολύ και στο γκουγκλι τι λένε για αυτές τις 4 λυχνίες.
Επειδή ο ΠΑΗ θα αντιδράσει είμαι σίγουρος και θα μας βγάλει κωφούς και τους 5 που δηλώσαμε διαφορετική προτίμηση, να ενημερώσω ότι η συγκεκριμένη λυχνία, η 2 δηλαδή, έχει πάρα πολλές αρνητικές κριτικές για σκληράδα και έλλειψη σώματος στα χαμηλά.
Σας ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ!!!![]()
Τι θες να πεις???Οποιος κάνει αναζήτηση και αναπαραγωγή των κριτικών είναι άξιος της τύχης του, Μάκη. Σκληρη η λάμπα,σκληρό το riff.Οπως πρέπει ν' ακούγεται.Οπως και στα δικά μου.Αλλοιμονο αν συνέβαινε(συνέβη όμως ευτυχώς σε μικρή κλίμακα)το αντίθετο.
Βέβαια,δεν γνωρίζω τι μπορεί να συμβεί σε άλλες εφαρμογές,π.χ. στο φωτάκι νυκτός του @marlboro.
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα.Ποσο μάλλον όταν η γάτα κοινοποιεί τις προτιμήσεις των άλλων γατων ανά τον κοσμο.Ισως για να δικαιώσει την επιλογή της.Τι θες να πεις???
Αλλιώς, ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ???
Δεν έκανα καμία αναπαραγωγή κριτικών. Πρώτα άκουσα και μάλιστα πάρα πολλές φορές, κατέληξα σε συμπέρασμα, το οποίο και έγραψα πιο πάνω συνοψίζοντας όλες τις κριτικές των συμμετεχόντων. Από περιέργεια ήθελα να δω τι λένε και άλλοι συνχομπίστες για όλες αυτές τις λυχνίες, όπως κάνω πάντα άλλωστε !!!
Το συμπέρασμά τους ταυτίζεται με το συμπέρασμα των 4 από τους 5 συμμετέχοντες, για τη συγκεκριμένη λυχνία που σου άρεσε / επέλεξες.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, λυπάμαι αν δεν σου αρέσει!!!
Παραποιεις το νόημα του τραγουδιού.Πριν όμως σου "στρίψει",άφησε στον φίλο σου ενα Neotech nep-3001g για το οποίο οι φήμες λένε ότι ειναι πιο "σκοτεινό" από τον προκάτοχό του.Α,τερματισμενο με βύσματα της αρεσκείας μου!
Θα Σαλτάρωωωωω!!!
Εγώ τον ΠΑΗ τον έχω για πρόγευμα. Πάω πολύ πιο πίσω απο ότι λέει ο @Ν.Κ. . Στις άρχες του 20ου αιώνα, στο 19ο, 18ο και τώρα οδεύω αισίως πρός τον 17ο.Μα τώρα με τι ασχολείσαι και εσύ.
Και ένα παιδί 17 - 18 ετών με την στοιχειώδη ευφυΐα που θα "διαβάσει" λίγο περισσότερο μουσική και ταινίες καταλαβαίνει σε πολύ λίγο καιρό το πόσο σκουπίδι και αναμασημένη τροφή μας πετούν τα τελευταία χρόνια και ότι τα τελευταία τουλάχιστον 25 χρόνια δεν έχει βγει (σχεδόν) τιποτα που θα θυμούνται την επόμενη εβδομάδα που είδαν ή άκουσαν!
αυτά που ακούει ο ΝΚ
Μάστορα άσε το Τake Five στην ησυχία του και μην παίζεις εκτός έδρας. Παίξε με τη μουσικούλα σου την ανυπέρβλητη και άσε την Jazz.Εχεις παραβιάσει ήδη τον τίτλο του νήματος με μερικές εγγραφές που έχεις βάλει.Ιδιαιτερα το Τake Five βγάζει μάτι και αυτί μαζί! Στην ουσία όμως όχι διότι ο τίτλος του νήματος παραπέμπει στην μουσική εκπαίδευση και όχι στην ηχητική.Αν συνεβαινε το δεύτερο,υπάρχουν πάρα πολλές εγγραφές αναφοράς γι αυτόν τον σκοπό.
Μακη,η αλλάζεις τίτλο και περιεχόμενο η βουλιάζεις στην θάλασσα της ανυπέρβλητης μουσικής που βάζω!
Μακη,η εκτέλεση του Take Five που είχες αρχικά βάλει είναι η πρώτη και με ηχογράφηση που δεν διαφέρει και πολύ από τις δικές μου.Σ' αυτήν αναφερθηκα.Μην "χρυσωνεις" το χάπι τώρα.Μάστορα άσε το Τake Five στην ησυχία του και μην παίζεις εκτός έδρας. Παίξε με τη μουσικούλα σου την ανυπέρβλητη και άσε την Jazz.