Ακουστική εκπαίδευση!!!

Reaction score
6.975
Θες να σχολιάσουμε το παρακάτω? :biggrin:
Καταρχάς σου οφείλω μία συγνώμη (ήθελα να σου στείλω και μνμ αλλά το ξέχασα) για τον τρόπο που σου είχα απαντήσει κάποτε.
Τώρα για τα περί μουσικής και ήχου διαφωνούμε 200%😀

Reaction score
9.358
Καταρχάς σου οφείλω μία συγνώμη (ήθελα να σου στείλω και μνμ αλλά το ξέχασα) για τον τρόπο που σου είχα απαντήσει κάποτε.
Τώρα για τα περί μουσικής και ήχου διαφωνούμε 200%😀
Εντάξει, όλοι λέμε και κάτι παραπάνω, δεκτή 👍

Με τον Θήβα τι θα κάνω τώρα, θύμωσε μαζί μου λες και φταίω εγώ που στο ηχοσυστημά του όλες οι εγγραφές τού ακούγονται ίδιες και θέλει να ανοίξει τρύπα στον τοίχο :biggrin:

Reaction score
21.741
Βλαχοπονηρίδη.

Σε έσβηνα στο δευτερόλεπτο (και) για τις σύγχρονες εγγραφές αλλά δεν θέλω. Καλύτερα να μείνεις άσχετος να σου κάνω πλάκα.

Last edited:

Reaction score
9.358
Βλαχοπονηρίδη.

Σε έσβηνα στο δευτερόλεπτο (και) για τις σύγχρονες εγγραφές αλλά δεν θέλω. Καλύτερα να μείνεις άσχετος να σου κάνω πλάκα.
Περιστατικό οξείας Οντιο Πιπολιασης. :biggrin:

Θιξαμε το ηχοσύστημα του. Που να του λέγαμε δλδ ότι είναι κουφός και τζάμπα καίει η λάμπα :biggrin:
Θα μας έβγαζε το μάτι.

Reaction score
519
Η περιέργεια σκότωσε την γάτα.Ποσο μάλλον όταν η γάτα κοινοποιεί τις προτιμήσεις των άλλων γατων ανά τον κοσμο.Ισως για να δικαιώσει την επιλογή της.
Η μόνη ουσιαστική πραγματικότητα είναι αυτή του κατόχου και στην συγκεκριμένη περίπτωση,του κιθαρίστα.
Το πέτυχες πάλι, αυτό ακριβώς έκανα!!!
Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο κιθαρίστας δεν ανακοίνωσε την επιλογή του!!!
Θα μου φέρεις το δικό σου ώστε να γελάσουμε παρέα;
Όπως θα γελάσεις εσύ με το δικό μου καλώδιο στο σύστημά σου, έτσι θα γελάσω κι εγώ με το δικό σου καλώδιο στο σύστημά μου.
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, ΑΜΟΙΒΑΙΑ!!!

Reaction score
4.103
Το πέτυχες πάλι, αυτό ακριβώς έκανα!!!
Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο κιθαρίστας δεν ανακοίνωσε την επιλογή του!!!

Όπως θα γελάσεις εσύ με το δικό μου καλώδιο στο σύστημά σου, έτσι θα γελάσω κι εγώ με το δικό σου καλώδιο στο σύστημά μου.
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, ΑΜΟΙΒΑΙΑ!!!
Όπως έγραψα,θέλω να γελασουμε μαζι.Ειτε εις βάρος του καλωδίου μου είτε εις βάρος του δικού σου.Στην πράξη όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διότι τα καλώδια μας έχουν διαφορετικά βύσματα και μήκη.Ακομη και τα δικά σου μεταξύ τους.Ποθεν πηγάζει λοιπόν το συμπέρασμα σου;

Reaction score
519
Όπως έγραψα,θέλω να γελασουμε μαζι.Ειτε εις βάρος του καλωδίου μου είτε εις βάρος του δικού σου.Στην πράξη όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί διότι τα καλώδια μας έχουν διαφορετικά βύσματα και μήκη.Ακομη και τα δικά σου μεταξύ τους.Ποθεν πηγάζει λοιπόν το συμπέρασμα σου;
Εντάξει ρε μάστορα, αν λάβουμε υπόψη τη διαφορά μήκους, δε γίνεται κόντρα. Αν την αγνοήσουμε, τότε γίνεται κόντρα και θα γελάσουμε με την ηχητική διαφορά των ακροδεκτών.

