- Reaction score
- 538
Εντάξει, για αρχή δεν είναι πολλά τα 300, αλλά σιγά σιγά θα γίνουν 600 και 1200 και 4800.Τσιμπάει κάπως, 15€ το μήνα για 300 albums όλα κ όλα
Ξέρω πως σαν ανέκδοτο το λες, αλλά...1000 το χρόνο θα βγάζουν.
Κάποιοι άνθρωποι μαθαίνουν αργά. Πολύ αργά, τόσο αργά που τείνει προς το καθόλου.Ένα πιάνο σόλο; Ένα όργανο σκέτο τι το θέλει το ιμερσιβ; Λες να πετάει στην ηχογράφηση ;
Μόνο τα βιολιά πετάνε άσχετε - άμουσε !Ένα πιάνο σόλο; Ένα όργανο σκέτο τι το θέλει το ιμερσιβ; Λες να πετάει στην ηχογράφηση ;
Να το επαναλάβω άλλη μία φορά, τα είχα πει τον Απρίλιο του 2017:Κάποιοι άνθρωποι μαθαίνουν αργά. Πολύ αργά, τόσο αργά που τείνει προς το καθόλου.
Μέχρι το 2030 θα τα έχουν καταλάβει.
Το θέλω, πάρτο χθες.Pink Floyd – The Dark Side Of The Moon - 50th Anniversary (Blu-ray) - Pure Audio Recordings
The Blu-ray Audio contains the new (2023) mix of the classic in Dolby Atmos, 5.1 Surround and the remastered stereo mix.pureaudiorecordings.com
Ένα ή δυο τεμάχια να πάρω; το θέλω και εγώ, με την συσκευασία.Το θέλω, πάρτο χθες.
2.Ένα ή δυο τεμάχια να πάρω; το θέλω και εγώ, με την συσκευασία.
καλά να είμαστε όλοι μέχρι τότε και μακάρι να σε ξανακούσουμε να λες "Μέχρι το 2040 θα τα έχουν καταλάβει."Μέχρι το 2030 θα τα έχουν καταλάβει.