Reaction score
4.103
Εντάξει ρε μάστορα, αν λάβουμε υπόψη τη διαφορά μήκους, δε γίνεται κόντρα. Αν την αγνοήσουμε, τότε γίνεται κόντρα και θα γελάσουμε με την ηχητική διαφορά των ακροδεκτών.
Ας επικεντρωθούμε στον στόχο μας,g vs -lll.
Βέβαια, γνωρίζω γιατί το g σου παίζει όπως περιγράφεις.Ειναι μερικές από τις αδυναμίες του χρυσού έναντι του ροδιου.Τις διαπίστωσα κι εγώ στο 3200.

Reaction score
21.741
Περιστατικό οξείας Οντιο Πιπολιασης. :biggrin:

Θιξαμε το ηχοσύστημα του. Που να του λέγαμε δλδ ότι είναι κουφός και τζάμπα καίει η λάμπα :biggrin:
Θα μας έβγαζε το μάτι.
Δεν είναι αυτό, απλώς γίνεσαι πολυ κουραστικός, διαστρεβλώνεις για να αφήσεις εντυπώσεις και μάλιστα με πονηρό τρόπο. Φυσικό μάλλον μετά απο την άγνοια που επέδειξες σε άλλα βασικά μάλιστα θέματα και συμπεράσματα σου προσηγουμένως αλλά κια σε άλλο νήμα.

Οι λάμπες δεν έχουν καμιά σχέση, όχι ότι θα ήξερες τίποτε για αυτές. Ιδίως για την δική μου λάμπα ούτε στο όνειρο σου δεν θα μπορούσες να ξέρεις το παραμικρό. Εδώ δεν ξέρουν άλλοι ... οι "λαμπάτοι" , εσύ θα ήξερες ;

Υπάρχουν λόγοι γνωστοί στους επαγγελματίες του ήχου , της ηχοληψίας, της μίξης γιατί οι συγχρονες εγγραφές (που ισχυρίζεσαι ότι έχουν μείνει πίσω όσοι δεν τις ακούνε) μετά το 2000 ακούγονται όλες "Ιδιες". Μάλιστα τόσο ίδιες που η νέα γενιά της ξυνίζει να ακούει πραγματικές εγγραφές όπως γίνονταν παλαιότερα. Μιλάμε για τέτοια ανάγκη και εθισμό στην ομοιομορφία.

Το ότι δεν ξέρες κάν αυτά και το αμφισβητείς δείχνει πόσο άσχετος είσαι (αλλά δεν είσαι μόνος και το 90 % των "οντιοφίλ" έτσι είναι και για αυτό ψάχνετε και την αντικειμενικότητα και αλήθεια στις εγγραφές ή ένα ανύπαρκτο reference εγγραφής για να κρίνετε και μάλιστα με εγγραφές ηλεκτρονικές κιόλας, πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή). Ένας απλός "οντιοφίλ" είσαι, με βιντεάκια επαγγελματιών ήχου μόνο όταν δρούν ως πωλητές και προωθητές πολυκαναλικών ή ενεργών ηχειακίων είσαι. Μείνε σε αυτά και πόσταρε τέτοια. Εγώ πάντως να σου εξηγήσω όπως είπα αποκλείεται, προτιμώ κατά καιρούς να σε κάνω ή να γίνεσαι απο μόνος σου ρόμπα και να γελάω. Κρίμα που είναι λίγοι αυτοί που καταλαβαίνουν. Θα είχα κάνει team up μαζί τους και θα έπεφτε πολύ γέλιο γιατί είσαι και πονηρούλης (όχι για κανένα άλλο λόγο).

Reaction score
21.741
Το πιο σωστό και λογικό πράγμα που έχει ειπωθεί για τα καλώδια. Για κάθε σύστημα κάνουν άλλη διαφορά.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.168
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi